{20}

6.6K 257 64
                                    

Pov Harry

Ik hoor de auto van mevrouw Black weggaan. Ze is weg. De spijt die ik heb is opeens groter geworden dan dat het al was. Als ik haar direct had geloofd was ze misschien wel gebleven.

Ik staar naar de deur. Opeens zie ik de deurklink naar beneden gaan. Ik kijk om mee heen. De andere jongens zitten hier gewoon.  Oké, ik ben in de war.

De deur gaat open en daar staat het meisje met de blonde haren, Rose. 'W-w-wat doe jij hier nog?' Vraag ik verbaasd.

'Ik had de keuze tussen om naar honderd vervelende mensen gaan of om naar vier vervelende mensen te gaan. Dus ja, daarom ben ik hier.' Ik glimlach.

'Maar Luna en dat andere meisje dan?' Vraagt Niall. 'Luna is weg en dat andere meisje is kut volgens verhalen van Luna,' zegt ze.

Niall knikt. Niemand weet wat ze moeten zeggen. 'En die ene jongen dan?' vraagt Louis. Tipisch een Louis vraag dit. 'Die wordt bijna achttien dus daar heb ik niks aan,' zegt ze.

'Maar denk maar niet dat ik het jullie vergeef!' zegt ze nu. 'Dat is oké, het was fout van ons,' zeg ik. De anderen knikken instemmend.

'Ik ga mijn spullen uitpakken, doei!' Voordat iemand antwoordt kan geven is ze weg.

Even later komt ze terug met een soort map en een formulier. 'Als jullie onder dat formulier een handtekening willen zetten en dan willen opsturen naar het weeshuis is alles volgens mij geregeld.' Ze geeft Liam het formulier en de map, waar volgens mij haar gegevens enzovoort instaan. Dan loopt ze weer weg.

Pov Rose.

Je zult nu wel denken. Waarom heb ik hiervoor gekozen. Ik heb werkelijk waar geen idee. Ik ben nogsteeds kwaad op ze, maar toch denk ik dat het hier beter is dan in het weeshuis. Als Luna er was geweest ging ik natuurlijk naar het weeshuis, maar helaas...

Nadat ik de papieren aan de jongens heb gegeven pak ik mijn koffer weer uit. Waarom heb ik dat ding ingepakt? Het kost alleen maar moeite. Maar ja ik heb op het laatste moment besloten om te blijven dus ja.

Na een klein uurtje ben ik klaar en ga ik op mijn bed zitten. Ik pak mijn mobiel en scroll wat op Twitter. Er is een discussie over wie mevrouw Black en Allison zijn.

Echt waar, wat er op Twitter staat, het gaat werkelijk waar nergens over.  De deurbel gaat. Ik hoor allemaal stemmen.

Ik hoor iemand de trap op komen. Er wordt op mijn deur geklopt en daarna gaat hij open. Liam zijn hoofd steekt door de deur.

'Rose, zou je zo naar-' ik kap hem af. 'Nee, kan niet.' Hij rolt met zijn ogen en gaat verder. 'Ik wou vragen of je naar beneden wou komen, want er zijn mensen die jou graag willen ontmoeten.' Ik doe alsof ik nadenk. 'Nee geen zin.'

'Alsjeblieft?' Ik schud mijn hoofd. 'Voor hun?' Ik kijk hem vragend aan. 'Voor hun, wie?' Hij grijnst.

'Als je komt zie je het vanzelf wel,' zegt hij nu. 'Ik kijk nog wel even, dag Liam.' Hij zucht, maar loopt dan toch weg.

-

Het is nu een uur later en de 'personen' zijn er nogsteeds. Ik sta op het punt om de trap af te lopen. Niet omdat ik nieuwsgierig ben, nee ik heb trek. Dus ik wil eten. En misschien moet ik een klein beetje toegeven dat ik wel nieuwsgierig ben.

Ik loop naar de keuken. Na enkele minuten zoeken vind ik een zak chips vanuit de meest random plaats. Ik pak hem en loop de keuken uit. In de hal loop ik tegen iemand aan. 'Oh sorry, het spijt me,' zegt degene.

Ik kijk omhoog en kijk nu recht in helderblauwe ogen. 'Geeft niet,' ik glimlach. Wie is deze gast?

'Luke, wat zit je lang op de wc.' Louis komt de hal in en ziet ons staan. 'Oh, nou uh, Rose dit is Luke, Luke dit is Rose,' zegt hij nu.

Adopted By 4 Crazy Boys | 1D Fanfictie ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα