{40}

5.3K 211 63
                                    

Pov Rose.

Het is twaalf uur. Dat betekent weekend. Ik loop het klaslokaal uit en loop naar mijn kluisje. 'Niet vergeten, morgen om zeven uur klaarstaan,' Daniel staat naast me. Stalker.. 'Nee, nee,' zeg ik. Ik pak mijn jas en sluit mijn kluisje. 'Doei babe,' zegt hij zodra ik wegloop. 'Doei sukkel,' antwoord ik hem.

Ik loop naar buiten en zie de auto van Harry staan. Ik loop ernaartoe. Iedereen zit in de auto. Waarom? Ik stap in en kijk ze niet begrijpend aan. 'We gaan lasergamen,' roept Louis enthousiast. 'Louis, het was een verrassing,' zucht Niall. 'Oeps?' Zegt Louis zacht. Ik herinner me het gesprek van vanochtend met Niall. Ik wist wel dat er iets was.

'Kunnen we dan eerst wel wat eten want anders ga ik dood van de honger,' zeg ik dramatisch. 'Ja eten!' Schreeuwt Niall door de auto heen. Louis doet zijn handen op zijn oren. 'Je hoeft niet zo te schreeuwen ik zit gewoon naast je,' mompelt hij terwijl hij zijn handen van zijn oten haalt. Ik grinnik.

'We gaan wel langs de mac,' zegt Harry. 'Kipnuggets,' schreeuw ik nu. Louis legt alweer zijn handen op zijn oren. 'Zoals ik al zei, ik zit gewoon naast je,' mompelt hij. Arme Louis moet gewoon tussen Niall en mij inzitten. Niall lacht en geeft me een high five.

Louis haalt zijn handen alweer van zijn oren. 'Jullie wagen het niet om alweer te gaan schreeuwen,' Louis kijkt van Niall naar mij. We knikken braaf. Louis kijkt naar voren. 'Harry pas op daar loopt een kat!' Schreeuwt Louis nu. Niall en ik leggen onze handen op onze oren. Louis kan namelijk keihard schreeuwen. Harry remt snel af.

Ik doe mijn handen van mijn oren af. 'Jij mag voortaan ook niet meer schreeuwen,' mompel ik. 'Ik had dit keer geen keus, anders had Harold de kat doodgereden,' Louis steekt onschuldig zijn handen in de lucht. 'Well done Louis de kattenredder,' ik geef hem een schouderklopje.

Een halfuurtje later komen we met volle maag de zaal binnen waar we gaan lasergamen. We krijgen instructies. We moeten ons indelen in een even aantal groepjes. Dat gaat alleen moeilijk, want we zijn met zijn vijfen. Harry ziet mijn moeilijke gezicht en wijst naar dr deur. Ik kijk achter me en zie iemand staan die ik enorm heb gemist. 'Luun!' Ik ren naar haar toe en omhels haar. Ze lacht.

'Ik heb je zo gemist,' mompel ik in haar schouder. 'Ik jou ook. Zijn de jongens een beetje lief, want anders vermoord ik ze.' Ik grinnik. We laten elkaar los. 'Het gaat wel,' zeg ik. 'Rose, je moet zeggen dat we fantastisch zijn en niet "het gaat wel" want we zijn fantastisch,' roept Niall. Ik grinnik en schud mijn hoofd. 'Dat ga ik dus echt niet zeggen hoor,' zeg ik lachend. 'Zonder ons was Luna hier niet,' hij maakt een "hint-hint" gebaar. 'Ik vind het heel aardig van jullie dat jullie dit hebben geregeld,' ik glimlach naar hun.

Niall zucht. 'Je had iets anders moeten zeggen, maar dit accepteer ik voor deze keer. Nu gaan we lasergamen,' zegt Niall. Luna en ik lachen en volgen Niall weer.

De groepen zijn Louis, Niall en ik tegen Liam, Harry en Luna. Luna wou namelijk heel graag met Harry. Fangirl ughum.

Wij zijn team blauw. Ik verstop me achter een steen. Ik zie Harry lopen en schiet op hem. 'Wie was dat,' hoor ik hem zeggen terwijl hij rondjes draait. Ik grinnik zacht. Dit ziet er geweldig uit.

