{21}

6.2K 235 55
                                    

Pov Niall.

Nadat Rose MIJN chips in de prullenbak heeft gegooid, is ze naar haar kamer gegaan. Ik kijk naar de lege zak in mijn handen.

Ik zucht en gooi hem in de prullenbak. Doei chips, tot nooit meer ziens. Ik loop naar de woonkamer waar alle andere jongens zijn.

Zodra ze mij zien beginnen ze te lachen. 'Wat?' Ik kijk ze verbaasd aan. 'Als je jou blik had gezien toen Rose de chips weggooide weet je waarom we moeten lachen,' zegt Ashton.

'Ik heb honger,' ik ga weer naar de keuken. Ik hoor gegrinnik, maar ik negeer het. Ik pak een waterijsje uit de kleine vriezer die onder de koelkast zit. Ik ga lekker niet ijsjes halen voor de andere jongens.

Rose heeft dan wel MIJN chips weggegooid, toch vraag ik haar wel, want dat vind ik leuk. 'Rose! Wil je ook een ijsje?' Roep ik naar boven toe, omdat ik te lui ben om te lopen. 'Ik kom al,' tien seconden nadat ze dat zei, staat ze naast me.

Ik geef Rose een ijsje en loop met haar naar de woonkamer nadat ze me heeft bedankt. Michael kijkt mij kwaad aan, althans hij doet een poging. 'En wij krijgen geen ijsje?' Vraagt hij.

'Nee, want jullie lachtten mij uit,' ik grijns en steek mijn tong uit naar Michael. 'Ik ga al,' Harry zucht en staat op om naar de keuken te gaan.

'Waarom geef je Rose wel een ijsje terwijl zij er eigenlijk voor heeft gezorgd dat wij moesten lachen?' vraagt Calum.

'Omdat Rose Rose is,' zegt Rose. Ik grinnik. Luke schud lachend zijn hoofd. 'En omdat Rose Rose is, mag ze doen wat ze wilt?' Calum kijkt Rose uitdagend aan.

'Dat heb ik nooit gezegd,' zegt ze nadat ze haar ijsje weer in haar mond heeft gedaan. 'Nou-' Calum wordt onderbroken door Rose, wie zou het anders moeten zijn? 'Nee Calum dat heb ik nooit gezegt.' Calum zucht.

Harry komt terug met een hand vol ijsjes en geeft iedereen, behalve Rose en mij, een ijsje.

Pov Rose.

Ik zit op de bank met de jongens. Ik ben eigenlijk te aardig voor ze geweest, al heb ik Niall's chips weggegooid. Ach ja, één dag aardig zijn kan wel, toch?

Ik zit wat te prutsen met het stokje van mijn ijsje. Hij valt op de grond. Lekker dan Rose. Ik buk om hem op te pakken, maar ik ben niet de enige die dat wou doen.

De hoofden van Harry en mij knallen tegen elkaar aan. 'Auw, mijn hoofd,' zeg ik. 'Rose, je hoofd is hard,' zegt Harry terwijl hij over zijn voorhoofd wrijft.

Ik wrijf over mijn hoofd. Yes! Nu krijg ik een bult op mijn kop made by Harry. Iedereen wil dat toch?

Terwijl Harry en ik over onze hoofden wrijven lachen de anderen ons uit. Niall lacht zelfs zo hard dat hij nu op de grond ligt.

Hij grijpt naar zijn buik. 'Au, mijn buik, ik kan niet meer help,' zegt hij lachend. Ik dacht dat meisjes hier meer last van hebben, maar Niall kan het ook. Of hij is gewoon een meisje...

Luke is Niall aan het filmen. Hopelijk heeft hij dat van Harry en mij er niet op want dan ga ik mijn hoofd veranderen. Oké nee, mijn hoofd is daar te mooi voor. Ughum. Eigendunk Rose.

Ik ga van de bank af. 'W-wat g-ga je de-doen?' Vraagt Niall, die nogsteeds lachend op de grond ligt. 'Ik ga mijn mobiel halen.'

Ik loop uit de woonkamer en haal mijn mobiel op. Even later kom ik weer in de woonkamer. Niall zit weer rustig op de bank.

Alleen ik verpest het weer door volledig tegen de tafel aan te lopen. 'Mijn teen doet pijn.' Nu hinkel ik naar de bank, omdat mijn kleine teen pijn doet. Niall begint weer met lachen.

Iedereen weet hoe kut het is om je kleine teen te stoten, maar toch lacht Niall. En het ergste is dat Niall zijn lach enorm aanstekelijk is, dus je begint automatisch te lachen al heb je pijn.

