{22}

6.3K 226 74
                                    

Pov Rose.

Het is de volgende ochtend. Ik zit op mijn bed te kijken op Twitter, mijn aantal volgers zijn ineens enorm gestegen, ook op instagram trouwens.

Ik leg mijn mobiel weg en loop naar mijn inloopkast, hier pak ik een setje kleding. Daarna ga ik naar de badkamer en zet ik de douche aan. Ik kleed me uit en stap onder de douche.

Pov Louis.

Ik zit samen met Niall in de woonkamer. Niall is druk bezig met eten. Die jongen leeft voor zijn eten.

'Zullen we vanmiddag anders met zijn allen gaan zwemmen?' Stelt Liam voor die de woonkamer in komt. 'Ja leuk!' Antwoord Niall. Ik knik.

Harry komt binnen en gaat op één van de banken liggen. 'Wat doe jij nou gast?' Vraag ik hem lachend. 'Zitten is vermoeiend dus ik ga liggen.' Goed antwoordt Hazz...

Ik pak een boek dat op tafel ligt en gooi het richting Harry. 'Waar was dat voor nodig?' Roept hij geërgerd. Ik grinnik.

'Vond ik gewoon leuk.' Harry zucht. Rose komt de woonkamer binnen en kijkt naar Harry die op de bank ligt.

Een grijns vormt zich op haar gezicht. Ze neemt een aanloop en springt boven op Harry. Hij kreunt.

'Lou, wat ben jij licht geworden zeg.' Rose grinnikt. 'Ik ben Louis niet, sukkel.' Harry haalt zijn hoofd uit het kussen en probeert Rose aan te kijken, wat hem niet lukt. 'Waarom spring je op mij?' Vraagt hij.

'Omdat ik dat leuk vind en omdat jij gisteren ook op mij zat.' Harry zucht diep. 'Kun je nu van mij af gaan?' Vraagt hij.

'Nee, ik zit wel lekker.' Rose grinnikt. 'Kun je dan op zijn minst van mijn ass af gaan.' Rose doet alsof ze nadenkt. 'Nope.'

Harry laat zijn hoofd gefrustreerd in het kussen vallen. 'Niall help me,' zegt hij mompelend in het kussen. 'Ik wil je niet helpen,' zegt Niall.

'Als je me helpt trakteer ik je een keer op eten naar keuze.' Ik zie dat Niall opstaat.

Rose haar ogen worden groot. 'Niall als je Harry gaat helpen dan gooi ik al je eten weg.' Niall grinnikt.

'Je vindt het toch niet.' Rose rolt met haar ogen. 'Onder je bed in een roze doos.' Niall zijn ogen worden groot. 'Hoe weet je dat?' Hij kijkt Rose geschrokken aan.

'Is het echt waar?' Rose grinnikt. Niall knikt en krapt op zijn achterhoofd.

Rose schiet opeens in de lach en ligt nu boven op Harry. 'Au Rose,' Harry mompelt nog steeds in zijn kussen.

Rose rolt nu lachend van Harry af. Hij staat op en zucht. 'Eindelijk vrij!'

'Rose ga je vanmiddag mee zwemmen?' Vraagt Liam. 'Oké is goed.' Ze glimlacht.

Je kunt aan haar zien dat ze haar best doet om aardig tegen ons te zijn. En ik moet zeggen, deze Rose is beter dan die van een week geleden. Al weet ik wel zeker dat de echte Rose nog beter is.

'Ik ga me alvast omkleden,' zegt Liam. 'Ik ook,' antwoorden Niall en ik tegelijkertijd. 'Ik ga eten, want ik heb honger.' Rose huppelt de keuken in.

Pov Harry.

Nu sta ik hier in mijn eentje in de woonkamer. Ze hebben mij allemaal verlaten. Ach ja. Ik overleef het wel.

Ik hoor dat er iets valt in de keuken. Wat gebeurt daar allemaal?

Ik loop de keuken in en kijk naar wat ik aantref. 'D-dit is niet wat het lijkt,' zegt Rose stotterend. Haar hele pols zit onder het bloed. 'O nee? Wat is het dan wel?' Ik kijk haar verbaasd en geschrokken aan.

Adopted By 4 Crazy Boys | 1D Fanfictie ✔Where stories live. Discover now