1.14

6.7K 361 15
                                    

Staigiai atsistojau iš savo pozos ir atsisukus pažvelgiau į Horan kuris stovėjo kiek nustebęs.

-Um , aš , tik , ką čia darai?-visiškai pasimečiau ir nežinau kodėl , bet apsivyniojau rankomis kūną.Jaučiausi keistai būdama prieš jį su rūbais kurie man nelabai patinka , kurie yra ne mano stiliaus.

-Aš esu čia viršininkas , todėl galiu ateiti , bet kur kada tik panorėjęs.-jis po minutės tylos tarė.Jo akys vis skanavo mano kūną nuo galvos iki kojų.

-Tai...Gal aš jau eisiu?-Prikandau lūpą nežinodama ką tikslai atsakyti iš pasimetimo.Ši akimirka buvo tokia gėdinga , kad viskas ko dabar norėjosi tai tik prasmegti skradžiai žeme.Pasisukus keliu į duris ketinau išeiti iš menės , bet Niall balsas mane sustabdė.

-Niekur neini.-jis gana griežtokai pasakė.-Daryk tai ką darei prieš man ateinant.

-Bet aš ma-

-Pasakiau daryk tai ką darei.-jis užsimerkė lyg ramindamas save nuo bereikalingo šaukimo ir tada atsimerkė pabaigęs sakinį.

Grįžau atgal prie veidrodžio atsukdama Horan nugara ir stebėdama jo veidą per veidrodį.Niall apsisuko į šaldytuvą ir išsitraukė jogurto indelį po to pasiimdamas iš stalčiaus šaukštą.Jis pasirėmė į šaldytuvo dureles ir pakabinęs šaukštą jogurto įsidėjo jį į burną ir stebėjo mane.

-Nieko prieš jeigu dainuosiu?Man taip le-

-Ne.-Horan griežtai atsakė ir aš prikandau lūpą dėl jo balso tono.Jis tikrai nebuvo malonus , atrodė lyg jis pyktų ant manęs dėl kažko.

Gyliai atsidusus užsimerkiau dainuodama tą pačią dainą kurią dainavau prieš pasirodant Niall ir judinau savo klubus kaip tik mokėjau.Buvau visai pamiršusi , kad kai užsimerkiu nematau kaip šoku ir galiu vėl pasirodyti kaip nevykėlė šokėja kaip Niall kambarį taigi greitai atmerkiau akis.Stebėjau savo judesius veidrodyje ir ačiū Dievui nebuvo taip lyg šokčiau nesąmones.Abejomis rankomis perbraukiau per savo kūną nuo krutinės iki šlaunų bei prikandau lūpą ir nustačiau nekaltą veidelį.Vieną akimirką pažvelgiau į Niall veidą per veidrodį bei netyčia nusišypsojau pamačius jo reakciją į mano šokimą.

Nesuprantu.Jeigu aš pas Niall pasirodžiau tragiškai tai kodėl dabar man viskas pavyksta daug geriau?

Užsimerkiau mėgaudamasi tuo kaip man viskas pavyksta , nes manau Niall būtų mane sustabdęs dėl to jog šokčiau vėl negerai.Nesuprantu kodėl man neišėjo taip pašokti anksčiau.Greičiausiai buvo per didelė baimė ir pasimetimas kuris man viską ir sujaukė.Staiga pajaučiau dvi rankas slystančias mano liemeniu link užpakalio grubiai suspausdamas jį.Aiktelėjau dėl to ir greitai apsisukus rankomis atsimušiau į Horan krutinę.Jis suėmė mane už liemens ir prisitraukė taip arti jog galėjau jausti kaip jis kvėpuoja tiesiai man į veidą.

-Ar tu kartais neapsimetinėjai nemokanti šokti?-jis švelniai suurzgė.

-Ne-e.-sumikčiojau žvelgdama į jo akys iš apačios , kadangi jis buvo truputį aukštesnis už mane.

-Tai kodėl tavo užpakaliukas dabar juda taip gerai?-ji viena ranka nuslydo ant mano užpakalio ir švelniai jį glostė.

-Aš-š ne-žinau.

