{14}

5.8K 231 41
                                    

Pov Harry.

We zitten in de keuken. Niall, Allison en ik. Louis en Liam doen weet ik veel wat en Rose is waarschijnlijk op haar kamer.

Datgene dat Rose vanmiddag tegen ons zei heeft me aan het denken gezet. Wat zou onze schuld kunnen zijn dat zij ons zo haat? Ik heb werkelijk waar geen idee.

Allison zit met haar mobiel en Niall. Tja één keer raden...

Juist ja, Niall eet. 'Hoorde ik nou de voordeur dichtgaan?' Vraagt Niall opeens. 'Geen idee, ik hoorde niks.' Ik kijk Niall aan. 'Ik hoorde ook niks,' zegt Allison.

'Nou ja, het zal wel,' zegt hij terwijl hij vervolgens verder eet.

-

Louis komt de woonkamer inlopen. 'Is Rose hier, want ze is niet op haar kamer.' Ik kijk naar Niall. 'Nee, ik heb haar niet gezien, is ze niet buiten?' Vraagt hij.

Ik sta op en loop naar buiten gevolgt door Louis en Niall. We lopen een rondje. 'Ze is er niet.'

'Jongens kom eens!' Hoor ik Liam roepen vanaf de deur. We lopen naar Liam toe. 'Wat is er?' Vraag ik.

Hij zwaait met een brief in zijn handen. Mijn ogen worden groot. Zal het? 'Hij lag op haar bureau toen ik wou kijken hoe het met haar ging.'

Ik lees de brief door. Niall en Louis lezen mee.

Hallo,

Zodra jullie dit lezen ben ik weg. Geen zorgen, ik zal geen zelfmoord of zoiets plegen. Ik wil hier gewoon weg, omdat ik in de war ben en omdat ik anders toch al weg zou gaan over vijf dagen. Het liefst wil ik dat jullie me niet gaan zoeken, maar ik weet dat jullie dit toch gaan doen. Ik kom zelf waarschijnlijk niet terug.

Veel plezier met Allison. Dat wordt vast en zeker gezellig..

Nou doei,

Rose.

Ik weet niet wat ik moet zeggen. Niemand weet iets te zeggen. Ik loop de woonkamer in en ga op de bank zitten. Ik leg mijn hoofd in mijn handen terwijl mijn ellebogen op mijn knieën steunen.

'We moeten haar zoeken!' Zeg ik. Ik sta op en pak mijn jas. 'Als we ons in twee groepen indelen. En één groep neemt Allison mee. Dan vinden we haar misschien sneller,' zeg ik.

'Ik haal Allison wel.' Liam staat op om Allison te halen. 'Niall als jij met Liam en Allison gaan zoeken buiten het centrum, dan gaan Lou en ik in het centrum zoeken.' Ik kijk Niall aan. 'Komt goed.'

We rennen naar buiten en terwijl Louis de auto pakt loop ik rondjes. Waar zal ze zijn? Zodra ik Louis zie spring ik in de auto en we rijden weg.

Als ze naar het centrum is gaan lopen is ze een uur onderweg, maar het is de enige richting die ze een beetje kent.

Zodra we in de buurt van het centrum van Londen komen, kijken we goed om ons heen om te kijken of we haar zien.

Allison heeft Rose haar nummer doorgestuurd en we hebben al geprobeerd te bellen en te appen, maar ze reageert niet.

Louis parkeert de auto en we stappen uit. Gelukkig hebben we ervoor gezorgt dat we niet herkend worden.

Ik zie een meisje met blond haar opstaan en weglopen terwijl ze druk bezig is met haar mobiel. Rose!

Ik tik Louis aan op zijn schouder. Louis kijkt naar het meisje en gebaart dat ik naar haar toe moet, omdat als ik sneller ben dan Louis. Al moet ik zeggen dat Louis ook wel redelijk snel is. 'Lou, ga jij anders naar de parkeerplaats aan de andere kant. voor als ze daar naartoe gaat.'

Adopted By 4 Crazy Boys | 1D Fanfictie ✔Where stories live. Discover now