{85}

3.3K 150 76
                                    

Het enige wat haar mond verlaat is een piep. Ze kucht nog een keer voordat ze begint met praten. 'Laten we maar snel die rolstoelen race doen,' zegt ze lachend. Tipisch een Rose actie...

Pov Rose.

'Waarom lig ik hier eigenlijk?' Vraag ik na een tijdje. Ik heb namelijk werkelijk waar geen idee waarom ik hier lig.

Het laatste wat ik me kan herinneren is dat ik random moest overgeven toen het concert afgelopen was.

'Door een overdosis aan drugs ben je in coma geraakt,' zegt Liam. 'Drugs?' Vraag ik voor de zekerheid. Voor zover ik weet heb ik nooit drugs gebruikt.

Liam knikt. 'Dat kan niet,' mompel ik. De jongens kijken elkaar aan en kijken vervolgens mij aan. 'Weet je heel zeker dat je geen drugs hebt gebruikt?' Vraagt Harry voor de zekerheid.

Ik knik. 'Heel zeker. Hoe moet ik ooit aan drugs komen?' Vraag ik. 'Dit is echt raar,' mompelt Louis.

'Hoe kan er ooit drugs in mijn lichaam komen als ik niet eens drugs heb gebruikt?' Ik raak hier echt in de war.

'Dan moet er iemand zijn geweest die het in je drinken heeft gedaan, want anders weet ik het ook niet,' zegt Niall.

'Ik ga Paul bellen om te vragen of hij de camera beelden kan krijgen,' zegt Harry voordat hij opstaat en de kamer verlaat.

Even later komt Harry weer terug. 'Paul gaat kijken wat hij kan doen,' zegt hij met een glimlach.

Ik knik. Wie zou ooit zoiets doen? En waarom zou je zoiets doen? Ik kan maar één iemand bedenken die zoiets zou kunnen doen. Lena...

Mijn ogen worden opeens groot. Wat als Lena het echt was? Als zij diegene is die hiervoor heeft gezorgd, echt waar ze gaat eraan.

'Waar denk je aan?' Vraagt Niall opeens. 'Uhm, nergens over,' mompel ik. Het is beter als ik het niet vertel. Als ik dat wel zou doen dan is er des te meer kans dat Lena niet wordt gestraft, als ze het inderdaad heeft gedaan.

Want ik ken Lena, ze zorgt er dan wel voor dat al het bewijs zo poef verdwijnt.

'Hoelang moet ik hier eigenlijk blijven?' Ik kijk de jongens afwachtend aan. Ik heb namelijk helemaal geen zin om hier te zijn. Het is hier namelijk ongelofelijk saai en ik verveel me dood.

Ookal zijn de jongens er voor gezelschap. Ik haat ziekenhuizen en wil hier dus ook zo snel mogelijk weg.

'Ik vraag het wel even,' zegt Liam terwijl hij opstaat. 'Ja en ik ga naar de wc,' zegt Louis.

Oké, nu blijven alleen Harry, Niall en ik over. 'Willen jullie ook wat eten?' Zegt Harry opeens. Ik knik. Niall kijkt Harry aan met een blik die ik niet snap, maar Harry wel aangezien hij grijnst.

'Ik wil pizza!' Roept Niall opeens. En ik schrik me kapot, omdat ik niet had verwacht dat er iemand opeens keihard iets zou gaan roepen.

Niall en Harry schieten in de lach. Zelfs als Harry weg is blijft Niall lachen. 'Jou gezicht, waarom heb ik dat niet op film,' zegt Niall lachend.

'Ja, haha, heel grappig,' mompel ik. 'Echt bedankt dat je me liet schrikken, dat was echt fantastisch leuk,' zeg ik sarcastisch.

Niall grinnikt. 'Hoe voel je je nu?' Vraagt hij terwijl hij mijn hand vast pakt. Een tinteling gaat door mijn lichaam. Ik kan je zeggen dat ik het irritant vind en dat die tinteling moet stoppen.

