2.31

5.4K 327 53
                                    

*Niall*

Kartu su Emily po gerų 15 minučių sukaitę išsliūkinome iš vonios.Pripažinsiu tai buvo fantastiškas greitas seksas.O dar jos tėvo - mano priešo namuose tai išvis.Tėkščiau jam šitą į veidą , tačiau nemanau , kad vėliau būčiau dar gyvas.Ir Emily ir jos tėvas tikrai mane nužudytų.

-Aš nesusivėlus?-staiga paklausė Emily prieš mums prieinant laiptus.Nužvelgiau jos plaukus ir nusijuokęs specialiai juos suvėliau , o tada dėjau į kojas.

-Tu šunsnuki.-girdėjau kai ji man už nugaros tyliai surėkė ir pradėjo žygiuot link manęs.

Vienintelis pliusas dabar tai , kad ji su pilvu negali bėgti , o aš galiu daryt ką noriu.

-Pagauk mane.-atsisukau trumpam pažiūrėti į ją ir tuomet greitu žingsniu nusileidau laiptais.

Apsižvalgiau aplinkui bandydamas rasti kur "pasislėpti" nuo jos , bet mano nelaimei prie manęs atsirado Emily tėvas.Pavarčiau akis gyliai atsidusdamas.Prasideda.

-Ką čia darai?-apsimetęs , kad tik dabar pastebėjo mane šitame jo nevykusiame "vakarėlyje" nužvelgė mane su panieka.

-Patikėk , lygiai tai pat kaip tu aš nenorėjau čia būti , tačiau priminsiu tau tai , kad mano SUŽADĖTINĖ ir BŪSIMO VAIKO MAMA yra TAVO dukra.-specialiai pabrėžiau kelis žodžius tam , kad jį panervint.Supistas šunsnukis.

-Jei tik galėčiau nudėčiau tave čia ir dabar.-jis sugriežė dantimis susinervinęs.

-Tai nudėk.Kas trukdo?-provokuodamas jį nusijuokiau susikišęs rankas į kišenes.Ir man suknistai pavyko.Netrukus Henry čiupo man už kaklo visų žmonių akivaizdoje ir su panieka pažvelgė į akis iš arti.

-7 metus planavau tave nužudyti.7 METUS.-jis gyliai kvėpuodamas kalbėjo kol tuo tarpu visi žmonės aplinkui persigandę žiūrėjo į mus.-Ir kai tik gavau progą aš negaliu to padaryti , nes sužinau , kad TU suknistai susidėjai su mano dukra , kuri dar ir laukiasi tavo vaiko.-jis išspjovė žodžius man tiesiai į veidą , o tada dar pridėjo.-Nežinau kaip ji sugebėjo tave pamilti , kai tu esi tik vargšas narkomanas , kuris sužlugdė mano gyvenimą priversdamas mane palikti savo šeimą ir visą likusį savo gyvenimą kurti keršto planą , tačiau man jau nebesvarbu.Taiksčiausi su tavim mėnesį laiko ir man to užtenka.Išaušo tavo valanda.

Manęs visiškai nepalietė jo žodžiai , tačiau aš nesipriešinau jam.Nežinau.Tiesiog nenorėjau to daryti.Žinojau , kad elgiuosi savanaudiškai , nes aš jam leidžiu mane nužudyti ir palieku savo mylimąją bei mano kūdikį , bet manau tai būtų pats geriausias keršto planas iš mano pusės Henriui.Emily nekęstų jo visą likusį gyvenimą.

Jaučiau kaip mano kūnas pradeda atsipalaiduoti , o mano gyvybė gęsta.Niekada negalvojau , kad nusileisiu taip savo didžiausiam priešui , bet dabar jau koks skirtumas.

*Emily*

Pagaliau nulipus laiptais įėjau į svetainę.Nustebau kai pamačiau persigandusius žmones sustojusius aplink kažką ratu.Greitai prasibroviau pro juos nujausdama kažką blogo kai pamačiau tai ko nesitikėjau.

Mano pačios tėvas smaugė Niall visų žmonių akivaizdoje piktai sakydamas jam kažką.Keisčiausia buvo tai , kad Niall į jį žiūrėjo ramiu žvilgsniu visiškai nesipriešindamas.Mano širdis pradėjo daužytis kaip pašėlus.

-...tačiau man jau nebesvarbu.Taiksčiausi su tavim mėnesį laiko ir man to užtenka.Išaušo tavo valanda.-tėtis spjovė jam į veidą paspausdamas stipriau jo kaklą ir jau mačiau kaip Niall gyvybė gęsta.

Greitai pripuoliau prie tėvo bandydama jį atitraukti.Iš visų jėgų šaukiau , kad jis tik jį paleistų , nes jis jau miršta , bet tėvas neklausė.Prasibrovus pro žmones paėmiau kažkokią vazą į kurią buvo pamerktos gėlės ir jas išmetus greitai atsiradau prie tėvo.Jam nespėjus sureaguoti trenkiau jam su ja ir jis krito be sąmonės paleisdamas Niall kaklą.Kritau prie Niall bandydama jį pabudinti.

LibertyWhere stories live. Discover now