2.32

4.3K 247 13
                                    

PRIEŠ PRADEDANT SKAITYTI DALĮ PAŽIŪRĖKITE VIDEO VIRŠUJE :)

p.s video ne mano kurtas , o kitos merginos.Pasiskolinau , kadangi neturiu laiko sukurti pati :D

*Niall*

Naršydamas telefone lipau laiptais žemyn.Mano ranka slydo laiptu turėklu kol mano kojos pasiekė paskutinį laiptelį.Nežiūrėdamas kur dedu kojas ėjau svetainės link.Kuo labiau artėjau iki ten tuo garsiau girdėjau gerai pažįstama muzika ir mano šypsena dėl to vis aukščiau kilo.

Pagaliau pakėliau galvą pamatydamas Emily sėdinčią ant sofos nugara į mane , o priešais ją televizorių su įjungtu mūsų vestuvių įrašu.Vis dar negaliu patikėti , kad gyvenu su ja , kaip žmona , jau apie 4 mėnesius laiko , tačiau tai tik kiekviena dieną daro mane laimingesniu.

-O.-Emily pajutus , kad stebiu ją lėtai atsisuko.-Neišgirdau kaip atėjai.

Nusišypsojau jai įsikišdamas telefoną į kišenę ir prieidamas prie jos.Atsisėdau šalia permesdamas ranką Emily per pečius ir nieko nesakydamas atsisukau į televizorių.

-Niall?Kas yra?-Emily susirūpino mano tylumu.

Atsisukau į Emily , tačiau mano akys greitai nukrypo į jos pilvą.Jis buvo be galo išsipūtęs , lyg gyventų ten kokie mažiausiai 3 vaikai.

-Tu tikra , kad laukiesi ne trynukų?-paerzinau ją neatsakydamas į jos klausimą.

-Niall...Tu ir vėl pradedi.-Emily patempė lūpą kaip maža mergaitė apglėbdama rankomis pilvą.

-Tu gi žinai , kad aš tave myliu.-Nusijuokiau iš jos manieros su ranka prisitraukdamas jos galvą ir pakštelėdamas į smilkinį.

-Auč.-ji staiga krūptelėjo.

-Kas?-susiraukiau atsitraukdamas.

-Nieko , tik jis man labai stipriai įspyrė.-Emily šiek tiek pasilenkė į priekį iš skausmo.

-Nu čia dabar.Toks mažas ir jau muši mama.-Paglosčiau jos pilvą nusijuokdamas.

-Nejuokinga , Niall.Tikrai skaudėjo.-ji susiraukus atsisuko į mane.-Padėk atsistot , noriu arbūzo.-Atkišo ranką.

-Tu pati kaip arbūzas.-juokaudamas ir toliau sėdėjau kol ji bandė pakilt nuo sofos.

-Aš tau trenksiu į veidą.

-Gerai , gerai.-Iškėliau rankas parodydamas , kad pasiduodu ir atsistojęs nuo sofos padėjau Emily atsistoti.

Eidamas jai iš paskos į virtuvę staiga suskambėjo durų skambutis taigi aš nuėjau atidaryti durų , o Emily nekreipus į tai dėmesio nuėjo savo tikslo link.

-O.Sveikas.-Atidaręs duris šiek tiek nustebau ten pamatęs Luką , tačiau greitai prisiminiau kodėl jis čia.

-Labas.Sutrukdžiau?-paklausė įeidamas į namus.

-Ne.Tik ruošiaus valgyt arbūzą su Emily.-atsakiau uždarydamas duris.

Lukas prunkštelėjo , kadangi tai tikrai nuskambėjo juokingai iš šono , bet greitai surimtėjo kartu su manim nueidamas toliau nuo virtuvės , kurioje buvo Emily.

-Kaip ir norėjai pašalinau visas bylas apie tave FTB kompiuteryje.Daugiau niekas nesutrukdys tau gyventi normalų gyvenimą su Emily.-jis pasakė paduodamas dokumentą , kuris įrodo , kad apie mane nieko nėra išskyrus tai , kad dirbu kažkokioje įmonėje ir esu našlaitis.

-Ačiū.-pasakiau peržvelgdamas lapus.

-Prisimink , kad dariau tai ne dėl tavęs , o dėl jos.-jis parodė pirštu į virtuvę.-Tu vistiek man nepatinki.

Nepiktai pavarčiau akis linktelėdamas galva.Kadangi Lukas yra sąžiningas šalies "atstovas" jis taip ir neprisivertė savęs manęs pamėgti.Tačiau žinau , kad gyliai širdyje aš jam patinku kaip žmogus , tik jis negali to parodyt dėl savo įsitikinimų.Vistiek visą likusį laiką mes privalėsime bendrauti gražiai.Dėl Emily.

-O kas dėl Abby?-nutraukiau savo apmąstymus.

-Neturiu jokių žinių.Dingus kaip į vandenį.-atsiduso pasikasydamas pakaušį.-Gerai aš jau eisiu.Turiu reikalų.

