1.39

5.7K 357 12
                                    

***Emily***

Palaukus daugiau nei 3 valandas mano mamos mašina įsuko į Amandos kiemą.Aš nieko nelaukus iškart išbėgau į jį ir mamai vos išlipus iš automobilio puoliau jai į glėbį.Pripažinsiu , kad su mama neturėjome gerų santykių , bet aš jos pasiilgau kaip niekad.

-Mama.-numykiau jai į plaukus.

-Dukrele...Kaip aš tavęs pasiilgau.-mama man atsakė.-Maniau , daugiau niekada tavęs nebepamatysiu.

-Aš tai pat.-mes atsitraukėme viena nuo kitos ir aš parodžiau jai žvilgsniu į namą.-Eime.

Ištiesiau mamai ranką ir jai paėmus ją nusivedžiau ją į Amandos namus.Įžengus į namą , mes nusiavėme batus ir patraukėme link svetainės.

-Mama , tai Amanda , Robertas ir Carmen.-nužvelgiau juos tris stovinčius prieš mus ir tada atsisukau į mamą.-Papasakosiu plačiau namuose.-sušnabždėjau.-Amanda , Robertai ir Carmen , tai mano mama Violetta.-nusišypsojau jiems , o jie mano mamai. 

Mano mama mandagiai paspaudė rankas kiekvienam iš jų ir plačiai nusišypsojo parodydama savo lygių dantų šypsena.

-Kad ir kaip padėjot mano dukrai , bet ačiū jums.Ačiū , kad leidot jai su manimi susisiekti ir pranešti kur yra.-mama padėkojo jiems.

-Na , ką jūs.-Amanda numojo ranka.-Jūsų dukra nualpdama prieš mano duris atnešė laimė į mano namus!Ji surado mano prieš daug metų dingusią dukrą!Ačiū jums!

Visi kartu nusijuokėme dėl to ir mamai atsisukus ir davus man mirktelėjimą aš susiraukiau.Ar ji ką tik netiesiogiai pasakė , kad didžiuojasi manimi?

***

-Kokia tu graži.-jis šnibždėjo leisdamasis bučiniais mano kaklu.-Ir taip skaniai kvepi.-jo šiltas kvėpavimas man į odą vertė per mano kūną pereiti milijonams šiurpuliukų.

Jo rankos slydo mano liemeniu vis žemiau ir žemiau kol jo vienos rankos pirštai užkabino mano kelnaičių gumelę.Jis lėtai jas numovė neatitraukdamas akių nuo manęs ir pašalinus kelnaites pažvelgė žemyn , o tada vėl į mano akis.Jo dešinės rankos pirštas perėjo nuo mano pilvo apačios linija per krutinės tarpą iki mano smakro kai jis pasilenkęs sujungė mūsų lūpas.

-Aš dievinu tave bučiuoti.-jis sušnabždėjo man į lūpas trumpam atsitraukęs ir tuomet vėl sujungė jas.

Jo viena ranka surado mano krūtį ir švelniai ją suspaudė išprašydama iš manęs dejonę per bučinį , o kita slinko mano pilvu žemyn iki mano vietelės.Jis viduriniu pirštu apvedė apskritimą prie mano klitorio ir tuomet neperspėjęs įkišo vieną pirštą į mane.

Per dejonę išsprūdusios man iš burnos aš atitraukiau lūpas nuo Niall lūpų ir užverčiau galvą.Niall kaip aš ir norėjau priglaudė lūpas prie mano kaklo ir darbavosi ten kol jo pirštas judėjo apačioje.Išriečiau nugarą kai Niall pagreitino tempą įgrūsdamas dar vieną pirštą į mane ir sukeldamas dar daugiau malonumo.Dejonės tiesiog veržėsi pro mano lūpas dėl artėjančio orgazmo kai aš jau buvau pasiruošusi jį pajusti , bet staiga viskas dingo.

-Emily.-išgirdau mamos balsą.-Emily.-kažkieno ranka buvo ant mano kelio ir nervingai judino jį.

-Mmm?-mano smegenys pabudo ir aš pramerkus akis pažvelgiau į mamą.-Kas atsitiko?

-Ką tu sapnavai?-ji sekundei atsisukus prisimerkė.

-Ką?Kodėl to klausi?-susiraukiau.

-Kas tas Niall?-ji griežtai paklausė.-Tu visą laiką dejavai jo vardą.Ką tokio nešvankaus su juo darei?

