{3}

6.8K 247 38
                                    

Pov Louis.

Harry en ik komen aan in een klein dorpje. We zijn hier vanwege een fan meeting in een kleine winkel van ons.

We bezoeken vandaag twee dorpjes. Of nou ja, Liam en Niall bezoeken een dorpje en Harry en ik bezoeken een dorpje.

Het is gelukkig een kleine meeting en de mensen die zich voor de meeting hebben opgegeven zijn de enigen die weten waar het is. Zo hebben we namelijk minder last van paparazzi en fans.

Er konden zich vijftig mensen aanmelden voor deze meeting. Het is niet veel, maar we willen gewoon niet dat het uit de hand loopt.

We hebben geprobeerd om het eerlijk te doen. Dus we deden om het half uur vijf 'tickets'. Dit zodat het niet in twee seconden uit werd verkocht en zodat je wat meer kans hebt. Al blijft de kans klein.

We stappen uit de auto en doen voor de zekerheid een zonnebril en een beanie op. Vervolgens beginnen we te lopen naar het kleine winkelcentrum.

Het is redelijk druk hier en ik zie allemaal mensen met roze of blauwe vesten. Er staat een begeleider bij dus waarschijnlijk hebben ze een uitje of zoiets.

Harry gaat snel even een winkel in. Hij had een nieuw scheermesje nodig. Ik zie de winkel staan en loop er rustig naar toe.

Niemand merkt me op, omdat ze te druk bezig zijn met zichzelf of met elkaar. Ik doe mijn zonnebril van mijn hoofd af en houdt hem in mijn hand

Uit de winkel zie ik een meisje met een roze vest komen. Ze kijkt in het tasje. Volgens mij heeft ze iets gekocht. Of eigenlijk is dat wel bijna zeker.

Voordat ik het door heb loop ik tegen haar aan. 'Kijk eens uit waar je loopt, klootzak!' Roept ze. Ze kijkt omhoog en schrikt duidelijk. 'Dit meen je niet,' hoor ik haar zacht mompelen. Haar mond valt open en kijkt me met enorm grote ogen aan.

'Sorry het w-,' voordat ik het wist rende ze langs me. Ik kijk op de achterkant van haar vest. Ik kijk naar wat erop staat.

"Orphanage the flower," nu kijk ik naar de woorden die eronder staan. "Rosie Parker." Is ze een wees? Ik blijf verbaasd naar haar kijken. (A/N orphanage betekent weeshuis in het engels)

Ik zie dat één van de meisjes waar ze bij staat enorm veel vragen stelt. Terwijl het meisje, dat volgens mij Rosie heet aangezien er bij de anderen ook namen achterop staan, op adem probeert te komen.

Dan draait ze zich om en kijkt richting mij. Harry komt naast me staan en Rosie draait zich weer om naar de meisjes.

Dat ene meisje dat zonet tegen haar praatte zegt iets en kijkt verbaast naar ons.

En opeens schrik ik op door iets dat valt. Ik kijk links van mij en zie een meisje met bruin haar ons met open mond aanstaren.

'Oh my god!' Zegt ze, 'j-jullie zijn van One Direction.' Ze loopt naar Harry toe en raakt hem aan, alsof ze niet gelooft dat het Harry echt is. Harry glimlacht naar het meisje en ik grinnik vanwege haar verbaasde gezicht.

Pov Rose.

Ik kijk naar Luna en zie dat ze Harry aanraakt. Ik lach, omdat het er grappig uit ziet. Sam en Carmela rennen net zoals vele andere mensen richting Louis en Harry.

Ik blijf verbaast staan en kijk naar het tasje in mijn hand. Ik zucht en loop langzaam richting de menigte.

Ik zie dat de vrouw die achter de balie stond bij de winkel de doos, die Luna liet vallen, lachend oppakt.

Ik kijk weer naar de menigte en zie dat Louis naar me kijkt. Zodra hij merkt dat ik zijn richting op kijkt glimlacht hij. Ik negeer het.

Ik duw me door de menigte hopend om Luna te vinden. Ik wil van dit tasje af, want het geeft ongeluk.

Adopted By 4 Crazy Boys | 1D Fanfictie ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu