{7}

6.5K 257 164
                                    

Pov Harry.

'Jij bent gewoon jaloers dat jij niet zoveel spullen hebt,' hoor ik Allison kattig zeggen. Ik rol onopgemerkt mijn ogen. 'Ik heb geen tien kilo make-up nodig om mooi genoeg te zijn, maar jij wel blijkbaar,' antwoord Rose fel. Die kwam zeker hard aan als ik Allison was geweest..

Allison rolt met haar ogen en pakt vervolgens één van haar koffers. Ik had niet verwacht dat ze dat daadwerkelijk zou gaan doen.

Niall pakt een koffer uit de auto en een tas van Allison. Één koffer van Allison is al twee keer zo groot als de koffer van Rose. En misschien wel drie keer zo zwaar.

Samen met Niall loop ik naar binnen. De anderen waren al naar binnen gegaan. Niall laat de spullen van Allison in de gang staan en loopt naar de keuken.

Zodra hij mijn blik ziet begint hij te praten. 'Ik heb drie uren geen eten gehad, dus laat mij eten oké?' Ik grinnik. Niall zou nooit van zijn leven veranderen.

Pov Rose.

Nadat Allison één van haar koffers heeft gepakt, wat ik niet had verwacht, lopen we achter Louis en Liam aan naar binnen. We komen in een enorme gang terecht.

Het is hier zo groot. Ik kijk om me heen. 'Is het mooi?' Ik schrik van Louis die opeens naast me komt staan. Ik knik omdat ik niet wil praten.

'Liam is met Allison naar boven gegaan om haar kamer te laten zien. Wil jij nu naar je kamer of niet?' Vraagt Louis. Ik denk even na.

'Nee, mijn kamer blijft wel op zijn plaats staan, althans dat hoop ik.' Ik glimlach naar Louis die knikt en grinnikt.

'Als er iets is roep je één van ons maar.' Daarna loopt hij weg. De kans dat ik hier verdwaal is groot, maar hé, ik ben hier waarschijnlijk maar een week dus no worries.

Ik zet mijn koffer neer op de gang, gevolgt door mijn rugzak. Ik pak mijn mobiel eruit. Ik heb een paar appjes van Luna en Carmela.

Ik beantwoord ze snel en doe dan mijn mobiel in mijn kontzak. Als ik verdwaal, heb ik tenminste mijn mobiel.

Vervolgens haal ik mijn gitaar van mijn rug en zet die tegen de muur aan in de gang.

Ik loop eerst na de tuin. Deze is gigantisch. Er is een trampoline, een zwembad, een voetbaldoel en nog wat van die dingen. Helaas nog net geen ballenbak...

Ik loop een rondje door de tuin. Vanuit de tuin zie ik dat Niall in de keuken zit. Ik grinnik. Luna had me namelijk al verteld dat als je Niall kwijt was, het beste naar de keuken kon gaan.

Nadat ik de tuin heb onderzocht loop ik weer naar binnen om de beneden verdieping te bekijken.

Als ik door de deur wil lopen, loop ik ergens tegenaan. 'De deur stond toch open?' Mompel ik zacht tegen mezelf. Ik kijk omhoog en zie dat ik tegen Liam ben aangelopen.

'Ja Rose de deur staat inderdaad open,' hoor ik hem zeggen. Ik glimlach en loop dan verder.

-

Nadat ik de beneden verdieping heb bezocht loop ik naar de woonkamer en ga op de bank zitten.

Als ik alles moest opnoemen wat hier allemaal is, zou ik morgen nogsteeds bezig zijn, dus dat doen we maar even niet.

Ik voel de bank naast mij indeuken. Niall is gaan zitten. Met een zak chips zit hij op de bank.

'Als je wilt mag je wel pakken hoor,' zegt hij wijzend en kijkend naar de zak chips. Ik schud mijn hoofd. 'Ik hoef niks.' Hij kijkt me aan en haalt zijn schouders op. Hij propt een hand vol met chips in zijn mond.

Adopted By 4 Crazy Boys | 1D Fanfictie ✔Where stories live. Discover now