{81}

3.6K 152 88
                                    

Pov Rose.

'Rosieposie, wakker worden.' Ik word wakker geschud door Louis. 'Hmm, laat me slapen,' mompel ik. 'We zijn bij het hotel,' dit keer is het Niall die iets zegt. 'Maar ik wil niet opstaan,' mompel ik terwijl ik me omdraai en mijn ogen gesloten houd.

'Rose, kom op. Normaal gesproken zou één van ons je wel dragen, maar dat gaat nu niet, omdat er overal fans en pers staan. Ik zucht. 'Nog vijf minuutjes,' mompel ik terwijl ik beter onder de dekens ga liggen.

'De vorige keer dat je dat zei viel je in slaap en hebben we een uur moeten wachten, dus hup uit je bed,' zegt Harry. 'Staan jullie serieus met zijn vieren bij mij?'

'Ja,' hoor ik Liam zeggen. Ik zucht. 'Maar ik wil helemaal niet opstaan, ik wil gewoon slapen.' Ik hoor voetstappen deze kant op komen. 'Schieten jullie op? Anders komen we de bus helemaal niet meer uit,' hoor ik Paul zijn stem zeggen.

'Rose hier, wil niet meewerken,' zegt Louis. 'Hoi Pauline,' mompel ik terwijl ik me naar de jongens toe draai en mijn ogen open. 'Noem me geen Pauline en sta nu alsjeblieft op.'

'Oké Pauline.' Rustig zet ik mijn benen op de grond en stap ik slaperig mijn warme bed uit. Ik wrijf even in mijn ogen.

'Wacht heel even, ik moet mijn haar fixen,' mompel ik terwijl ik naar de badkamer loop.

'Ik ben klaar!' Roep ik twee minuten later door de bus heen terwijl ik snel mijn veters in mijn schoenen prop. 'Oké, laten we gaan dan.'

Ik open de deur van de bus. Het eerste wat ik hoor en zie is dat er honderden mensen schreeuwen en dat er overal flitsen vandaan komen. Ik stap uit de bus nadat Paul is uitgestapt.

De jongens komen achter me aan en gaan beschermend om me heen lopen. Paul en nog wat andere mensjes houden de gillende meisjes tegen en zorgen dat de paparazzi niet te dicht in de buurt komen.

Ik voel dat Louis en Niall beide een hand van mij pakken zodat ik hun niet, op een wonderbaarlijke manier, kwijt raak. Ze houden me telkens in de gaten, omdat ze weten dat ik hier een hekel aan heb.

Iedereen wil je aanraken en overal waar ik kijk zie ik flitsen. En dat is enorm vervelend.

Na iets dat een uur leek te duren, maar in werkelijkheid slechts tien minuten was, lopen we het hotel in waar wij gaan overnachten.

Vanavond hebben de jongens hun eerste concert na de break en ze hebben er enorm veel zin in. Of eigenlijk ga ik daarvan uit, omdat ze er enthousiast over hebben verteld de afgelopen weken.

Terwijl de jongens inchecken kijk ik om me heen. Het is hier enorm groot en luxe. 'Rose kom je?' Hoor ik Niall zeggen terwijl hij naar me toe loopt. 'Ja ik kom!'

Ik loop Niall achterna naar de lift. In de lift geeft hij mij het pasje van mijn hotelkamer. Ik mompel een bedankt.

Zodra ik mijn hotelkamer inloop heb ik een neiging om op het bed te gaan liggen en te gaan slapen, maar dat doe ik niet, want ik ben een heel sociaal persoon. Ughum...

Nee eigenlijk doe ik het niet, omdat het nu net zeven uur 's avonds is geweest en ik dus honger heb.

Ik hoor iemand op de deur kloppen. 'Rose ik heb je koffer hier,' hoor ik Paul zeggen. Ik slenter naar de deur die ik vervolgens open.

