{18}

6K 231 68
                                    

Pov Rose.

Het is al avond. Ik ben de hele dag op mijn kamer gebleven. Ik moets overleven met chips, snoep en water. Easy toch?

Niall had me geroepen of ik kwam eten, maar mooi niet dat ik naar beneden kom. Normaal doe ik alles voor eten, maar dit keer niet.

Ik pak mijn gitaar en staar dan wat naar de muur. Na een paar minuten kijk ik weer naar mijn gitaar.

Ik kreeg hem ooit van mijn moeder. Als iemand hem ooit sloopt, zou ik vluchten naar Australië als ik jou was, want dan kwam ik je persoonlijk vermoorden.

Ik vind het aan de ene kant kut dat mijn mobiel kapot is. Ik heb hem van mijn oma gekregen en ik kan niet zonder mijn mobiel. Nu ligt hij kapot op mijn nachtkastje.

Ik besluit om Stitches te spelen. Ik ga goed zitten en begin. Zonder dat ik het door heb begin ik mee te zingen.

Na een minuut merk ik het op. Ik stop meteen. Fingers crussed voor het feit dat niemand het heeft gehoord.

Zodra het liedje afgelopen is leg ik mijn gitaar aan de kant. Ik kijk naar de klok. Het is half zeven. Ik loop naar de badkamer en zet de douche aan.

Ik kleed me uit en ga onder de douche staan. Na een tijdje stap ik er onder uit, droog ik me af en kleed me aan in een simpel wit shirt en een joggingbroek.

Ik zucht. Ik voel me net Rapunzel, maar dan zit ik opgesloten in mijn slaapkamer en doe ik het geheel vrijwillig.

Ik loop rondjes door mijn kamer. Wat kan ik doen? Tv kijken? Waarschijnlijk is er niks leuks op, maar dat boeit me niet. Alles is beter dan deze kamer verlaten.

Ik doe de televisie aan en zap wat. Ik kom uit bij een roddelprogramma. Eens even kijken wat voor onzin ze nu weer te vertellen hebben.

5 seconds of summer is gespot in Londen. Ok. Ik ken ze toch niet. Luna kent ze vast en zeker wel. Luna houdt namelijk van bands. Ik weet toevallig wel dat het een band is.

Ariana Grande heeft een nieuwe tour en verteld er iets over. En verder allemaal roddels.

"And now we have news of One Direction," hoor ik uit de televisie komen. Ik kijk naar het beeld. "The mistery girl, who left the house of One Direction is probably the girlfriend of Niall Horan. It isn't for sure, because the members of One Direction won't tell anything about her."

Waarom vinden mensen mij bijzonder? Ik ben gewoon een normaal meisje.

"The name of the girl is Rosie, this is what someone told to us. We don't know her surname, because the girl who told us her name won't tell that to us. And now we go further with Justin Bi-"

Ik doe de televisie uit. Wie heeft mijn naam verteld? En waarom doet diegene dan niet mijn echte naam, Rose. Oké nee, eigenlijk is Rosie mijn officiële naam, maar ik heb het verandert nadat mijn ouders overleden.

En nu eis ik van iedereen dat ze me geen Rosie meer mogen noemen. Maar wie heeft mijn naam verteld?

Sowieso iemand die mij persoonlijk kent. Vreemden zouden me namelijk nooit herkennen en die zouden me Rose noemen, omdat ik op social media overal Rose heet.

De enigen die mij nu nog Rosie noemen zijn mijn oma, Jason soms, als hij irritant wil doen en Allison.

En aangezien die vrouw, of make-up-doos-vrouw, het over een meisje had valt Jason af.

De enigen die het nu nog zouden kunnen zijn, zijn mijn oma en Alli-.

Allison! Die bitch heeft het gedaan. Er is niemand anders die zoiets zou doen. Ik maak vuisten van mijn handen om mijn woede te beheersen.

Ik sta op en loop naar de deur. Ik draai hem van het slot af. Ik open de deur en ren van de trap af. Ik vind de jongens in de woonkamer, maar geen Allison.

'Waar is Allison!' Ik kijk ze boos aan. 'In het binnen zwembad, hoe-' ik loop weer weg. Waar de hell is het binnen zwembad. Ik open een deur. Nee dit is geen zwembad.

Enkele deuren later vind ik het zwembad en loop naar binnen. 'Hallo, Allison.' Ik kijk haar kwaad aan.

