{9}

6.6K 258 65
                                    

Omdat jullie zo nice zijn een nieuw hoofdstuk😝

~~~~~♡~~~~~

Pov Rose.

De volgende ochtend word ik vroeg wakker. Het is nu half zeven. Ik bedacht me dat ik gisteren te aardig tegen de jongens heb gedaan en als ik hier over zes dagen weg wil zijn, moet ik wel wat meer mijn best doen om niet aardig te zijn. En dat is voor mij nog best lastig, omdat ik geen Allison wil zijn.

Als ze niks met mijn verleden te maken hadden, kon ik heus wel aardig tegen ze doen. Maar dat gaat helaas niet. Omdat ik het hun niet kan vergeven. Ookal hebben ze misschien diep van binnen niks gedaan.

Ik stap uit bed, doe het licht aan en pak mijn gitaar. Ik weet dat het vroeg is, maar dat maakt me niks uit. Ik denk na over wat ik zou gaan spelen.

Ik open Spotify op mijn mobiel en scroll door mijn muzieklijst. Ik druk op The A team van Ed Sheeran.

Ik heb geen zin om mee te zingen zo vroeg in de ochtend en omdat ik bang ben dat iemand het hoort, dus ik laat dat aan Ed Sheeran over, of eigenlijk laat ik het over aan mijn mobiel.

Ik druk op play en zet gelijk in op mijn gitaar. Ik probeer zo zacht mogelijk mee te spelen op mijn gitaar, omdat ik niemand wakker wil maken.

Al vind ik het niet erg als ik Allison per ongeluk wakker maak. Want dan is haar schoonheidsslaapje voorbij. En dat heeft ze wel echt nodig.

Opeens hoor ik de deur tegenover me dichtgaan. Volgens mij heb ik iemand wakker gemaakt. Oeps?

Ik ga gewoon door met spelen, omdat ik geen zin heb om nu al te ontbijten en ik kan toch niet meer in slaap vallen.

Mijn slaapkamer deur wordt zachtjes opengemaakt. Blonde plukken haar verschijnt door de deuropening. Dat kan maar één iemand zijn.

Allison.



Nee grapje het was Niall. Allison heeft namelijk niet eens blond haar. Eerder bruin.

'Waarom speel je gitaar zo vroeg in de ochtend? Het is-' Niall kijkt op de klok, 'twintig voor zeven,' zegt hij met een zware ochtendstem. Ik haal mijn schouders op.

'Ik had geen zin om te ontbijten en ook niet om te slapen,' zeg ik. Niall knikt. 'Nou ik ga ontbijten want ik heb honger. Doei.' Niall sluit de deur en opent hem vervolgens weer. 'Je kunt trouwens goed gitaar spelen.'

'Dankje? Denk ik.' Niall grinninkt. 'Nou doei Rose.' Hij sluit de deur weer, maar loopt nu de trap af, in plaats van de deur weer te openen.

Even later is het liedje afgelopen en wordt gevolgt door een nieuw liedje. Story of my life galmt nu door mijn oren. Snel druk ik het uit.

Hoe komt dat liedje op mijn Spotify lijst? Ik kijk snel op WhatsApp. Ik heb wat appjes van Luna die ze vannacht heeft gestuurd.

Luuniee: Hey, sorry maar ik kon niet slapen, dus toen heb ik je Spotify account gehacked en even de meest fantastische nummers toegevoegd. I'M A DEVIL I KNOW IT...😈 02:13

Luuniee: Oke nee, ik heb het niet gehacked. Ik heb ooit eens stiekem meegekeken naar wat je wachtwoord was. Dus ja...🙊 02:14

Luuniee: SorryKnorry, maar ik vond het wel een leuk idee. Maar ik ga slapen doei poephoofd💋👅 02:14

Ik: Luna! Ik haat je. Je hebt mijn dag verpest! Opeens galmde Story of my life door mijn oren. Argg! Als ik je zie, je gaat eraan. xx je leukste vriendinnetje😈🔥 06:46

Adopted By 4 Crazy Boys | 1D Fanfictie ✔Where stories live. Discover now