Atsisveikinę išlydėjau jį iki durų ir vos užrakinęs duris nespėjau apsisukti kai pašokau iš išgąsčio.Emily kažkaip stebuklingai tyliai atsirado už mano nugaros žiūrėdama į mane keistu žvilgsniu.Lyg kažką žinotų.

-Kas?-persigandęs paklausiau.

-Kas čia buvo?Ko jiems reikėjo?-ji prisimerkus įdėmiai į mane žiūrėjo.-O gal tiksliau ko JAI reikėjo?-bandė mane prigaut lyg apgaudinėčiau ją.

-O Dieve nepradėk...-atsipūčiau nueidamas nuo durų.

Nužygiavau iki virtuvės tikėdamas rasti ten arbūzą , kurio aš tai pat norėjau , tačiau vos atėjęs ten , viskas ką radau tik arbūzo žievę , daug jo sulčių ir sėklų.

-Emily...?-lėtai pasakiau jausdamas ją už savęs.-Kur arbūzas...?

Nesulaukęs atsako apsisukau į ją pamatydamas jos į žemę nuleistas akis.

-Emily?-nesupratęs dar kartą paklausiau.

-Aš..Aš suvalgiau jį.-ji vos girdimai pasakė nuleidus galvą kaip maža , nusikaltusi mergaitė.

-Tu čia juokauji , taip?-nepatikėjęs prunkštelėjau.

Neišgirdęs jos juoko vėl pažiūrėjau į jos veidą ir tada supratau , kad ji tikrai , po velnių , suėdė VISĄ arbūzą.

-Auč.-Emily keliai staiga šiek tiek sulinko ir ji ranka greit sučiupo sau už pilvo , o kita pasirėmė į spintelę.

-Emily , neišdegs šiti spektakliai.Turėsi atsakyti už man nepaliktą arbūzą.-Rimtai pasakiau , tačiau ji ir toliau stovėjo toje pačioje pozoje dejuodama.

-Niall...Man tikrai skauda.-jaučiau skausmą jos balse.-Man atrodo man prasidėjo sąrėmiai.

-Aš žinau , kad tu gera aktorė.-nusišypsojau pasiremdamas į stalą ir toliau žaisdamas jos žaidimą.

-AŠ RIMTAI , NIALL.-ji staiga sušuko pakeldama galvą.

Mano širdis staiga pradėjo greitai plakti kai pamačiau jos baltą veidą.Supanikavęs puoliau prie jos paimdamas ją ant rankų nuotakos stiliumi.Išbėgau iš virtuvės jau žinodamas ką daryti , tačiau staiga man atėjo nušvitimas.

Emily gimdo.Aš turėsiu vaiką.Aš būsiu tėtis.

Visiškai pasimečiau.Nebežinojau ką daryt.Stovėjau vienoj vietoj žiūrėdamas į vieną tašką kai staiga pajaučiau degantį savo skruostą.Emily man trenkė.

-Niall , viskas bus gerai.-ji viena ranka suėmė man už abiejų žandų atsukdama mano veidą į jos.-Nunešk mane į mašiną ir tada grįžęs paimk krepšį iš mūsų miegamojo spintos.Joje viskas sudėta ko reikia.

*Emily*

Niall linktelėjo ir basomis kojomis išbėgęs į lauką įsodino mane į mašinos galą , o tuomet grįžo atgal į namą to ko prašiau.

Susirietus stipriai laikiausi už pilvo.Atrodė lyg mano nugara ir pilvas tiesiog plyšta , o aš nieko negaliu dėl to padaryti.Meldžiausi , kad Niall paskubėtų kai staiga pasijutau lyg šlapinčiaus.Atrodė , lyg būčiau išgėrus kokius 3 litrus vandens ant karto ir dabar viską pašalinčiau iš savo organizmo vienu kartu.Jaučiaus kaip kokiam košmare.

Nespėjau sureaguoti kai Niall jau buvo mašinoje ir kaip mes pajudėjome iš vietos.Net nejutau kaip rėkiu iš skausmo ir šaukiu jam paskubėti.Tačiau aš mačiau kaip Niall nervinos.Jo rankos vairuodamos drebėjo , o dėl mano balso jo išgąstis tik dar labiau kilo.

Stengiausi nerėkti norėdama negąsdinti Niall , bet labai skaudėjo.Sėdėjau vandenyje su nugaros ir pilvo skausmu ir atrodė , kad jau dabar gimdau.Dar niekad nebuvau kentėjus tokio skausmo.

Atrodė lyg kelias nesibaigia , laikas sustojo.Sekundės virto minutėmis , o minutės valandomis.Mane pylė šaltas prakaitas , o nugarą atrodė kažkas laužė.Galvojau jau mirsiu , tačiau greitai pajutau Niall rankas paimant mane ir išnešant į ryškią šviesą.

LibertyWhere stories live. Discover now