{44}

4.8K 209 53
                                    

Omdat de meeste mensen wilden dat ik verder ging in dit boek, ga ik dat doen! x

~~~~~♡~~~~~

Pov Rose

Ik zit op de bank kijkend naar een horrorfilm met de jongens. Ze hebben me zowat moeten dwingen aangezien ik horrorfilms haat.

Vanmiddag is Daniel even lamgs geweest maar na twee uren moest hij weer weg. Ik weet niet waarom. Ik zit te graaien met mijn hand in een zak chips. Ik heb afleiding nodig.

Er komt opeens een heel eng geluid uit de televisie. Altijd als er zo'n eng geluid in een film komt wil ik niet kijken, ookal weet ik dat de film helemaal niet eng is. Het geluid maakt de film gewoon scary ookal is de film het niet.

Ik verstop mijn hoofd achtet de zak chips terwijl de jongens mij uitlachen. Eigenlijk moet ik ze zometeen zo hard laten schrikken dat ze mij niet meer uit durven te lachen, omdat ik dan ga dreigen met het feit dat zij schrokken. Omg Rose! Je bent geweldig.

Wat zal ik kunnen doen om ze te laten schrikken. Ik denk zo goed na dat ik nieteens meer op de film let en nieteens meer schrik terwijl de film nog enger is dan Allison's hoofd.

Ik krijg een grijns op mijn gezicht die ik snel weer verberg aangezien het anders opvalt. Ik pak mijn mobiel en stuur een appje naar Paul. Dit wordt geweldig!

'Ik moet even naar het toilet,' mompel ik. 'Ja loop maar weer weg,' grapt Harry. Ik steek mijn tong uit en "loop" naar het toilet.

Ik open de deur van het toilet, doe het licht aan en sluit de deur weer. Met een schroevendraaier draai ik de deur op slot. Ja ik wist dat daar een schroevendraaier zou liggen.

Zo stil als ik kan loop ik naar mijn slaapkamer en pak een zwarte sweater uit de kast die ik aantrek. Ik pak een masker en zet die op. Daarna geef ik Paul het seintje. Ik pak een tweede masker en ga uit mijn slaapkamer.

Ik loop zo snel en stil als ik kan naar beneden en ga naar de tuin. Ik hoor nog net de deurbel gaan en zodra ik buiten sta hoor ik Paul deze kant op komen.

Zodra hij er is geef ik het masker aan Paul en geef hem mijn mobiel zodat hij kan filmen. Ik zie nog net hoe Louis naar de deur slentert.

Ik hoor de deur openen. Ik hoor Louis grommen en de deur sluit weer. Paul loopt weer naar de deurbel en belt weer aan. Daarna loopt hij naar mij toe. Hij pakt zijn mobiel en bekijkt het appje dat hij zonet heeft gekregen. Het is van Louis. Ik grinnik en fluister dat hij Louis moet sturen dat ze met zijn allen naar de deur moeten.

Even later staan alle jongens op en lopen naar de deur. Ik open de achterdeur en gebaar Paul dat hij vast richting de voordeur moet gaan. Harry opent deze keer de deur en pakt een briefje op die Paul daar heeft neergelegt. Snel sluip ik naar de jongens toe en ga achter ze staan terwijl zij aandachtig naar het briefje met tekst staren.

Ik hoor ze zacht iets mompelen tegen elkaar, maar ik kan vrijwel niks horen vanwege het feit dat ik mijn capuchon op heb en ze enorm zacht monpelen.

Louis is de eerste die zich naar mij omdraait en gilt keihard. De andere jongens kijken vragend om en uit Niall's mond komt ook een gil. Volgens mij zijn de beide stiekem een meisje, want ze gillen als meisjes.