Niall kijkt me afwachtend aan. Oh ja, hij vroeg iets. Wist ik wel. 'Het gaat wel goed, alleen een beetje moe.' Niall knikt.

Louis komt de kamer weer binnen en kijkt even naar onze handen. 'Potverdorie, we lieten jullie alleen voor een reden.' Ik kijk Louis niet begrijpend aan. Waar heeft die gast het nou weer over?

Louis zucht en rolt met zijn ogen. 'Ooit kom je erachter wat ik bedoel Rose, ooit,' mompelt hij voordat hij gaat zitten. Ik kijk Niall aan die zijn schouders ophaalt.

'Waar is Harry eigenlijk naartoe gegaan?' Vraagt Louis opeens. 'Eten halen,' zeg ik. Louis knikt en kijkt Niall aan. 'Je hebt zeker weer gevraagd om pizza?' Vraagt hij aan Niall. 'Misschien,' mompelt Niall.

Ik grinnik. 'Dat werd ook wel weer eens tijd,' zegt Louis. Ik kijk hem vragend aan. 'Niall heeft geen enkele pizza aangeraakt toen jij in coma lag,' legt Louis uit.

Mijn mond zakt open. Als Niall geen pizza eet, dan moet er wel iets heel ergs aan de hand zijn. 'Niall als dit ooit nog een keer gebeurd, dan moet je wel eten, oké?' Niall knikt en mompelt een sorry.

'Je hoeft helemaal geen sorry te zeggen,' zeg ik. Liam komt binnen. 'Je mag naar huis als je fatsoenlijk kunt lopen, want we hebben nog niet eens getest of je dat wel kunt.

Ik knik en ga direct rechtop zitten. Ik wil hier zo snel mogelijk weg. 'Oké laten we beginnen dan,' zeg ik. 'Rose, misschien is het beter als je eerst wacht totdat Harry er is en dat je even wat eet,' zegt Louis.

Ik zucht. 'Oké dan,' mompel ik terwijl ik wat beter op het bed ga zitten. Er zitten nogsteeds wat draadjes aan mijn hand vast, maar die mogen er niet af. Ik haat die draadjes.

Na iets dat voor mij te lang duurde komt Harry binnen met een donut voor mij en de andere jongens en een pizza voor Niall.

Zo snel als ik kan eet ik mijn donut op. Ik moet en zal weg uit dit ziekenhuis. 'Wat heeft die opeens?' Vraagt Harry grinnikend. 'Die eil naar huis,' zegt Niall terwijl hij een hap neemt van zijn pizza.

'Wanneer mag ze naar huis dan?' Vraagt Harry aan Liam. 'Als ze kan lopen, het kan namelijk zijn dat haar lichaam daar te zwak voor is en als dat zo is dan moet ze in het ziekenhuis blijven om aan te sterken,' zegt Liam.

Al snel heb ik mijn donut op en ga voorzichtig van het bed af. Mijn benen moeten even wennen aan het feit dat ze mijn lichaam moeten dragen, maar dat gaat na een tijdje wel.

Langzaam en voorzichtig zet ik een paar stappen. Ik zucht. 'Dit gaat niet met die klote draadjes,' mompel ik. Het is niet dat ik niet kan lopen, ik kan alleen niet ver komen.

Net op dat moment komt er een dokter binnen om te zeggen dat hij die draadjes eruit gaat halen. Eindelijk.

'Rose, ik denk dat je wel kunt lopen, tenminste zoals ik je nu zie moet dat wel lukken, dus je mag zometeen naar huis. Meld je dan eerst wel even af bij de receptie.'

Een glimlach ontstaat er op mijn gezicht. Ik mag gewoon naar huis. Weg uit dit ziekenhuis!

Zodra de dokter de kamer verlaat kijk ik Louis aan. 'Nou, wat dacht je ervan om nu die rostoelen race te doen?' 'Ja! Let's go!'

~~~~~♡~~~~~

Wat is jullie lievelingsliedje op dit moment?

Adopted By 4 Crazy Boys | 1D Fanfictie ✔Where stories live. Discover now