{96}

3.4K 143 140
                                    

Pov Rose.

We zijn nu al een maand aan het touren en ik vermaak me prima. Altijd als de jongens concerten geven ben ik of aan het eten of ik kijk naar de jongens via de backstage ruimte.

Het minst leuke is dat ik acht knuffels krijg van zwetende mensen waarvan één van die acht mensen mij niet meer los wil laten. Raad maar wie diegene is.

Op dit moment zit ik samen met Louise in de backstage ruimte. Tessa is ook een tijdje bij ons geweest, maar die is in het hotel gebleven, omdat ze moe was. Louise en ik praten wat. 'Zullen we even bij de jongens kijken?' Vraagt Lou na een tijdje. 'Ja is goed,' ik sta op en loop samen met Louise naar de zijkant van het podium.

De jongens van 5sos staan hier ook. Ik zwaai naar ze voordat ik bij ze ga staan samen met Louise. Ik heb ze zonet nog gesproken en geknuffeld, dus ik word nu niet aangevallen.

Hoop ik. Denk ik. Daar ga ik gewoon vanuit. Oké stop met dit onzinnige gedoe Rose.

Ik kijk rustig naar hoe de jongens heen en weer rennen en wat gek doen. In werkelijkheid kun je er niet rustig naar kijken, want ze rennen zoveel heen en weer het niet bepaalt relaxed is.

Opeens gebeurt er iets heel erg pijnlijks. Naast dat het er pijnlijk uitziet, ziet het er ook enorm klunzig en dom uit. Heel het publiek valt stil, op enkele schrik geluiden na. Het geluid van de muziek stopt en de jongens stoppen met spelen.

Ik zal jullie vertellen wat er gebeurde. Het klinkt heel onlogisch, maar het is gebeurd.

De drummer liet, hopelijk, per ongeluk zijn drumstokjes los. Deze vlogen door de lucht en belandden op Louis. Aangezien Louis ervan schrok zette hij een verkeerde stap en valt hij van het podium af.

En nu terug in de realiteit. Zonder een reactie van iemand af te wachten ren ik het podium op en ga ik naar Louis toe.

Beveiligers houden hysterische fans uit de buurt terwijl de andere jongens, inclusief de jongens van 5sos, en ik bij Louis neerhurken.

'Mijn been,' zegt Louis terwijl hij grijpt naar zijn enkel. Ik wilde vragen of het erg veel pijn doet, maar als je dit zo ziet weet je dat dat het geval is. Dus ik ga die vraag maar niet stellen, want dat is enorm dom.

'Wij helpen je met staan oké?' Zegt Harry. Ik loop een beetje naar achteren en laat het de rest wel doen. Als je zoiets aan mij overlaat is er een kans dat je nog meer pijn krijgt dan dat je al had.

Harry en Liam tillen Louis omhoog terwijl de rest een beetje afstand houd. Niall komt naast me staan en slaat een arm om me heen. 'Het komt wel goed met Louis,' zegt hij geruststellend terwijl hij over mijn rug wrijft. Ik glimlach kort naar Niall voordat ik mijn aandacht weer op Louis vestig.

Louis zit op de rand van het podium terwijl de ehbo naar zijn voet kijkt.

Allemaal fans zijn hysterisch aan het schreeuwen en aan het huilen. Ik weet dat ze het doen, omdat ze bezorgd zijn, maar dan hoef je toch niet zo enorm hard te schreeuwen?

Ik klim op het podium en pak Niall zijn microfoon die hij ergens had gedumpt. 'Hey guys,' zeg ik. Iedereen is opeens stil en kijkt mij aan.

Ik weet niet waarom ik dit doe, want ik vind dit echt enorm eng. Maar ik wil dit even gezegd hebben.

'The first thing that I wanted to say is that Louis is alright. He probably only brook his leg.' Louis pakt zijn eigen microfoon en bevestigd dat het goed met hem gaat.

'The second thing that I wanted to say is that I'm going to sing a song for you guys so Louis can go backstage to rest. And I know that you all want me to sing, so I'm going to do that.'

Adopted By 4 Crazy Boys | 1D Fanfictie ✔Where stories live. Discover now