Bölüm 34

7.3K 322 81
                                    

  Bu bölüm beni yorumlarıyla güldüren Fatmanura gelsin 😀😀😀

Yazmama tekrardan destek olan aleyna ya da tesekkür ederim..

Üniversite sınavında başarılar.

Ve saklıkız adın saklı sanırım sana da tesekkur ederim. 😀😊

...

Koluma carpan birisiyle dikkatim dagıldı. Hödük insan özür diler. Ne bicim yerdeydik. Özür bekliyordum. Adamlar buraya iyi bir sey icin gelmiyor ya. Semih hocanın boynuna inen acelya hoca beni gel öldür der gibiydi. Kadın resmen sömürüyor adamı. O adam benim lan benimm...!!!

Üzerine atlamamla sacını tutmam bir oldu. Ne ara önlerinde ki masayı gecmistim hic bir fikrim altımda cırlayan benim okuldan ögretmenimdi. Aklım nerde ne bicim duygularım var bana ne oluyor.

Sacında tutup yolmaya basladım. Semih hoca beni cekerken ona da bagırdım. Elleri belimi serbest bırakınca tokatı yüzüne indirdim. Ikisi de yararlanmıstı benim sinirimden su an ikisini de bir kasık suda bogmak istiyordum. Acelya hocanın saclarını bırakıp yüzünü tırmaladim. Icimde ki panter dısına daha cok cıkıyordu.

Bir kac kez elini uzatsada parmakları ıssırdım. Igrenc kadın mikrobunu bana bulastıracak bir ona dokundu o elleriyle. Hele o igrenc kırmızı dudakları.

" bırak beni bırak "

Iki saattir aynı kelimeleri tekrarlıyordu. O suratını darmadagın hale getirecektim. Bir de benim karsımda elimde olsa o gözlerini de cıkarırım.

" sus lan"

Bagırıp yüzüne bir tokat daha gecirdim.

"Sen görürsün orosbu yarın senin okuldan attıracagım"

Bana ne demisti bu ya. Ben bu zamana kadar duydugum en büyük hakaret mal olmustu. Onuda ceyda söylemisti.

Ne diye bam telime basıyorsun.

" kimi kimin okulundan attırıyon lan sen"

Bu neydi. Ben kimim.

Belime tekrar dolanan ele aldırmadan tırnakları mı yüzüne gecerdim. Bana ne dedi ya. Bir de benim ögretmenim.
Evet sara bir de senin ögretmenin aklını peynir ekmekle yedin.

"Sakin ol saram"

belimden tutup kulagıma egilip söylemisti.

"Bana saram deme sakın. Bunada acelyam mı diyordun."

Ellerini itip üzerinden kalktım. Toplanan kalabalıgın arasından dolanıp cıkısa geldim. Ikisine öfkeliydim. Bu ben miydim. Bana ne oldu böyle.

Sokaga cıktigimda bana degisik degisik bakan insanlara görmemezlige verip iki korumanın yanından cıktım.

Simdi ne yapacaktım. Bu apaciler sokaktan cıkana kadar bana ne yapardı. Ya benim böyle bir yerde ne isim var. Lanetlenmis igrenc kokusmus pislik bir yer.

Arabanın yanına gidip en iyisi beklemekti. Ara sokaklarda bulunan arabanın yanına oturdum. Yolu bile bilmiyordum. Ne igrenc otesi bir yer ki burası.

Semih hocanın geldigimiz yerden cıkısını gördüm. Attıgım tokattan sag yanı kızarmıstı. Canının yanmasına dayanamazken canını ben yakmıstım.

Bana ne olmustu.

"Sara sen yanlıs anladın"

"Hee he yanlıs anladım. Kadın seni resmen öptü. Pardon bir haltlar yedi sende dur demedin üstüne üstlük bana saram diyorsun ya saka mısın "

Merhaba Ögretmenim (Tamamlandı. )حيث تعيش القصص. اكتشف الآن