80.Bölüm

2.5K 146 11
                                    

Merhaba gençler 😋😍

80.Bölüm

"Hadi Sara kızım! Altı üstü bir okul lan ! Semih kızmaz gidip gelecegiz cok merak esiyorum! Kimse duymaz len! Hadi Sara nolur okulu cok merak ediyorum degişmis mi. Gidip bakalım işte bir daha elimize nerden gececek bu fırsat. "  Ceyda neden bes dakika susmaz ki ya. Elimle alnımı ovlayıp pes ederek mutfaktaki masaya elimi koydum. Semihin yüzündendi annemle Sara'yı ne alıp gidiyorsun oya biz bu gün. Onun sıradan buldugunu nikahıma elbise sececektim. Ama ona bile laf etti pislik ! 'Önemsiz bir organizyon' dedi beyfendi. Beni de yanlarına almadılar  'Ceyda gelecek. Sen Arda'nın annesigilde sıkılırsınmışmış!' cokta umrumda ya.

"Tam Ceyda gidelim yeter ki sus Ceyda susta hazırlayım. "Okul sevdası durduk yere nerden cıkmıstı ki. Geldiginden beri okula gidelim diye tutturuyor lisede de Batu gelmedigi gün gitmem diye tutturuyordu. Simdi okul sevdalısı kesildi başıma.

"Tamam pambık hadi cabuk ol on iki olmadan gidelim!" masadan kalkmadan kahverengi gözlerine gözümü diktim. "On iki niye olmadan gidiyoruz ?" hem okul bile benim sirketin üzerine kayıtlıydı. Semih onu aldıgını bile söylememiş bende Esila'dan bir konuyu konuşurken duymuştum.

"Kızım uzatma hadi ya cabuk bekliyorum. Elbise falan giy hava sıcak bunalma arabada." neden bu kadar tuhafsın Ceyda. Insan biraz düzelir anlaması icin sesli bir sekilde ofladım. "Pambık döverim cocuğuma kötü örnek olma. Karnımdaki bebisimin böyle isyankar olmasını istemiyorum."giydigi dügüne gider gibi olan yesil elbisenin altında ki henüz hiç cıkmamış karnını okşayın elimi yanlara açtım. "Allahım birazcık akıl ceyda'ya daha cenin bile değil hala çocuk derdinde."mutfaktan sıkılarak odama çıktım.

Okulmuş bende özlüyorum ama okula bu yaşımda durduk yere gitmeyi doğru bulmuyorum.  Semih'le de bir sürü kötü ve sonunda iyi anılarımızın olduğu yer olsada yine okul okuldu. Dolaptan tül elbise çıkarıp Ceyda'nın dedigine uydum. Aslında pantolon gömlek gibi seyler giyerdim ama kendisi yine laf edip üzerimi degistirirdi.

Islerimi bitirince odadan cıktım merdivenlere ayaklarımı vura vura indigimde hala sinirimi atamamıştım. Koridorun başında beni süzen Ceyda'ya elimle üzerimi isaret ettim. "Dügüne gitmiyoruz bakma öyle !" dedim. Aklım tabiki de kendime yapılmayan düğünde olacaktı başka yerde degil benimde zoruma gidiyordu.

"Mmmm... bakalım dön... dönsene .." Cırladıgında susması için döndüm. "Idare eder."ne icin "ceyda yürü ya zaten Semih'e de demedim." sinirli olsam bile rapor vermem gerekiyormuş.

" ben haber verdim sen merak etme hadi yarım saatin kaldı." on ikide ne oluyordu ya sanki okula yeniden başlıyoruz. Annem kızacak gibi kapıdan baldır küldür çıkıyor o mantıga döndü.

Balkonun kapısında kapıyı kilitleyip döndügümde Muratın jipini görmeyi nedense beklemiyordum. Buraya ne ara gelip parketmişti. "Hadi kızım ya... mal mal bakıyorsun acele et.... " kolumdan çekistirmeye başlamıstı ceyda.

"Lan ceyda okula geç kalmıyoruz kızım sarılık yapma yürürüm bırak! " kollarımı silkerek elinden kurtardım. Okul kelimesinde benliği değisiyor sarının bahçe kapısı açmak icin uzanınca Ceyda homurdanarak gecti. "Hiç çekilmiyorsun! " sesli bir sekilde söyledim cidden hiç cekilmiyordu.

"Sus ya hadi murat bekliyor arkaya otur." Murat ne alakaydı ya. Jipine yaklasınca Murat elindeki telefonu bırakıp takım elbiseli kendine çekidüzen verdi.

"Murat neden burda ?" Ön kapıyı acmak icin elini uzattı durdu. "Seni özledi pambık kapıyı açınca olduğum yerde beklemeyi kestim. Hepsi birbirinimden tuhaftı bu hafta yada ben tuhaftım onların normal haliydi.

Merhaba Ögretmenim (Tamamlandı. )Where stories live. Discover now