1.5

7.5K 404 20
                                    

Aš to taip paprastai nepaliksiu.Nebegaliu tiesiog žiūrėt kaip mane žemina.

-Nustok mane žeminti!-Pakilau nuo lovos su pakeltu balsu ir priėjau prie jo.-Tai tikrai skaudina , nemanai?-ištiesus rankas pabandžiau stumtelėti jį , bet mano nelaimei jis net nekrustelėjo.

Vaikinas aukštesnis už mane turbūt visa galva pažiūrėjo į mane iš viršaus ramiu žvilgsniu.

-Nekelk prieš mane balso.-pikti žodžiai per sukąstą žandikaulį išėjo iš rudaplaukio burnos ir aš nusijuokiau.

Tu rizikuoji , Emily.Ir dar gerokai.

-Arba kas?-prunkštelėjau.

-Tikrai nori sužinoti koks būnu piktas?-mačiau kaip vaikinas gniaužė kumščius ir bandė valdytis.Jis lėtai pradėjo eiti į mane , o aš atbulomis kai man nesureagavus aš staiga buvau pastumta ir kritau nugara į lovą.

VĖL nespėjus man sureaguoti vaikinas užgulė mane su visu savo svoriu ir suėmęs mano rankas iškėlė jas į viršų.

-Pažiūrėkim kokia esi be šių rūbų.-jis apsilaižė lūpas ir keistai pažiūrėjo į mane.-Galiu lažintis , kad užpakaliukas atrodo dar geriau ir be timpų.

Išpūčiau akis dėl to ką ką tik pasakė pagrobėjas ir bandžiau pajudinti rankas , bet man nekaip sekėsi.Tvirtos Horan rankos neleido man to padaryti.Staiga rudaplaukio lūpos atsirado ant mano kaklo ir jis grubiai pradėjo jį bučiuoti.

-Pra-šau.-meldžiau ,  kad jis sustotų , bet Horan kaip ir visą laiką mane ignoravo.

Jaučiau kaip Horan ranka slystą nuo mano megztinio ir nori palysti po juo kai aš netyčia suklykiau dėl to taip išleisdama pakankamai didelį garsą.Rudaplaukis uždengė mano burną taip užtyldindamas mane ir toliau tęsė savo darbą.Jau maniau , kad rimtai jis manimi pasinaudos kai iš mano skruostų pradėjo ristis ašaros taip sušlapindamos Horan ranką.

-Tu to nenori tiesa?-jis pasikėlė nuo mano kaklo ir pažiūrėjo į mano ašarotas akis.

Staigiai papurčiau galvą duodama jam suprasti mano atsakymą ir Horan atsitraukė nuo manęs.Jis visiškai pilnai atsistojo nuo lovos palikdamas mane ten gulėti kai jis pažiūrėjo į mane ir aš atsisėdau.

-Ateik čia.-jis atsiduso pažvelgdamas į šoną ir tada vėl pažvelgdamas į mane.

Pakilau nuo lovos ir bailiai priėjau prie jo.Nespėjau sureaguoti kai rudaplaukis užsimojo ir per mano skruostą perėjo skausmas.Aš suklupau ant žemės prieš Horan pasiremdama viena ranka į grindis, o kita laikiausi degantį skruostą.

-Maldauk atleidimo.-piktas vaikino balsas nuskambėjo viršuje manęs ir aš pakėliau akis į jį.

Negalėjau patikėti tuo ką jis dabar darė taigi tiesiog pamiršus viską spoksojau į jį kaip mažas šuniukas.Mano ašarotos akys žvelgė jam į veidą prašydamos pasigailėjimo , bet Horan buvo negailestingas ir susiraukė.

-Maldauk pasakiau!-rudaplaukis griežtai sušuko ir aš sukūkčiojau dėl jo balso tono.

Perėmiau svorį į kelius ir klūpėdama ant jų žiūrėjau į viršų.Į Horan veidą kuriame nemačiau jokio gailesčio.Žvelgiau į vaikiną kuris prieš mane dabar atrodė lyg milžinas.

-Atsiprašau.-tyliai pasakiau , bet staiga vėl gavau per skruostą , tik šį kart truputį švelniau , bet tai nieko nekeičia.

-Negirdžiu.-Horan atšovė ir aš valdydamasi , kad nesukūkčiočiau nurijau gumulą susidariusį gerklėje.

-Atsiprašau.-pasakiau garsiai ir Horan atsiduso.

-Gerai.-Jis padavė man ranką ir aš net neabejojus paėmiau ją ir pilnai atsistojau.Nenoriu dar daugiau bėdų taigi tiesiog darysiu ką jis sako.-Ar būtinai reikėjo viską privesti prie šito?

Nuleidau galvą ir pažiūrėjau į savo pirštus taip pradėdama žaisti su jais.

-Ne.-bandžiau ištarti garsiai šį paprastą žodį , bet nenustebčiau jei nepavyko.

-Jeigu nenori , kad tai pasikartotų - klausyk manęs ir gerbk mane.Tuomet ir išgyvensi.-rudaplaukis atsiduso , nemačiau koks buvo jo žvilgsnis kadangi žiūrėjau į grindis.-O dabar eime , ir taip jau sugaišome daug laiko.-Horan griebė man už rankos taip nutraukdamas mano žaidimą ir išsitempė mane iš motelio kambario.

Mes praėjome koridorių ir nusileidome laiptais į pirmą aukštą.Pagrobėjas padavė raktus merginai dar padėdamas pinigų šalia ir tuomet nusitempė mane iki durų.

-Aš tau paskambinsiu!-jis sušuko trumpam atsisukęs į blondinę ir greičiausiai mirktelėjęs jai preiš tai kai mes išėjome į lauką.

Pavarčiau akis dėl to ir sumurmėjus kažką panašaus į "mergišius" pagaliau paleidau Horan ranką.Nenoriu būtų sukabinusi mudviejų pirštų.Man tai šlykštu.

Vaikinas nekreipė į tai per daug dėmesio ir mums priėjus mašiną jis įsodino mane į galą , o tuomet apėjęs automobilį įsėdo ir pats.Prisisegiau diržu ir įsitaisiau kėdėje po to pažvelgdama į langą ir gyliai atsidusdama.

Mama turbūt dėl manęs dabar raunasi plaukus.

Nuvijau mintis šalin nekankindama savęs ir lygiai po to mes pajudėjome iš aikštelės.Stebėjau pagrobėją ir mačiau kaip jis įtemptai mąsto kai staiga mūsų žvilgsniai susitiko ir aš staigiai nusukau akis šalin.

-Kodėl stebi mane?-Horan ramiai paklausė ir aš vėl sugrąžinau žvilgsnį į jį.

-Atsiprašau.-tyliai pasakiau.-Kur mes dabar važiuojame?

-Kuo toliau nuo Mullingar'o.


LibertyWhere stories live. Discover now