'Dankje,' zeg ik met een glimlach. 'Waar moet ik hem neerzetten?' Ik kijk even mijn kamer rond. 'Zet daar maar neer,' zeg ik terwijl ik naar de hoek wijs. Paul knikt en zet hem neer.

'Dankjewel Pauline,' zeg ik terwijl ik Paul knuffel als een koala. 'Geen probleem Rose, maar laat me los. Een Harry is al erg genoeg.' Ik grinnik. Harry pest Paul namelijk ook heel vaak.

Ik laat Paul los. 'Kom je ook mee eten?' Vraag ik. Paul knikt en loopt achter me aan de kamer uit. Ik klop op de deur van Liam en Niall en wacht totdat die open gaat.

Niall opent hem en kijkt me vragend aan. 'We gaan eten,' zeg ik blij. 'Food!' Juicht Niall terwijl hij Liam meetrekt de kamer uit. 'Uh Niall.' Liam kijkt Niall aan. 'Ja wat is er?'

'Doordat je mij meetrok heb ik het pasje laten liggen in de kamer.' Niall zijn mond valt open. 'We gaan na het eten wel langs de receptie,' mompelt Niall. Ik grinnik en huppel naar de deur van Louis en Harry. 'Sukkels kom we gaan eten!' Roep ik terwijl ik op de deur klop.

En zo zijn we niet veel later in het restaurant van het hotel en genieten we van al het eten.

Pov Daniel.

'Weet je zeker dat ze hier het concert geven?' Vraag ik terwijl ik Lena aankijk. Lena knikt. 'Ja ik heb het opgezocht.' Ik zucht en knik.

Ik vind dit wel een beetje overdreven. Dat Lena Rose haat is opzich nog wel oké, maar dit gaat wel heel erg ver.

En ik ben het er totaal niet mee eens, maar als ik niet meewerk weet ik niet wat mijn zusje overkomt.

Rose is namelijk echt een aardig meisje die niemand expres kwaad zou doen. Alleen verdient Rose dit, althans, dit zegt Lena.

Ik slenter achter Lena aan het concertgebouw in. Ik zal wel moeten meewerken, ookal gaat dit echt te ver.

'Sorry, maar jullie mogen hier niet in,' zegt één van de bewakers tegen ons. Ik kijk Lena even aan die gebaard dat ik mee moet werken. Ik knik.

'Ja, dat weten we, maar au, ik heb zo'n last van mijn enkel. Ik moet even ergens zitten,' zegt Lena terwijl ze doet alsof ze enorme pijn heeft. 'Je weet dat er buiten bankjes staan?' Lena knikt terwijl ze een moeilijk en pijnlijk gezicht trekt.

'Ze is net door haar enkel gegaan en heeft nu een icepack nodig,' zeg ik terwijl ik Lena ondersteun. 'Oké dan, loop maar even mee.' We knikken en volgen de man braaf.

Ik kijk Lena aan. 'Nu,' gebaart ze met haar lippen. Ik knik terwijl we vervolgens wegrennen naar de backstage ruimte van One Direction.

'Hé!' Horen we de bewaker roepen terwijl hij ons achtervolgt en tegen een walkietalkie praat om, waarschijnlijk, versterking te vragen.

We rennen snel de backstage ruimte in en draaien de deur achter ons op slot. Lena zet een stoel voor de deur zodat die niet meer open kan. 'We moeten ons klaarmaken voor plan B,' fluistert Lena terwijl ze op de bank gaat zitten.

Mijn ogen worden groot. 'We gaan plan B niet uitvoeren, begrijp je me!' Roep ik naar haar. Lena knikt vrolijk met haar hoofd. 'Ja dat gaan we wel, en jij gaat me helpen. Je weet nog wel wat de gevolgen zijn, of niet?' Ik knik angstig. Mijn gevoel zegt dat dit fout gaat. Maar dan ook echt fout...

~~~~~♡~~~~~

Thanks voor de 200 volgers! x

Adopted By 4 Crazy Boys | 1D Fanfictie ✔Where stories live. Discover now