-Mamaaa.-suzyziau.

-Ką?Man gi tiesiog įdomu apie ką mano dukra fantazuoja.-ji pavartė akis žiūrėdama į kelią pro kurį dabar važiavome.

-Aš esu suaugus ir neprivalau tau aiškintis.-sukryžiavau rankas ties krutinę ir nusisukau nuo jos užmerkdama akis.

Ji sutrukdė man tokį gerą sapną.Ir dar ant geriausios vietos.

-Emily?-mama nuo manęs neatstojo.

-Ką?-atsidusau.

-Tai gal jau papasakosi viską apie tas dvi savaites?-mama akivaizdžiai maldavo , bet aš buvau tiesiog per daug pavargus tam ir dabar viskas ko norėjau tai tik pratęsti sapną su Niall.Pripažinsiu , kad norėjau jog tai virstu realybę.

-Namuose , mama.Namuose.-nusižiovavau.

-Gerai.-ji atsiduso.-Bet jau nebemiegok , mes beveik atvažiavom.

***Niall***

Sustojau tuo adresu kurį man nurodė Liam.Aš tikiuosi jis nesuklydo ir čia tikrai Emily namai.Išlipęs iš mašinos apsižvalgiau nesutikdamas jokių praeivių ir ačiū Dievui jau buvo sutemę , todėl manęs niekas neatpažins.Namuose nedegė nei viena šviesa ir aš apskritai nebuvau tikras , kad Emily yra čia.Gal ji net negrįžo namo?Kaip ji galėjo tokį kelią grįžti be niekeno pagalbos?Išvis gal ją kažkas partrenkė ir ji mirė?

Negalvok apie tai Niall , jeigu tai nutiktų tu mirtum iš skausmo.

Nenorėjau eiti pro duris ar apskritai bandytis belstis , nes vistiek neturėčiau ką pasakyti tam kas atidarys duris taigi bandžiau surasti kažką kas padėtų man nusigauti į namą pro kažkur kitur.Apėjęs namą kelis kartus bandžiau sugalvoti kažką kai staiga mano akys surado kopėčias į kažkokį balkoną.Užlipau jomis į jį ir pridėjęs veidą prie stiklinių durų pažvelgiau į kambarį.Kambaryje buvo tamsu ir nedaug kas matėsi todėl tiksliai negalėjau apibūdinti ar ten kažkas yra.Iš tiesų visam name nedegė šviesos , todėl logiškai galvojus namas yra visas tuščias.Atsitraukęs pamačiau , kad stiklinės durys nėra pilnai uždarytos ir truputį jas pastūmęs galėjau laisvai įeiti į kambarį.

Jie turbūt nori , kad juos apvogtų šitaip darydami.

Išsitraukęs iš kišenės telefoną įjungiau , kad šviestu užrakinimo ekranas ir blankia šviesele peržvelgiau kambarį.Jis buvo mergaitiškas ir galiu teigti , kad tai tikrai Emily kambarys.Viena nuotrauka su jos atvaizdu gulėjo šalia lovos ant spintelės kas puikiausiai išdavė tai.Prisėdau ant jos lovos ir paėmęs nuotrauką perbraukiau per Emily veidą.Aš pasiilgau jos iš tiesų.

Staiga apačioje pasigirdo durų trenksmas ir balsai kas privertė mane krūptelėti.Galėjau girdėti kaip kažkas lipa į viršų.

-Rytoj , mama.Rytoj.Aš šiandien labai pavargus.-išgirdau Emily balsą ir kaip ji stovi už šio kambario durų.

Greitai padėjau nuotrauką atgal ir pasisukau labiau į duris , kad galėčiau pamatyti Emily išraiška kai ji mane pamatys čia.Durų rankena palinko ir durys prasidarė.Emily įėjus į kambarį apsisuko ir uždarydama duris ranka užčiuopė šviesos jungiklį.Ji paspaudė jį ir tada atsisuko į mane. Jos veidas tiesiog akimirksniu persikreipė.

-Niall?-Emily akys buvo pilnos baimės ir ji sudrebėjo.

-Emily.-mano vienas lūpų kamputis pakilo dėl jos reakcijos.Pažiūrėsim ar dabar ji bus tokia drąsi kaip pabėgdama nuo manęs.


LibertyWhere stories live. Discover now