{51}

4.5K 197 45
                                    

Pov Rose.

Het is nu 1 januari 2017. Over een paar dagen moet ik weer naar school. Deze vakantie was de beste sinds tijden. Het was de eerste keer in een paar jaar dat ik weer kerst met een familie vierde. Een familie waar ik trots op ben, ookal was ik dat eerst niet.

Het was wel chaotisch aangezien Louis jarig is geweest. Je wilt niet weten hoevaak hij wel niet heeft gezegd wanneer hij jarig is. Het eerste wat je hoorde toen je wakker was was: "ik ben bijna jarig" en dat was ook nog het laatste wat je hoorde voordat je sliep.

Maar ieder nadeel heeft zijn voordeel. Louis zijn cadeautje lagen namelijk al een paar dagen onder de kerstboom en hij vond het echt gemeen van ons om dat te doen.

We hebben gewoon moeten overwegen om een camera bij de kerstboom te hangen aangezien Louis telkens neigingen had om ze stiekem te pakken.

Tijdens kerst heb ik de familie van de jongens, wat nu ook mijn familie is ontmoet. Ze zijn enorm aardig en voelen echt als familie die je nooit echt hebt gehad.

Op dit moment sta ik samen met de jongens op het balkon van mijn kamer kijkend naar al die kleuren in de lucht. We hebben elkaar een gelukkig nieuwjaar gewenst en onze "goede voornemens" verteld.

Ik kan je zeggen. Ik houd me er nooit aan. Ik denk dat niemand dat echt doet. Mijn voornemen was namelijk dat ik minder chips zou stelen. Ik kan je zeggen, het is nu net één uur geweest en ik heb gefaald...

Ik ben zojuist Niall zijn kamer in geglipt om chips te pakken. En het leuke daarvan is nog wel dat hij denkt dat het gewoon chips van beneden is. Hij moest eens weten...

Met een vrolijk gezicht maak ik een foto met de zak chips en de vrolijke kleurtjes achter me. Ik plaats de foto op Twitter nadat ik heb bekeken of hij wel "oké" was.

@Rose_Officialx: Happy new year to everyone! And Niall, I love this food😏 @NiallOfficial

Ik hoor allemaal gepling vanuit de jongens hun mobiels. Dat betekent dus dat ze berichtenmeldingen aan hebben staan en dat Niall er binnen nu en vijf seconden achter komt dat ik zijn chips heb gestolen...

Niall kijkt naar het scherm en kijkt me dan kwaad aan. 'Mijn chips!' Roept hij grijpend naar de zak chips. Ik grinnik en loop weg gevolgd door Niall.

Ik spring als een ninja over mijn bed en ren naar de deur die ik snel open. Ik ren de trap af en loop naar buiten. Niet het beste plan ooit, want fans die bij de poort staan beginnen keihard te gillen en "happy new year" te roepen.

Niall en ik lopen als kip zonder kop door de voortuin. Niall met het doel om zijn zak chips terug te krijgen en ik met het doel dat ik alles voor mezelf heb.

Het voordeel is dat Niall langzamer dan mij is en een wat slechtere conditie heeft. 'Als je niet zoveel snoep enzovoort at, had je deze zo kunnen krijgen,' roep ik terwijl ik over een hegje spring zodat ik niet om hoef te lopen.

Niall doet ook een poging om over het hegje te springen, maar hij faalt en beland met zijb lichaam in het hegje. Arm hegje...

Ik schiet in de lach terwijl ik chips begin te eten. Niall ligt nameijk in een heg, dus daar heb ik even geen last van. Niall gromt en komt onhandig uit het hegje. Ik zet het weer op sprinten.

Na nog vijf minuten te hebben gerent staat Niall stil en legt zijn handen op zijn knieën om op adem te komen. 'Oké Rose, jij wint. Ik heb genoeg moeite gedaan voor die zak en- hé was die chipszak al die tijd al leeg?'

Ik knik vrolijk. 'Hij was al leeg toen jij uit die heg kwam.' Niall zucht diep. 'Maar, waarom laat je me dan rennen?' Ik grinnik en loop naar Niall toe. 'Een beetje beweging is goed voor je Mr. Horan.' Ik duw de lege zak in zijn handen en huppel het huis in. Zodra ik weer boven op het balkon kom geeft Louis mij een high five terwijl Harry niet bij komt van het lachen.

Ik kijk Harry vragend aan en kijk dan naar Liam en Louis om uitleg. 'Louis heeft alles gefilmt,' zegt Liam lachend. Mijn ogen worden groot en ik schiet in de lach. 'Ik wil zien hoe Niall viel.'

'Nou, sadist dat je bent,' Niall komt voor me staan met zijn armen voor zijn borst gekruist. Ik grinnik en bekijk het filmpje. Na tien seconden houd ik het niet meer.

Mijn lach verandert naar een slappe lach die niet meer te stoppen is. En dat terwijl Niall zijn val nog lang niet is geweest.

Nadat Niall zijn val heeft bekeken komt hij in een slappe lach terecht. En zelf een slappe lach hebben is al erg, maar als Niall Horan de slappe lacht heeft tegelijkertijd, dan kom je niet meer bij. Zijn aanstekelijke lach zorgt er gewoon voor dat je buikkrampen krijgt en de hele tijd je handen op je buik hebt en lachend "auw mijn buik" zegt.

Ik loop van het balkon mijn slaapkamer binnen en laat me lachend op bed vallen. Na een half uur ben ik uitgelachen en kan ik weer normaal ademhalen.

Ik loop weer naar de jongens toe, die al die tijd buiten stonden, maar zodra ik naar Niall kijk, begin ik weer te lachen. Niall zijn hoofd is ook echt heel erg grappig Rose...

Ik krijg opeens twee meldingen van mijn Twitter. Ik open het. Het filmpje van Niall en mij heeft Louis erop gezet. En een ander filmpje staat op Niall's Twitter.

@NiallOfficial: Rose can't stop laughing about my fall... @Rose_Officialx

Er staat een filmpje bij waarbij ik de slappe lach heb. Ik bekijk het filmpje op Louis' Twitter en bekijk de reacties. Als ik dit filmpje niet zag, had ik wel gelachen om de comments. Deze zijn namelijk zo lachwekkend, dat je al de slappe lach krijgt voordat je het filmpje überhaupt bekijkt.

En het leuke van allemaal is dat One Direction vandaag bekend gaan maken wanneer de nieuwe tour komt. Voor veel mensen wordt 1 januari nu één van de beste dagen van hun leven. En als je hier alleen maar over nadenkt krijg je al een glimlach op je gezicht. Want iedereen verdient het om blij en gelukkig te zijn...

Adopted By 4 Crazy Boys | 1D Fanfictie ✔Where stories live. Discover now