1.15

6.7K 357 3
                                    

-Po velnių , ką aš darau.-jis išsigandęs sumurmėjo ir apgailestaujančiai pažiūrėjo į mane.  

Nors ir Niall jau buvo nulipęs nuo manęs ir paleidęs mano rankas aš vistiek jų nepajudinau ir vis dar laikiau iškėlus virš galvos.Gulėjau ant lovos užsimerkus taip kaip paliko mane Niall ir leidau ašaroms tekėti mano skruostais.Negaliu patikėt , kad mane išnaudojo.Negaliu tuo patikėti.Lėtai atmerkiau akis ir stebėjau tolesnius Horan veiksmus.

-Aš...-Niall balsas buvo visiškai pasimetęs , o jo veidas atrodė išsigandęs.-Dink iš čia ir nesirodyk man akyse.-staiga jis susiraukė ir griežtai paliepė.

Greitai nulipus nuo lovos susirinkau savo drabužius ir išbėgau iš kambario.Bėgdama koridoriumi per mano pilvo apačią perėjo didelis skausmas taigi aš suklupau vidurį jo ir pasirėmiau rankomis žeme.Bandžiau stotis ir bėgti toliau lyg mane kažkas vytusi , bet tiesiog negalėjau.Negalėjau atsistoti per didžiulį skausmą mano pilvo apačioje.Bijojau , kad Niall grįš ir apsigalvojęs vėl tai padarys.Vėl išprievartaus mane.Per skausmą atsistojau ir pasirėmus viena ranka į sieną kurioje buvo rūbai pradėjau lėtai eiti , o su kita ranka laikiausi už pilvo apačios.Šiaip ne taip nusigavus iki savo kambario aš įvirtau į jį ir tikrąją to žodžio prasme nušliaužiau iki lovos.Kažkaip atsiguliau į ją ir užmerkus akis suinkščiau.Jaučiausi kaip šūdas , o ir dar tas skausmas pilvo apačioje viską tik apsunkino.Maniau , kad negalėsiu per jį užmigti , bet staiga mano protą apėmė miego noras ir aš tiesiog atsipalaidavau.

***Niall***

Vos merginai išbėgus iš kambario trenkiau kumščiu į sieną.Negali būti.Aš negalėjau to padaryti.Aš negalėjau išprievartauti merginos , negalėjau.Tai yra dalykas esantis pirmas mano sąraše kurio aš niekada negalėjau įvykdyti.NEGALĖJAU.Iš visų esančių vyrų šiame pastate esu labiausiai nusiteikęs prieš merginų prievartavimą , bet aš susimoviau.Aš suknistai susimoviau!Aš tiesiog sušiktai negaliu patikėti.Nekenčiu to , kad negaliu valdyti savo geidulio.Nekenčiu , kad negaliu valdyti savo pykčio.Aš nekenčiu savęs , nekenčiu.Atsisėdau ant lovos ir susiėmiau abejomis rankomis už galvos.Prakeikta kalė su savo gražiu užpakaliu pažadino manyje žvėrį.

***

Visą naktį negalėjau užmigti , todėl anksti ryte persirengęs išėjau iš kambario.Greitai praėjau pro merginų menę nenorėdamas sutikti Emily nors ir žinojau , kad merginos dar miega , bet tiesiog negalėjau kitaip.Iš tiesų buvo pirmas kartas kai bijojau sutikti žmogų , o tuo labiau merginą.Aš nenoriu matyti jos akių po to ką aš padariau.Aš suprantu , kad esu ir taip ne šventuolis , bet tik ne prievartavimas.Tai blogiau net už tai kiek žmonių esu nužudęs.

Užlipau į pirmą aukštą ir praėjęs pro mano sekretorę jai linktelėjau ir nusukau keliu link baro.Vos įėjęs pro dvigubas stiklinęs duris pastebėjau ne mažai susirinkusiųjų klientų.Nustebau dėl to juk dar tik ankstus rytas ir jie žino , kad kekšės miega.

