{30}

5.8K 228 43
                                    

Pov Rose.

Luke gaat naast mij zitten. 'Ik ga het filmpje niet laten zien als jij dat niet wilt,' hij kijkt me aan. 'Het zal wel.'

Luke en Niall praten wat met elkaar. Ik kan maar aan één ding denken. Niemand mag dat filmpje zien. Ik weet niet of ik Luke op zijn woorden kan vertrouwen. Misschien wel, maar misschien ook helemaal niet.

Ik heb geen idee waar het gesprek tussen Luke en Niall over gaat als ze me beide vragend aankijken. 'Huh wat?' Vraag ik.

'We waren het met elkaar eens dat je mooi kunt zingen,' zegt Niall. 'Oh, uhm, dankje of zo?' Niall grinnikt.

'We moeten nog wel vertellen dat Niall wakker is geworden,' zegt Luke. Niall en ik knikken.

'Als jij de dokter gaat halen, dan bel ik één van de jongens.' Luke knikt en staat op.

Ik pak mijn mobiel en zoek het nummer van Louis op. Na een paar keer over gaan neemt Louis op.

Ik zet hem op de luidspreker zodat Niall ook mee kan luisteren.

'Rose! Wat is er?' Vraagt Louis bezorgd. Ik gebaar naar Niall dat hij stil moet zijn. 'Uhm, hoi Louis. Kun je de andere jongens erbij halen, want ik heb geen zin om het vaker te moeten vertellen.' Ik slik.

'Ik haal ze wel even. Gaat alles wel goed daar?' Hij klinkt echt bezorgd. 'Jahoor.'

'Waarom bel je dan?' Louis stelt echt te veel vragen als hij bezorgd is. 'Omdat ik iets moet zeggen.'

'Oké, oké. Liam en Harry staan nu bij me.' Ik hoor de andere twee gedag zeggen en dan begin ik.

'Ik uhm, ik moet jullie iets vertellen.' Harry onderbreekt mij. 'Dat je wel kunt zingen, maar dat je loog.' Ik rol met mijn ogen. 'Nee Harry.'

Niall grinnikt zacht. 'Was dat Niall?' Vraagt Liam opeens. Ik negeer zijn vraag.

'Wat ik dus wou vertellen is dat iemand iets tegen jullie te zeggen heeft.'

'Wie en wat dan?' Je merkt aan Louis' stem dat hij nieuwsgierig begint te worden. Net als de andere jongens trouwens.

Ik geef mijn mobiel aan Niall, die hem voorzichtig pakt. 'Hoi,' zegt hij droog. 'Rose! Wie was dat,' vraagt Harry. 'Houd je even stil oké, dankje.'

'Ik wil niet veel zeggen, maar dat jullie mij niet herkennen. Pff. Ik had jullie anders ingeschat jongens.' Het valt stil aan de andere kant.

Ik begin te grinniken, en dat doet Niall ook grinniken. 'Niall! Hoe gaat het! We komen zo snel mogelijk!' Schreewt Louis door mijn mobiel.

'Goed, maar tot zo!' Snel hangt Niall op en geeft mij mijn mobiel terug. Luke komt binnen met Niall's dokter. Ik kijk naar zijn naamplaatje. "A. Smidt" staat erop.

'Hallo, ik ben André Smidt. Noem me maar zoals je wilt. Ik heb begrepen dat er zo nog wat vrienden aan komen. Dus zouden jullie het goed vinden als ik eerst even wat testjes kan doen?' Niall knikt. 'Is goed.'

Luke en ik zeggen snel even gedag en lopen dan naar de gang. We gaan zitten op het bankje. 'Waarom wil je eigenlijk niet dat de jongens het filmpje zien?' Luke kijkt me vragend aan.

Daar begint het weer. 'Ik heb er gewoon geen zin in. Want dan gaan zij allemaal dingen regelen waar ik geen behoefte aan heb.' Luke knikt begrijpend.

'Ik zorg ervoor dat niemand het te zien krijgt,' zegt Luke. Ik glimlach dankbaar naar hem. 'Dat niemand wat niet te zien krijgt?' Harry staat opeens voor mijn neus.

Ik kijk Luke aan. 'Dat niemand te zien krijgt dat Rose zonet struikelde.' Ik knik. Harry's ogen worden groot.

'Heb je dat op film?' Luke schud zijn hoofd. 'Niet meer.' Harry zucht. Ik kijk Luke dankbaar aan zonder dat Harry het merkt. 'Jammer, maar waarom zijn jullie niet meer bij Niall. Is er iets mis?' Harry kijkt muj bezorgd aan.

Adopted By 4 Crazy Boys | 1D Fanfictie ✔Where stories live. Discover now