1.25

6.4K 355 12
                                    

*Kita diena*

Vos atsikėlus mano nuotaika buvo tiesiog puiki(net neklauskit , pati nežinau kodėl) taigi dabar stoviu menės virtuvėje prie dujinės ir prižiūriu kepamus blynus , kad neprisviltų.Kažkas man toptelėjo į galvą , kad šiandien turėčiau paruošti pusryčius merginoms.

Sukausi virtuvėje niūniuodama dainas kokias tik šovė į galvą tuo tarpu kai kelios atsikėlusios merginos sėdėjo ant sofos ir apie kažką kalbėjo.

-Labas rytas.-pro duris įėjo Carmen garsiai pasisveikindama ir atkreipdama mano dėmesį į ją.

-Labas.-šyptelėjau.

Carmen buvo susivėlusi ir apsimiegojusi kaip reikiant kas man šiek tiek leido pasijuokti iš jos galvoje.

-Kas čia dabar?-ji priėjo prie manęs ir pažvelgė į keptuvėje esančius blynus.-Mirė kažkas , kad šventi?

-Ne , tiesiog.

-Kas tiesiog.-ji suprunkštė atsiremdama į spintelę šalia manęs.-Kas tokio įvyko , kad tokia laiminga dabar?

-Aš nelaiminga , ką čia nusišneki.-pavarčiau akis paslėpdama šypsena.

-Ir dar tiek daug blynų prikepei.-ji pažvelgė į bliūdą su pilną iškeptų blynelių.-Privalėsi man papasakoti.-ji pamojo pirštu ir ranka pasigriebė vieną blyną.

-Kad aš neturiu ką.-susiraukiau.

-Nebe-

-Labas rytas panelės.-Carmen nutraukė Zayn įėjimas į menę.

-Šitas šūdas kaip visą laiką turi viską sugadinti.-Carmen piktai sumurmėjo ir atsikando blyno , o aš tik pažiūrėjus į ją pakilnojau antakius.

Aš nepamiršau , kad jai patinka Zayn.

-Labas Carmen.-Zayn priėjo arčiau mūsų ir pasirėmė į spintelę.-Emily.-jis šyptelėjo man.

-Labas.-pasisveikinau droviai.

-Kas čia per šventė?-Zayn garsiai pauostė ir priėjo arčiau manęs ir dujinės , o tada pažvelgė į daug blynų.

-Aš nesuprantu.Negalima tiesiog iškepti blynų?Visiems?-paklausiau pakėlus vieną antakį ir pažvelgus klausiamu žvilgsniu į Zayn.

-Niekas to čia dar nedarė.-jis patrūkčiojo pečiais.-Todėl dabar atrodo keista , bet aš nieko prieš , nes jau seniai nevalgiau kažko normalaus.Tik sumuštiniai da sumuštiniai.-jis pavartė akis.

-Kas sakė , kad tau kažkas duos subingalvi tu?-Carmen stovėjusi šalia piktai pasakė taip atkreipdama Zayn dėmesį.

-Tylėk tu.Višta.-jis sušnypštė.

-Už-

-Dar nors žodis ir blynų negausit nei vienas.-mano balsas gavosi beveik kaip riktelėjimas ir tie abu mažvaikiai iškart užtilo.Tai juokinga jeigu rimtai.

-Kokių blynų?-pažįstamas balsas staiga įsiterpė ir mes visi atsisukome į tarpdurį.

***Niall***

Vos atsikėlęs mano mintis aplankė netikėtas žmogus.Mane tai labai nustebino , nes vos vos prabudusios mano mintys iškart atsiuntė prisiminimą kaip mes mylimės su Emily.Vakarykštis seksas su ja po pasivažinėjimo ir dar vėliau antrasis raundas buvo tiesiog...neįtikėtinas. Pripažinsiu , kad neatsisakyčiau to dar karta.Jos mažas ir smulkutis kūnas , bei kartais pasipriešinimas man mane užveda ir verčia norėti jos labiau ir labiau.
Staiga nusipurčiau dėl to , kad ką tik prigavau save galvojant apie Emily.Jėzus kas man darosi?Niekada. Niekada negalvojau apie tam tikrą merginą ir dar tuo labiau, kad norėčiau paliesti ją dar kartą.Mano pasitenkinimas susidėda iš šimto skirtingų merginų , nes man visada reikia naujovių.Kažkaip jau du kartus pasimylėjęs su ta pačia kekše mane verčia vemti.