-Horan.-priėjus prie baro su manimi pasisveikino barmenas.Atsirėmiau į barą nugara ir stebėjau klientus kurie visi kalbėjo ir atrodo kažko laukė.Jie vis dar nepastebėjo manęs.

-Kodėl jie čia taip anksti?-paklausiau to paties barmeno kai šis šluostė taurele.

-Nežinau iš kur jie ištraukė , bet kažkas jiems pasakė , kad yra kažkokia karšta naujokė tarp kekšių taigi dabar jie visi atėjo derėtis kuris pirmas su ja permiegos.-Jake pradėjo kalbėt ir aš susiraukiau.Iš kur jie gavo šitą informaciją?Mes jos į sąrašą dar neįtraukėme.-Be to girdėjau kaip vienas kalbėjo , kad ji dar niekieno nepaliesta todėl dabar dar labiau visi jos nori.-jis pridūrė ir aš atsisukau į jį.

-Kas paskleidė šiuos gandus?

-Nežinau.Sakau ką girdėjau.-jis patrūkčiojo pečiais.

Pavartęs akis pradėjau eiti link klientų būrio kurie sėdėjo susibūrę prie vieno stalo ir ginčijosi.Vos man priartėjus vienas iš jų pakėlė akis į mane ir nusišypsojo.

-O Horan , kaip tik jūsų ieškojome.-jis džiaugsmingai tarė ir atkišo man ranką pasisveikint.Paspaudžiau ranką , bet nieko neatsakiau kadangi visai pamiršau koks ten jo vardas.Ir taip vos ne vos prisimenu visų mano kompanijoje esančių kekšių vardus tai ką jau kalbėt apie klientus.

-Kokia kaina naujokės?-jis manęs paklausė ir aš suurzgiau net nežinau kodėl.Iš kur jie apie ją sužinojo?

-Ar sąraše ji yra?-paklausiau.

-Ne?-ji pakėlė vieną antakį.

-Reiškia nėra reikalo derėtis.Kol sąraše jos nėra tol niekas su ja nemiegos.-rimtai pasakiau ir apsisukęs dingau iš tų kvailių rato.

***Emily***

Sėdėjau menėje ant kėdės virtuvėje ir gnaibiojau lėkštėje esantį maistą.Neturiu noro valgyti.

-Kas yra?Neskanu?-Carmen manęs paklausė ir aš atsidusau.

-Skanu , tiesiog nenoriu.

-Ar kažkas atsitiko?-ji rūpestingai paklausė manęs kai aš staiga prisiminiau tą momentą kai Niall net neįspėjęs įėjo į mane.

-Ne.-greitai nusipurčiau dėl minčių ir atsistojau nuo kėdės.

-Atrodo kitaip.Papasakok , Emily.-ji sustabdė mane benešant lėkštę prie kriauklės.Vistiek jie tą maistą išmes.

-Atsiprašau.-padėjau lėkštę kur papuolė ir greitai išbėgau iš menės.Nepastebėjau kaip ašaros pradėjo riedėti mano skruostais ir per jas aš nieko nemačius į kažką atsitrenkiau.Pakėliau ašarotas akis į vaikiną kurio šiuo metu labiausiai nenorėjau matyti.Norėjau pastumti jį ir tiesiog pabėgti nuo , bet jo rankos apsivijusios mano liemenį sustabdė mane ir aš pravirkau.

-Maldauju neprievartauk manęs.-verkdama jam į krutinę pasakiau ir pajaučiau kaip vaikinas nuo mano žodžių įsitempia.

-Tai daugiau nebepasikartos.-tvirti žodžiai išėjo iš Horan burnos tiesiai man į plaukus ir aš pakėliau savo nustebusį žvilgsnį į jį.

LibertyWhere stories live. Discover now