Een halfuurtje later zitten we met de scores van de eerste ronde terwijl we aan het drinken zijn. Harry kijkt mijn kant op. 'Rose, waarom heb je mij zovaak geraakt?' Hij kijkt me vragend aan. 'Ik gebruikt hacks.' Louis schiet in de lach waardoor iedereen al snel meedoet. Nadat we uitgelachen zijn vraagt Harry of ik serieus antwoord wil geven.

'Je was gewoon een makkelijk doelwit,' zeg ik terwijl ik mijn schouders ophaal.

Twee uren later zitten we thuis. Luna blijft een nachtje slapen en wordt morgenmiddag weer opgehaald. Op dit moment zitten we op de bank en maken we gekke selfies.

'Jullie hebben toch een zwembad?' Vraagt Luna aan niemand in het bijzonder. 'Ja, zwemmen,' schreeuwt Louis terwijl hij naar boven rent. We gaan dus blijkbaar zwemmen.

Ik sta op en loop samen met Luna naar mijn kamer. We kleden ons om en lopen dan weer naar beneden.

De jongens staan al omgekleed en lopen naar buiten zodra ze ons zien. 'Oh my gosh, ik ga zwemmen met One Direction terwijl ze half naakt zijn,' fluistert ze naar mij. Ik grinnik.

Ik word opeens opgetild door iemand met een nat lichaam. Ik kijk naar diegene. 'Nee, Harry, stop, ga weg!' Roep ik. Hij schudt zijn hoofd en rent naar het zwembad. Met een enorme plons val ik in het water met Harry vlak achter me aan.

Harry kijkt verbaast naar achteren. Luna staat daar grinnikend. 'Ik heb Rose beloofd dat ik haar zou helpen als één van jullie vervelend is, so yeah,' zegt ze lachend. 'En wie wil er nou niet de enige echte Harry Styles in het water gooien?'

Haery zucht en klimt uit het water. Hij loopt naar Luna toe en duwt haar in het water. Daarna springt hij erachter aan. 'Waar was dat voor nodig?' Vraagt Luna. 'Because you deserve it,' zegt Harry.

Luna spettert water in Harry's gezicht waardoor Harry het terug doet. Ik lach. Het zijn net kinderen van vijf jaar.

Ik voel opeens iemand onder mij zwemmen. Hij gaat omhoog waardoor ik op zijn schouders beland. Het is Louis. Ik sla hem op zijn hoofd. 'Wat was daar de reden voor?' Zegt hij. 'Er zat een spin?' Zeg ik met een vraagtoon.

'Rose...' zucht hij. 'Louis...' Luna grinnikt. 'Ik haat je,' zegt Louis nu. 'Dat is geheel wederzijds Lou,' ik geef hem een klopje op zijn hoofd.

'Laten we wedstrijdje doen!' Schreeuwt Niall die met een bommetje in het water beland. 'Zoals?' Vraagt Harry. 'Op elkaars schouders zitten en dan stoeien. Dat is leuk!' Zegt Niall.

Iedereen stemt in. Ik en Louis gaan tegen Harry en Niall. 'Team Narry tegen team Rouis,' zeggen Liam en Luna. Iedereen kijkt hun aan van "don't say that again". 'Doe dan team Tomlinson voor ons, want Tomlinson is beter dan die rare shipname van jullie,' zeggen Louis en ik tegelijkertijd. We geven elkaar een high five.

'Oké dan. Team Narry tegen team Tomlinson.' Ik zit op Niall's ooghoogte. Hij kijkt me uitdagend aan. 'Drie, twee, één,' horen we Liam en Luna roepen. 'Go.' Harry en Louis lopen, voor zover dat kan in het water, naar elkaar toe. Niall en ik duwen elkaar.

Niall duwt opeens hard waardoor ik mijn evenwicht verlies, maar ik kan me gelukkig nog net herstellen. Niall lacht zo hard dst ik hem simpel kan duwen en hij in het water beland. Ik begin te lachen aangezien Niall zich waarschijnlijk te pletter schrok.

En zo gaat het nog wel een tijdje door. Luna en ik moesten zonet tegen Harry en Louis. Luna viel al toen Louis gekke bekken ging trekken. Luna, evenwicht en lachen gaan niet goed samen dus ja. Door haar val kreeg ik op een één of andere manier haar been tegen mijn kop aan. Maar ik leef nog! Feestje!

Adopted By 4 Crazy Boys | 1D Fanfictie ✔Where stories live. Discover now