77.Bölüm

2.6K 144 4
                                    

MERHABA GENÇLER YINE BEN.

🙈🙉🙊

BOL KEYIFLI MUTUŞLU OKUMALAR...

77.Bölüm :

Anlatıcı'dan

Semih icli bir nefes alarak annesinin karşısında bulunan kanepeye oturdu. Annesiyle o sırada göz göze geldi. Ellerini birleştirip basının arasına aldı. Bu nasıl bir gün böyle uzadıkca uzuyordu.

"O...ğl..um..mm.?"dedi Gupse abla sessizce ama bunu Semih duyunca ellerini yüzüne getirerek ovaladı. Sakin olmalıydı en azından birazcık dayanmalıydı. "Mete APAR mı yaptı sana bunu ?"sarhoş babasını sabah işte görmüştü Semih ofiste sızmak tam ona göreydi. Ofisi bu işler icin kullandığını bilmiyordu ama öğrenmişti.

"Mete ve özge...e.. yaptı !" dedi tek nefeste olanca şeyi özetledi. Özge lafını duyunca Semih bakmaya çekindiği gözlere baktı. "Özge ?"dedi anlamadı o kız buna cüret edebilir miydi. "Evet..t" Gupse hanım ağlayarak üzerindeki mürdüm yeşili trenç kotu çıkardığında Semih annesinin moraran kollarını görünce. Kanepeye yaslandı sakinliğini her an bozabilirdi.

"Nedennnn??" bu sorunun cevabı Semih'i şaşırtacaktı hazırlıklı olmalıydı. Ezilmeyle bu hale gelmiş kollarında ki parmak izleri Semih gözüne batıyordu. "Seni eve almamalarını söyledim. " dedi yanaklarını silerek. "Senden uzak durmalarını istedim." semih yalandan bir kahkaha attı. Deliriyor muydu neydi sorun üzerine sorun. Ters mi doğumuştu anlamıyordu.

"Sen değil miydin ikisini savunan anne..." durdu yerinden kalktı. "Sen değil miydin bana sırtını çeviren onları tutan anne.... " dedi. Odada ileri geri gidip saçlarını yolarca eline geçirdi. " SEN DEĞIL MIYDIN HAAA BUNLARA ORTAK OLUP BENI DELIRTEN ŞIMDI NEDEN GELDIN ANNNE..." yanına gidip kulağına bağırdı. "NNEDEN  GELDINNNN HAAA ??? NEDEN ?? NEDenn ??" ağlayarak kulaklarına kapatan annesiyle geri sustu. Elini sıktı ağızına gòtürdü. Duvara çarptığı elinin üzerini ıssırdı. Tüm öfkesini bağırarak atamıyordu. Kıyamıyordu annesine sustu. Yanına oturdu.

"Ben...nn..n piş...ma..nım..m " oğlum diyerek moraran eliyle yanağını tekrar sildi. Oğlunun gòzlerinin icinde yardım et dercesine baktım.  Yardım etmeliydi düşündükçe delirecekti. Ya bu diyardan tamamen gidecekti yada ölecekti. Gupse Hanım ilk kez kendinden ödüm veriyordu. Orta yolu hep bulmaya çalışan pozitif bir kadındı. Şimdi ise çaresiz bir zavallıydı.

"Ağlama Gupse BOLAT ! "dedi. Kızlık soyadını kullanarak Apar soyadından nefret ediyordu Semih. Annesini bu halde görmeyi beklemiyordu. Sevmediği çocukluk anılarını anlatan annesini cogu zaman dinlememiş gibi gözüksede dinliyordu  o zamanlar. Kızlık soyadını da gençken en güçlü olan annesinin kim olduğunu unutmaması için hatırlatarak söyledi.

"Ben...n pisma..nım..m oğ..lum..m Mete..e.ye inanı..p sana inanmadıgım... icin. Pismanım...m" oğlunun ayaklarına diz cöktü. Dizine alnını koyduğunda Semih etrafa bakındı. Güclü olmak zorundaydı güclü ve merhametli en azından denemeliydi. Ne yapacaktı annesinin küçükken saçları oksayıp ben seni korurum anne demesiyle saçlarını mı oksaşaydı tekrar. Kendi kızıda bu hale düşse ne yapardı Semih. Annesini sahranın yerine koydu. Neden annesine gitmiyorda ona geliyordu ki yardım edeceğini nerden biliyordu.

"Kalk."dedi Semih annesinin böyle kendini acındırmasına alışkın değildi. "Ol..maz..z..." dedi Gupse hanım daha şiddetli hıçkırarak. Semih çaresizdi yine ve yine ne yapacaktı inadı hala vardı. Ama annesi onu büyütmüstü kendi kendine bu yaşa gelmemisti ya. "Gupse BOLAT kalk lütfenn !" dedi. Aradaki resmiyeti bozmak istiyordu yapamıyordu.

"Olm...az.."yine aynı cevap gelince Semih dayanamadı. "Anne..ee kalk sen pes eden biri değilsin kalk ayaklarımın ucundan birisinin ayaklarının dibine oturulacaksa ben yaparım. Sen  benim annemsin." dedi. On dört yaşındaki cocuga döndü. Evi terkedip gitmek istedigi gün annesi yine kapanmıstı. O günde aynı şeyi söylemişti Semih. Kalkmayınca yerinden kalkıp yanına diz cöktü.

Merhaba Ögretmenim (Tamamlandı. )Where stories live. Discover now