71.Bölüm

3.2K 183 10
                                    

Merhaba yine ben ve yine tıkandım 😂✋

Yazmak hiç kolay değil düşünmekte öyle... bana birazcık yardım etseniz olmazmı ?

Bu arada yapılan yorumlar için ve verilen oylar için tesekkur ederim.

71.Bölüm

Anlatıcı'dan

Sabah yapılan plana uyan Ömer büyük bir holdingin önüne siyah üstü açık arabasını park etti. Hiç tarzî olmayan takım elbisesinin kravatını dikiz aynasında düzeltip son kontrollerini yaptı.  Gergindi hemde bayagı gergin takım elbiseden kaynaklı bir gerginlik değildi. Arabadan inip özenle sevdiği arabasını kapattı. Sıcak havanın boguculu takım elbise üzerindeyken daha bir bogucu gelmişti. Park alanındaki arabaları geçti. Sirketin buz camlarının dibine geldiginde kendine aynadan baktı. Altı üstü bir is görüsmesiydi sonucu kesin olan bir is görüsmesi. Apar holdinge giriş yaptıgında kapıda onun gelisini bekleyen tanıdık dostuna selamladı. Ömere bir dosya uzatıp hic konusmadı. Omer mavi kaplı dosyayı açtıgında sirketin planını ve krokisini inceleyerek asansöre yürüdü. Her sey yavaştan ve agırdan alınacaktı vezir hamlesini yapmıştı simdi ise diger takımdaydı hamle sırası ve şahmat olacaktı bu son hamle de uzatmayacaklardı artık.

Asansöre binip gidecegi yeri ezberledi ve yolsuzluk dosyasının bulundugu arsiv bölmünü, güvenlik yerlerini, kamera odasını plan iyi giderse bir haftada açığa cıkacaktı her sey. Dosyayı besinci kata geldiginde kapatıp ceketin iç cebine özenle yerleştirdi. Bir elini cebine koyup diger elini rahat gözükmek icin sallamaya başladı. Karsısına çıkan her insan ona bakıyordu kızlar sadece yakısıklılık yönünden erkekler ise yeni birimi yada önemli birimi diye kontrol ediyorlardı. Akıllarında o kadar senaryo olusturmuslardı ki Ömer duysa kücük dilini yutardı.

Sonunda ulasacağı yere geldiginde Mete Apar yazısını gördü kapının hemen sagında bulunan isim plaketinde. Bakmayı kesip dısarda bulunan sekretere randevusu olduğunu söyledi.  Bayan Sekreter ismini arayıp bulduğunda Ömer'e alıcı gözle bakıp gülümsedi. Eğer sirketin yeni sio'su olursa beraber iş yapmak en cok kadının işine gelirdi. Mete Bey'i arayıp randevuyu söylediğinde göndermesini söyledi. Ömer anlayınca elini cebinden çıkardı ve derin nefes aldı. Zor değildi ama Mete'nin agızını yüzünü kırmak istiyordu. O kadar gözleri acılmıştı ki. En yakın arkadaşlarından birisi olan Sara'nın neler cektigini yaşamasa da anlıyordu artık. Babası yoktu annesi vardı hayatında ve annesi ona destek oluyordu

. Sara'ya kimse destek olmuyordu olan biri vardı. Ama o da şu an komadaydı Mete intikam aldıkça hırslanıyordu.  Hırslandıkça Sara'yı felakete götürebilirdi sonunda amacına ulasmıs olacaktı. Çünkü fuat sirketini batırmıştı. Oda Fuatın sirketini Sara'yı yok etmekle başaracaktı.

Ömer odanın kapısı tıklatıp içeri girdiginde karşısındaki adamı bir kaşık suda bogmak için kendini frenledi. Şimdi zamanı degildi.

"Hoş geldiniz Ömer bey!" mete'nin bütün oyunculuğu üzerindeydi. Ömer yanına yaklaşırken yüzündeki yara izlerine yenisini katmak icin gün sayıyordu. Semih'in neden böyle oldugunu anlıyordu. Böyle babaya sahip olmaktansa babasının batmasına yardım etmek Semih için en  iyi durumdu. 

"Hoş bulduk Mete bey!" dedi Ömer. Onun gibi oyuncu olmak Ömer'in uzmanlık alanıydı. Siyah deri koltuğa yönellti mete onu. Ömer ise önden gitmesini buyur edip oturana kadar bekledi.

"Sizinle calısmak ve başarınızın bu denli iyi olduğunu görmek  bizim için çok iyi bir durum. Eger sartlarımı kabul edip Üstün holding yerine bizim sirketin sio'lugunu kabul ederseniz bes yıllık anlasmayı hemen hazırlayabiliriz." Mete elini cabuk tutarken Sahte evrakla düzenlenen dosyayı en ince detayına kadar incelemişti. Üstün holding bosu boşuna bir kisiye bu kadar yatırım yapamazdı. Mete beyin eline bu fırsat gecince en mükemmel şekilde bunu değerlendirecekti.  Bunun için Ömerin çalısması şarttı.

Merhaba Ögretmenim (Tamamlandı. )Where stories live. Discover now