-Nustok mikčioti.-Horan staiga susiraukęs suurzgė.

-Atsiprašau.-nurijus seiles tyliai pasakiau.

Mes stovėjome kelias minutes tyloje šioje menėje kol Niall viena ranka laikė mano liemenį prispaudęs arti savęs , o kita glostė mano užpakalį.Tai buvo tikrai nejauku , bet neneigsiu jog man tai patiko.

-Kažkas dabar turės sutvarkyti visa tai.-Niall atsitraukė kelis centimetrus nuo manęs ir parodė žemyn į savo daikčiuką.Pažiūrėjau kur rodė jis ir pastebėjus įsikišusį gumbą per kelnes nurijau seiles.

-Aš turėčiau eiti miegoti.-žinodama ko jis nori su baime pasakiau.

-Tik ne dabar.-Niall sugriebė man už rankos ir pradėjo temptis iš menės.Jo dideli žingsniai tempiant vertė mane bėgti , kadangi nespėjau su juo ir mes staiga atsiradome prie tų pačių kambario durų.Niall atidarė jas įeidamas kartu su manimi ir pastūmė mane ant lovos.

Ne , tik ne vėl.

-Šį kartą neįsisuksi.-Horan suurzgė ir iškart pradėjo mauti mano šortukus.

-Niall , prašau.-jaučiau kaupiančiąsias ašaras mano akyse kai staiga Niall sustojo nuiminėti mano šortus ir su panieka pažvelgė į mane.

-Koks dar Niall , aš tau Horan.-nespėjau sureaguoti kaip jo viena ranka susidūrė su mano skruostu ir mano veidas pasisuko į šoną.

Horan toliau tęsė savo darbą kai aš jau likau be šortuku.Jis norėjo suimti mano maikės kraštus kai mano rankos greitai sustabdė jį , bet neilgam.Horan viena ranka kaip ir visada suėmė mano rankas ir iškėlė jas į viršų , kad negalėčiau jam priešintis.Blondinas atsikratė mano maikutės ir greitai užkišo ranką už mano nugaros taip atsegdamas liemenėlę.Nurijau seiles užsimerkdama ir išspausdama kelias ašaras iš akių kai nuo mano kūno staigiai dingo liemenėlė atlaisvindama mano krutinę.Pažvelgiau į Niall matydama jo akyse alkį kai staiga blondino lūpos atsirado netoli mano krutinės ir dantimis sukando mano odą.Iš mano lūpų pasigirdo skausmo aimana.Aš bandžiau ištraukti rankas iš Niall rankos , bet jis tik labiau suspaudė jas taip vėl sukeldamas man skausmą.Pajaučiau kaip Niall viena ranka truputį nusmaukia savo kelnes ir išsitraukia savo draugužį.

-Ne , prašau.Maldauju.-pradėjau beprotiškai žliumbti kai pajaučiau , kad Niall draugužis trinasi į mano apatinius.

Niall nekreipdamas dėmesio į mano prašymus ir toliau grubiai bučiuodamas mano kaklą ir krutinę viena ranka atsikratė ir mano apatinių kai staiga net neįspėjęs įėjo į mane.Suklykiau dėl netikėtumo ir skausmo kuris iškart perėjo per mane ir stipriai užsimerkiau.Niall ranka atsirado ant mano burnos tuo tarpu kai jis judėjo greitai nekreipdamas dėmesio į mano skausmą.Aš žliumbiau jam tiesiai į ranką iš visiško skausmo kurį jaučiau jam judant manyje kai Niall tik urzgė dėl to.Pripažinsiu , kad norėjau to.Norėjau pajusti tą jausmą mylintis , bet ne taip.Tik ne per prievarta ir dar su tokiu žmogumi.Niall juodomis akimis stebėjo mano veidą ir kaip aš verkiau kai staiga jo akys atrodo lyg ir pašviesėjo ir judesiai sulėtėjo.Niall greitai ištraukė savo penį iš manęs ir staigiai nulipo nuo mano kūno.

-Po velnių , ką aš darau.-jis išsigandęs sumurmėjo ir apgailestaujančiai pažiūrėjo į mane.

LibertyDonde viven las historias. Descúbrelo ahora