Išlipęs iš lovos aš apsirengiau pilkus treningus ir net nepasitvarkęs plaukų išėjau iš kambario.Visada žinojau , kad merginoms vaikinų LOVOS plaukuosena atrodo karštai taigi numaniau , kad taip galėsiu nusikabinti kokią vieną kekšę menėje.

Praėjęs koridorių ir atėjęs link menės girdėjau iš ten balsus kas mane sudomino dar labiau.

-Dar nors žodis ir blynų negausit nei vienas.-Emily staiga piktai riktelėjo.

Ar aš teisingai išgirdau?Blynai?

-Kokių blynų?-įžengęs į menę garsiai paklausiau atkreipdamas visų čia esančių dėmesį.

-O Niall!Gerai , kad atėjai.Emily kepa blynus.-Zayn pakvietė mane arčiau.-Pagaliau suvalgysim kažko be sumuštinių.-jis staiga pavartė akis.

Susikišęs rankas į treningų kišenes priėjau arčiau virtuvės ir stebėdamas Emily akis kurios akimirką žvelgė į mane atsisėdau ant kėdės.Emily žandams truputį paraudonavus ji užsisuko nuo manęs atsukdama man nugarą.Nežymiai nusijuokiau dėl to jog ji akivaizdžiai parodė jog prisiminė vakarykštę dieną.

-Viskas.Baigiau kepti.-staiga Emily išjungė dujinę ir su bliūdu pilnu blynais atsisuko į mus.-Kas nori blynų ateikit čia.-ji pasistiebus pažvelgė į už manęs sėdinčias kitas kekšes ir garsiai pasakius pakvietė ir jas.

Aš tai nesidalinčiau.

-Horan , norėsi blynų?-ji mandagiai į mane kreipėsi kas man kažkodėl nepatiko.Kas man darosi po velnių.Visada troškau , kad visos merginos į mane kreiptus kaip į poną.

-Taip.-linktelėjau nuslėpdamas norą paprašyti jos vadinti mane vardu kadangi tai būtų keista kitų merginų atžvilgiu.Vardu mane vadina tik Zayn ir kiti vaikinai , jokiu būdu ne merginos esančios čia.

Emily apsisukus ištraukė kelias lėkštes iš spintelės virš kriauklės pasistiebdama ir nežymiai atkišdama savo dailų užpakalį.Nukreipiau akis į ten kur man buvo gražu ir prikandau lūpą dėl reginio.

Jos užpakalis tiesiog tobulas.

Emily apsisukus ir išdalinus po lėkštę kiekvienai kekšei kuri norėjo paragauti jos blynų ji pagaliau padėjo vieną prie manęs ir atstūmė blynų bliūdą.Ji priėjus prie šaldytuvo ištraukė iš jo braškių uogienę ir grįžus atgal padėjo ją ant stalo prie kurio sėdėjome aš , Carmen ir Zayn.Kitos merginos išsiskirstė po menę kadangi joms neliko vietos šalia mūsų.

Nieko nelaukdamas įsidėjau kalną blynų kas privertė Emily išsižioti , bet aš nekreipiau į tai per daug dėmesio.Užsipyliau daug braškių uogienės ir iškart kibau į darbą.Tiesiog ryjau maistą kai nepastebėjau , kad mano lėkštėje nieko nebeliko.Pažvelgiau į Zayn ir Carmen kurie visai nekreipę dėmesio į mane tiesiog valgė savo pirmąjį blyną , o pažvelgus į Emily ir jos daug pravertą burną apsilaižiau lūpą.

Tokioje pozoje iškruščiau ją per burną.

-Dar galimą?-paklausiau ir susiraukiau po savo žodžių.Kokio velnio aš jos klausiu.

Ji lėtai linktelėjo vis dar stebėdama mane ir mano veiksmus.

-Kodėl nevalgai?-paklausiau jos kai dėjausi daugiau blynų.-Ir uždaryk tą savo burną , nes taip priverti mane galvoti apie nešvankius dalykus.-pavarčiau akis.

Staiga Carmen paspringo maistu , o Zayn nustojęs valgyti atsisuko į mane.

LibertyWhere stories live. Discover now