Ik zie dat Paul achter de jongens staat. Hij tikt Harry en Liam aan die verschrikt omdraaien en beginnen te gillen. Ik kan het niet laten om te lachen. Louis kijkt me met gespleten ogen aan. 'Je hoefde helemaal niet naar het toilet,' zegt hij. Ik knik. 'Jup.' Louis kijkt nu naar de deur van het toilet. 'Maar waarom staat de deur dan op slot en brandt er licht?'

Ik doe ondertussen mijn masker af en kijk "geshockt" naar de deur proberend niet te lachen. 'D-die was niet op slot toen ik er langs liep,' zeg ik terwijl ik naar achteren loop en blijkbaar in Harry's armen belandt. 'M-maar,' stottert Niall nu terwijl hij een stap achteruit zet. Liam kijkt nogsteeds vragend naar Paul. 'Rose, wie is dit?' Ik kijk naar Paul. 'Oh, dat is Paul maar. Maar nu even serieus, wie haalt er een grap uit hier,' ik wijs naar de deur van het toilet. Ik moet actrice worden...

'Paul, aangezien jij onze bodyguard bent, mag jij wel even kijken,' zegt Louis terwijl hij Paul naar voren trekt. 'Pff, en dat noemt zichzelf stoer en volwassen, jullie zijn nog banger dan Rose,' zegt hij nu. Ik moet op mijn onderlip bijten om niet te gaan lachen.

'Ja nou en, ik haat zulke dingen dus jij gaat maar lekker,' zegt Louis terwijl hij Paul nog meer naar de deur duwt. Ik rol met mijn ogen.

'Omdat jullie allemaal zo bang zijn, doe ik het wel,' ik loop voorzichtig naar voren. Dit wordt lachen...

'Nee Rose, jij gaat niet, laat Paul maar.' Ik schud mijn hoofd. Waar heb ik die schroevendraaier neergelegd? Ik kijk goed en vindt hem al snel.

Ik pak hem op en loop naar het toilet. De jongens zeggen allemaal dat ik daar weg moet. Best wel grappig aangezien ik wel weet dat er niemand zit.

Ik draai de deud van het slot af en open hem voorzichtig. Daarna sluit ik hem weer en ga tegen de deur zitten. Ik gebaar de jongens dat ze weg moeten rennen. 'Ga nou maar, ik red mezelf wel. Paul is er toch ook nog.' De jongens kijken angstig naar Paul. Paul geeft de jongens een knikje. 'Nee, we blijven,' zegt Harry. 'Nee, hoeft niet. Ik red me wel.'

Harry schud zijn hoofd. 'Ik blijf.' Eigenlijk ben ik best wel een triest persoon. Ik laat mensen bezorgt zijn terwijl er helemaal niks aan de hand is. Als er echt iemand hier in de wc zat was ik wel de eerste die vluchtte.

'Mag ik de deur openen?' Ik kijk de jongens vragend aan die snel met hun hoofden schudden. 'Waarom niet?' Harry zucht. 'Zometeen ga je dood,' zegt Louis. Ik grinnik. 'Ecgt niet.' Ik sta op en open de deur terwijl de jongens me duidelijk willen maken dat ik dat niet moet doen. Ik doe het licht uit en sluit de deur weer.

Ik pak mijn mobiel. De ogen van de jongens worden groot terwijl ik het filmpje op stop zet. 'M-maar,' zegt Niall die er duidelijk niks meer van snapt.

'Als er echt iemand was, dan was ik allang weggerent. En nu verbied ik jullie om me uit te lachen als we een horrorfilm kijken, want dan komt dit lekker op twitter enzovoort te staan.' Ik grijns naar de jongens die me met open monden aankijken.

Ik steek mijn tong uit en ga naar de keuken. Na dit alles heb ik honger gekregen. Eigenlijk heb ik dat altijd but I don't care...

~~~~~♡~~~~~

Hallo daar ben ik weer. Fijne dag gehad?😂

Ich habe gewoon 10K+ reads😱😍 thank you so much!! Echt waar Ai Luv Joe😂❤🎉

Adopted By 4 Crazy Boys | 1D Fanfictie ✔Where stories live. Discover now