Fragman

14K 309 18
                                    

Baran, karşısında duran kızı gördüğünde donup kaldı. Bu gördükleri gerçek miydi? Yoksa kaderin acımasız bir oyunu muydu?

"Alagül?"

Zamanında ışıldayan siyah gözler neden bu kadar solmuştu? Onun burada ne işi vardı? Hiç değişmemiş... Diye düşündü genç adam. Gözlerindeki ışıltı hariç hiç değişmemiş... Baran bir süre dalgınca genç kıza bakarak özlem giderirken yanında duran karısının şaşkın sesini duyunca hayata döndü.

"Alagül mü?" Leyla, bu soruyu sesli mi sormuştu yoksa ona mı öyle geliyordu? Alagül... Alagül... Doğukan... Baran... Tabii ya! O gün uğruna kavga ettikleri kız buydu! Kapıda durduğunda kulağına gelenler, tartışmalar bu kız için miydi? Yıllarca iki iyi arkadaşın küs kalmasına bu kız mı sebep olmuştu?

Leyla, karşısında duran esmer güzeli kıza uzunca baktı. Daha sonra Baran'a döndü ve içinde tutuşan yangına engel olamadı. Bu kızdan garip bir şekilde hoşlanmamıştı. Eskiden Baran'la sevgili oldukları düşüncesi bile onu deli ediyor ve karşısındaki kıza saldırma güdüsünü kamçılıyordu. Baran'ın bu kıza bakışından hiç ama hiç hoşlanmamıştı. Eliyle omzuna vurdu Baran'ın, bakışlarını artık kendine çevirmesi için.







***







Bu fragman ilerleyen bölümlere ilişkindir ve sürpriz içeriklidir...😁😊

Hırçın Ve Öfkeli Ela GözlerWhere stories live. Discover now