Zodra Niall is uitgelachen pak ik mijn mobiel. Ik open Twitter. Niks bijzonders. 'Wat is je Twitter naam?' Vraagt Luke opeens. 'Wil ze niet zeggen,' antwoord Louis hem.

'Oké, dan kijk ik zelf wel,' voor ik het weet pakt hij mijn mobiel af. 'Luke! Geef terug!' Luke grijnst en schud met zijn hoofd, daarna geeft hij mijn mobiel terug.

Vervolgens pakt hij zijn eigen mobiel en opent Twitter. Nee ik wil niet gestalkt worden door fans.. Ik zie dat ik een melding op Twitter heb. 'En bedankt!' Ik sta op en loop naar mijn kamer.

Pov Harry.

'Waarom liep ze nou weg?' Vraagt Luke. 'Ze wilt niet gestalkt worden door fans,' antwoord ik hem. 'Oh sorry,' zegt hij met spijt in zijn stem. 'Geeft niet denk ik, ze komt er wel overheen.' Ik glimlach naar Luke, al weet ik niet zeker of ze het gaat vergeven.

'Ik ga wel even naar haar toe,' ik sta op en loop de trap op. Ik klop op haar deur en open hem vervolgens. Ze zit op haar bed met haar mobiel in haar handen.

'Had ik gezegd dat je binnen mocht komen?' Vraagt ze. 'Nee, maar toch ben ik naar binnen gegaan.' Ze zucht.

'Wat ben je aan het doen?'  Vraag ik haar. 'Ik ben aan het kijken op Twitter.' Ik kijk haar vragend aan. 'Waarom?'

'Weet niet, vond ik leuk of zo?' Zegt ze vragend. 'Oh oké. Wat voor berichten krijg je nu allemaal?' Ik ga naast haar op bed zitten.

'Allemaal berichten van jaloerse fans die vragen waarom Luke mij volgt en waarom ik hem niet volg. Eigenlijk is het wel grappig,' zegt ze. Rose is echt een raar kind.

'Dus je vindt het niet erg als alle jongens je nu gaan volgen?' Ze schud haar hoofd. 'Nope, want dan kan ik lachen. Die fans van jullie zijn echt raar,' zegt ze.

'Oké, kom je weer naar beneden?' Ze knikt. Ondertussen volg ik haar op Twitter. 'Ga je mij niet terug volgen?' Ik kijk haar lachend aan. 'Nee, geen zin in,' zegt ze terwijl ze de woonkamer in loopt. Ik lach.

Pov Rose.

Ik kom de woonkamer in. Iedereen kijkt me aan. 'Jullie hebben nu toestemming van mij, Rose dus, om me te gaan stalken op Twitter.' Harry begint alweer met lachen.

'Nou wat fijn mevrouw Rose, maar waarom bent u van gedachten veranderd?' Vraagt Luke zo serieus mogelijk tegen mij. 'Nou ik vind die reacties van jullie fans grappig, meneer uh Hemmings was het toch?' Luke schiet in de lach. 'Ja Hemmings ja.'

Ik krijg opeens allemaal meldingen van Twitter. 'Waarom volg je niet terug?' Vraagt Calum terwijl hij een sip gezicht trekt.

'Omdat ik te special ben om iemand terug te volgen,' ik steek mijn tong uit.

'Je hebt een volg verzoek op instagram,' zegt Harry die naar het scherm van mijn mobiel kijkt. Ik open instagram en kijk Harry aan met een meen-je-dat-blik.

Voor als je het niet wist, ik kreeg een verzoek van Harry. Ik accepteer hem en inmiddels ook de andere jongens.

Daarna open ik Twitter. Ik bekijk wat reacties die fans hebben geplaatst.

@nikitaahh2000: Slet! Ik doe al super lang mijn best op een follow, en dan krijg jij er één terwijl je de jongens niet eens volgt. If I ever see you, you're gonna die!!

Ik grinnik. Dit is echt hilarisch.

@1D4everxo: Wie je ook bent, ik mag je niet!

Aardig.

@Mariabelxsoof: Omg! You are that girl of the news on televison! I like your shoes! x

Deze reactie is te leuk! Ik besluit om te antwoorden.

@Rose_Officialx: Thanks x @Mariabelxsoof

Ik leg mijn mobiel weer weg. 'Ik had nooit gedacht dat mensen haatreacties leuk konden vinden,' zegt Harry. Ik grinnik.

'Haters zijn gewoon jaloerse fans die aandacht zoeken. Dus I don't care over wat ze zeggen.'

'Rose je bent raar,' zeggen Harry en Louis tegelijk.

'Dankje! Dat is echt lief.'

Adopted By 4 Crazy Boys | 1D Fanfictie ✔Where stories live. Discover now