'Hoi, Rosie.' Ik haat haar. 'Waarom heb je het gedaan?' Ik kijk haar vragend aan. 'Wat gedaan?' Ze kijkt vet onschuldig.

'Dat weet je best slet!' Allison grijnst en kijkt naar de deur achter me. Ik heb geen idee waarom.

'Sorry, maar ik weet niet waar je het over hebt,' zegt ze aardig. Aardig? Allison en aardig is onmogelijk...

Ik loop naar haar toe. 'Je durft het niet te zeggen hè? Nee, want je bent bang.' Ik word opeens bij mijn pols gegrepen.

'Nu is het genoeg Rose! Ga naar je kamer.' Ik draai me om en zie dat Harry mijn pols heeft gegrepen. De andere jongens staan bij de deur.

Nu weet ik waarom Allison naar de deur keek en ook waarom ze opeens zo aardig was.

Ik kijk de jongens kwaad aan en kijk dan weer naar Allison. 'Bitch!' Ik ruk mijn pols los uit Harry's greep.

Ik draai me om. 'Je gaat het niet winnen Rose, vergeet het maar,' fluistert ze zacht zodat ik het alleen hoor.

'Dag Allison!' Ik loop langs Harry. De andere jongens staan nogsteeds bij de deur. Ik kijk ze aan met een 'ga-aan-de-kant-blik' ze stappen aan de kant.

Ik loop langs ze. En ren naar mijn kamer. Ik schop tegen de stoel aan. De stoel valt vervolgens hard. Fucking Allison verpest mijn leven.

Pov Harry.

We zitten in de woonkamer. Opeens komt Rose kwaad binnen. 'Waar is Allison!' Roept ze terwijl ze ons boos aankijkt. 'In het binnen zwembad hoe-' voordat Niall die zin af kon maken loopt ze weg.

Dit gaat niet goed komen.. 'Misschien moeten we haar volgen?' Vraagt Liam. Ik knik en sta op. 'Waarom heb je het gedaan?' Hoor ik Rose vanuit het zwembad zeggen. We lopen naar de kamer. 'Wat gedaan?' Antwoordt Allison.

'Dat weet je best slet!' We komen bij de deur opening Allison grijnst en kijkt naar ons.

'Sorry, maar ik weet niet waar je het over hebt,' Allison haar stem klinkt aardiger dan eerst. Het zal wel aan mij liggen.

Rose loopt naar Allison toe. Als dat verhaal over woedeaanvallen waar is hebben we een probleem. Ik loop stil naar Rose toe. 'Je durft het niet te zeggen hè? Nee, want je bent bang,' zegt ze. Ik grijp haar snel bij haar pols voor het geval dat ze gaat slaan ofzo.

'Nu is het genoeg Rose! Ga naar je kamer,' zeg ik tegen haar. Ze draait zich om me en kijkt naar haar pols die ik heb gegrepen. Vervolgens kijkt ze naar de deur.

Ze kijkt ons kwaad aan en kijkt dan weer naar Allison. 'Bitch!' Ze rukt snel haar pols los uit mijn greep. Als dit maar goed gaat.

Ze draait zich weer om en wil naar de deur lopen. Ik hoor enkele woorden uit Allison's mond komen. 'Je... winnen... vergeet... maar,' zegt Allison zacht met de bedoeling dat alleen Rose het hoort. Maar ik Harry Styles hoorde haar ook. Deels..

'Dag Allison!' Rose loopt langs mij. Ze loopt naar de deur. De jongens gaan aan de kant. Daarna verdwijnt ze.

Even later hoor ik iets vallen vanuit Rose haar kamer.

Ik kijk weer naar Allison. 'Waar ging dat over?' Ik frons mijn wenkbrauwen.

'I-ik weet het niet, maar ze wou me slaan,' zegt ze snikkend. Hmm, het leek er niet bepaald op dat Rose zou gaan slaan en Allison heeft plotseling last van stemmings wisselingens.

Zonder nog iets te zeggen loop ik weg en ga naar de kamer van Rose. Ik klop op de deur. 'Ga weg!' Hoor ik Rose roepen. 'Waar ging dat over?' Roep ik terug.

'Over da- nee wacht, waarom zou ik het vertellen als jullie mij toch niet geloven?'

Auwtsj dat deed pijn...

~~~~~♡~~~~~

Happy birthday to Harry Styles!❤ Misschien vanavond nog een upload, want tja... Harry Styles is maar 1x per jaar jarig😂😏

Adopted By 4 Crazy Boys | 1D Fanfictie ✔Where stories live. Discover now