75.Bölüm

3.1K 159 30
                                    

Merhaba gençler 😊 &😨
Sınavım berbat geçti ve günaha girdim biliyor musunuz?
Ösym'ye söverek !!!  😁

Şu sınav sistemi yerine keske okullari olsaydi her branşın bizde zorlanmış olmasaydık. Bu derdin üzerine Semih ve Sara aşkı yazalım. 😁😁

Mutuşlu okumalar 🙆

75.Bölüm

Sara'dan
Mutlu gecen bir gecen gecenin ardından gözlerimi isyanla aralamak hayal kırıklığıydı. Sahra yerinde uyurken yatağın altına düşen telefonu uzanıp aldım. Ekrandaki yazıyı ayırt edemeyerek direk açtım.

"Iyi misin Saracık ?" Murat'ın kontrol amaçlı aramalarından biriydi bu da kesin. "Iyiyim Muratçık !" gözlerimi açamayarak söylendim. Perdenin ışığı uykumu kaçırmasını istemiyordum. "Özledim ikinizide " Antalya'dan gelmesiyle patlak veren olaydan sonra bizde onu çok özlemiştik.  "Bizde seni özledik gelsene diyeceğim ama olmayacak sanırım. " sessiz konuştum.

"Sahra uyandıysa tableti açta konuşalım. " sesinden anlaşılıyordu üzgün olduğunu. "Uyanmadı ki Murat uyuyor. Bende uyuyordum uyanınca hemen arıyor seni. " Murat'ı benden daha çok seviyordu çogu zaman Sahra. "Bende aramayınca bir sey oldu sanmıştım. Hasta falan değil de mi ? " gözlerimi açıp terler içinde mışıl mışıl uyuyan miniğime baktım. "Hayır değil gece geç uyuyor Murat ! Sen olmayınca benimle sabahlıyor !" Semih bile benden daha iyi uyutuyordu. Hatta Semih geldiğinde sorun da yapmıyordu. Murat gibi onda da kokusuna uyuyabiliyordu.

"Canım kızım en kısa zamanda geleceğim. Sende uyu görüşürüz Saracık."  görüşürüz diyerek telefonu yastığın altına sokup yüzüstü tekrar uyudum.

...

Uzun olmayan bu uyku Sahra'm uyanınca tamamen bitmişti. Yanaklarımı ısırarak öpmesi sanırım kaçırmış olmalıydı uykumu. "Ayne cemih giydi mi ?" yatak örtüsü kaldırıp aşagı dogru baktığında "ne yapıyorsun kızım ?" diye sordum. "Ayne cemih neyde ona bayıyom !" yanıma gülerek yatırdım.

"Semih'in aksam gelip seni uyutup gitti annem."  keşke gitmeseydi yanımızda olsaydı. "Ne caman geyeyecek ?" hiç bir fikrim yoktu sanırım. "Bilmiyorum ki annem gelir en kısa zamanda. "  akşam yolda gidince aramıstı ondan beride konuşamamıştıkta.

"Hımm papamı ayasana !"  Murat'ı her sabah olduğu gibi özlemiş olsa gerekti. "Babanda sabah aradı ama seni özlememiş cadı!" yatağa oturup başını karnıma koydu. "Men öjledim papamı ?"  Telefonu yastıgın altından çıkarıp kilidi açtım. "Papan seni özlememis ama annem !" ayaklarını havaya kaldırıp indirirken gözlerini bana sinirle dikti. Murat'tan ben gibi asla ayrılmayacaktı. Telefonda arama yerine bastım.  "Hayıy papam meni öjledi. Heykes meni öjlüyoy ama kisme geymiyoy. Ömey ajmam biye meni öyemsemiyoy. " hoparlörü dışına verdim.

"Ömey ajman seni yer lan ! " Murat'ın telefonu Ömer'de miydi. "Ömeyyyy ajma ! " Sara karnıma zıplayıp oturunca ekranı ona çevirdim. "Büyüdün mü kız sen benden habersiz !" Sara gözlerini kısıp ekrana gülerek baktı. "Büyüyüm ajmaa papam neyde cen neydesin ?" yine mimikleri iş başindaydı.  Keşke minik kızım hiç büyümeseydi ve hiç zorluk çekmeseydi.

"Papanı kaçırmışlar yavrum. Sana ömer amca var yeter mi ? Özledim kerata seni."  eminim iştahla Sahra'ya bakıyordur. Gelir gelmez bize uğrayıp Sahra'yla uzun süre sarılmış. Hatta bizde de uyumuştu yani biz Muratgilin evi oluyor.  "Papamda oysun cende oy ajma iciniz de bana büysürü yeteysiniz !" yanıma uzanınca üzerime örtüyü çektim malum atletle görmemeliydi.

"Papan geliyor Sahra. Sende bir an önce gel olur mu bekletme beni ufaklık. Sana kocaman arabalar alacağım. Fener formasıda alacağım. Amcası gibi milli olacak o !" babalarıda öyle diyordu. Benim bir babam yok ama kızımın babası çok. "Oymaz ajma men cızım. Miyyi men oymam men peyi cızı oycam. "ekrandan beni görmezken Ömer'e baktım. Sanırım işten izin almış gelmişti yoksa bu saatte burada olamazdı. Planlara göre Apar holdingten gelmemeliydi.

Merhaba Ögretmenim (Tamamlandı. )Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt