28

420 38 8
                                    

My loves! Po opravdu dlouhé době se mi KONEČNĚ povedlo dopsat další díl a jsem na sebe pyšná. Maturita se blíží, jsem v jednom tahu a začínám být ve stresu, a to opravdu mé fantazii nepomáhá. Děkuju, že jste se mnou i přes tak dlouhou odmlku zůstali, doufám, že se to brzy zlepší a já budu přidávat opět pravidelně. Děkuju za pochopení ;)

Love, Miky xx

Nejprve se ale potřebovala uklidnit, a tak se rozhodla vyjít si do klubu. Bylo jí jedno, kam a za kolik, chtěla se prostě napít a odreagovat. A bez těch debilů.

Přivolala si taxík a nechala se odvézt do prvního lepšího klubu, na který narazili. Zaplatila, trochu se upravila a vešla dovnitř. 

Shodou okolností to byl docela drahý a luxusní klub a bylo to poznat už na první pohled. Delle si oddechla. Konečně má chvíli pro sebe v prostředí, které je jí dobře známé. Sebevědomě si to nakráčela k baru a posadila se na stoličku.

"Co to bud... oooh," vypadlo z barmana a oči se mu rozšířily údivem.

"Whisky," ušklíbla se v duchu Adeline nad jeho reakcí.

Barman přikývl a o chvíli později před ní postavil skleničku se zlatou tekutinou.

"Na účet podniku. Jsem Ryan mimochodem," usmál se.

"Nancy," plácla Delle první jméno, které ji napadlo a podala Ryanovi ruku.

"Ty asi nebudeš z LA?" hádal Ryan.

Delle se usmála. "Ne. Jsem z New Yorku, ale teď žiju v Anglii. Tady jsem pracovně."

"A zahrnuje tvá práce také rozhovor s barmanem, který má prý krásné oči a kouzelný úsměv a rád by si tě vzal na noc domů?" přimhouřil Ryan oči a nasadil okouzlující úsměv.

"Možná. To záleží na něm," mrkla Delle, dopila whisky a jedním ladným pohybem posunula sklenku směrem k němu. Jdeš na to celkem rychle, chlapče. Vstala ze stoličky a ladným krokem napochodovala na taneční parket. Upevnila se, že ji Ryan sleduje, a začala tančit. Věděla, že dneska v noci do hotelu spát nepůjde.

Nemýlila se.

Ryan z ní nemohl spustit oči. Sledoval každý její pohyb a neušlo mu vůbec nic. Když o chvíli později Adeline zabloudila pohledem k baru, už tam nebyl. Místo toho ucítila, jak si ji za boky někdo přitáhl k sobě a pousmála se. Jak předvídatelné.

"Jsi sexy a víš to o sobě," zašeptal jí Ryan do ucha, "a to tě dělá sexy ještě víc."

"Oh, vážně?" ušklíbla se.

Ryan ji otočil a natiskl k sobě tak, že cítila každý jeho sval pod tenkou košilí. Díval se jí vyzývavě do očí a když nereagovala, začal se k ní po centimetrech přibližovat. Adeline nereagovala až do chvíle, kdy se jejich rty téměř setkaly. Pak se odtáhla.

"Dala bych si ještě whisky," oznámila.

Ryanovi z úst vypadla tichá nadávka.

"Ty jsi mrcha!" ulevil si.

Adeline se zazubila. "Jo, to už mám v povaze."

"Mrchy jsou sexy."

"To už jsem taky někde slyšela," ušklíbla se Delle, "whisky?"

"A co bys řekla na šampaňské? To nejlepší, které doma mám," mrkl Ryan šibalsky.

Adeline se pousmála. "Nebudou tě v baru postrádat?"

"O tom pochybuji. Kluci to zvládnou. Tak co, vypadneme odsud?"

"Myslím, že by to šlo," souhlasila Delle. Jo, celkem ti to jde. Vypadáš, že máš dost praxe.

"Fajn. Tak pojď," usmál se Ryan.

Vzal ji za ruku a začal si razit cestu davem. U baru prohodil několik slov s bodyguardem a pak otevřel dveře někam dozadu, a najednou se oba s Delle ocitli v chodbě. Pokračovali na její druhý konec ke dveřím a když je Ryan otevřel, byli venku na parkovišti. Prošli kolem několika aut, když Ryan otevřel dveře spolujezdce černého, na první pohled luxusního auta. Delle se v duchu ušklíbla. Jak neoriginální. Autíčko - zlatokopkolap a kluk s dokonalými zuby a tělem říkajícím "jsem ve fitku víc než doma". Na povrchu však nedala nic znát a s úsměvem se do auta posadila. Však co. Je sice neoriginální, ale je milý a pekelně sexy.

Ryan zabouchl dvířka, sedl si za volant a nastartoval. Poté vyjel do osvětlených ulic LA.

"Máš ráda čerstvý vzduch?" zeptal se s mírným úsměvem.

"Jo, celkem fajn se dýchá."

Ryan přikývl a už neřekl ani slovo. Zmáčkl nějaké tlačítko a něčím pootočil a střecha auta se rázem otevřela. Mrkl na Delle a čekal na její reakci.

"Pěkný," řekla a vykoukla ven.

"Tebe je těžké něčím oslnit, viď?"

" Tak trochu, viděla jsem už pravděpodobně všechno," ušklíbla se.

"Všechno ještě ne," mrkl a ona se zachechtala. 

Nejeli dlouho. Už po několika minutách vjeli do podzemní garáže jednoho z domů blízko centra. Ryan zaparkoval a ihned vyskočil, aby znovu otevřel Adeline dveře.

"Ale, gentleman," pousmála se a vystoupila.

Oba kývli na pozdrav hlídači a nechali se výtahem vyvézt nahoru. Ryan odemkl a rozsvítil a Delle se rázem ocitla v jednoduše, ale luxusně zařízeném bytě.

"Pěkný," řekla už podruhé, "to ti v klubu tolik platí? Jestli ano, tak nejspíš změním práci."

Ryan se zasmál. "Rodinný podnik. V klubu dělám jenom pro zábavu, i když je pravda, že neplatí špatně. A co vlastně děláš ty?"

"Hlídám čtyři idioty. Chci říct, jsem manažerka."

"To je sexy."

"Co? Pane bože," protočila Delle očima, "za komplimenty tohohle typu ti platí?"

"Ne. Ale za tohle už chtěli," řekl a bez varování hrubě přitiskl své rty na ty její a začal ji líbat. V tu chvíli Delle přestala vnímat Ryanův byt, neoriginální komplimenty a šampaňské, které sotva stačil vytáhnout z ledničky, a nechala se svést jeho doteky. Někde hlavou jí ještě probleskla myšlenka, že by možná měla dát Paulovi vědět, kde je, ale mávla nad tím rukou. Chovat se zodpovědně budu až ráno. A servala z Ryana košili.





What A Feeling (N. Horan) CZ (PAUSED)Where stories live. Discover now