2.23

5.6K 346 39
                                    

Susikibę rankomis kartu su Niall grįžome į svetainę.Buvau šiek tiek šokiruota dėl vaizdo , kurį pamačiau , tačiau Niall žvilgsniu parodė , kad tai normalu.

-Na ką , balius baigėsi.Užteks gerti.-Niall suplojo rankomis tam , kad atkreiptų visų dėmesį.

-Bet mes tik pr-pradėjom...-Eleanor , sėdėdama ant sofos lėtai pasilenkė į grindis , lyg ruošdamasi vemti , tačiau greit grįžo atgal.

-Pala ar tai...-Niall priėjo prie stalo paimdamas stiklinį , keturkampį butelį ir atsukdamas jį taip , kad matytų etiketę.-Po velnių Harry!Tai geriausias mano viskis!-jis piktu veidu atsisuko į Harry , kuris iš kažko kikeno sėdėdamas ant grindų prie sofos.

-Oho...Ką praleidom?-staiga išgirdau pažįstamą balsą ir apsisukus išvydau seniai matytus draugus.

-Carmen!-sušukau ir pribėgus prie jos apsikabinau kol tuo tarpu Zayn tik nusišypsojo ir praėjo pro mudvi iki Niall.-Kaip pasiilgau tavęs...-sumurmėjau Carmen į plaukus.

-Aš tai pat.-ji atsitraukė ir tuomet pažvelgus į pilvą nusišypsojo.-Oh tai jau išsipūtė?Nedaug , tačiau vistiek arbūziukas jau auga.-ji sukikeno ir tuomet pažiūrėjo pro mano petį.-Kas čia nutiko?

-Kas kas...-sumurmėjau apsisukdama.-Sužinojo apie , kaip tu sakai , arbūziuką.-atsidusau.

-Labas , dar nesisveikinom.-Zayn priėjęs apsikabino , tačiau aš pamačius keistą Niall žvilgsnį greitai atsitraukiau.-Kas ten apie arbūziukus?

-Labas.Na , mano pilve vienas pradėjo augti.-nusijuokiau ir Zayn pažvelgęs į mano pilvą kartu su manimi.Pala jis irgi žino?Neatsimenu , kad būčiau jam sakius apie tai.

-Sveikinu.-jis sutrenkė su manim rankomis kaip su kokiu draugu , bet aš tik nusišypsojau dėl to.

-Carmen.Ar tu pasakei jam?-nusijuokiau atsisukus į merginą stovinčią už manęs vos pabaigus "sveikinimo" gestą su Zayn.

-Ups.-ji padarė nekaltą veidą ir aš pavarčiau akis.

Kadangi manyje netikėtai atsirado gera nuotaika , o tarp mūsų keturių blaivų buvo keletos sekundžių tyla aš netikėtai suplojau rankomis taip kažkodėl priversdama krūptelėti užsisvajojusį Niall.

-Na , tai prisėskit.-pasakiau Carmen ir Zayn lyg tai būtų mano namai ir aš tikiuosi Niall nesupyks dėl to.

-Mielai , tačiau aš trumpam turiu pasikalbėti su Niall...-Zayn šiek tiek nejaukiai atsakė, gale sakinio žvilgtelėdamas į Niall veidą.-Carmen.-jis pasisuko į ją ir akimis parodė kažką kas privertė ją ateiti pas mane , o tada jiedu išėjo iš svetainės.

-Kas čia buvo?-paklausiau Carmen ir ši nusekus juos akimis atsiduso.Ji nieko man apie tai neatsakė ir atrodo net nesiruošė , todėl aš supykus ir sukryžiavus rankas nuėjau virtuvę.

Visi kažką žino , bet tik ne aš.

***

Atėjus vėliam vakarui visi žmonės buvę namuose išsiskirstė ir pagaliau likome vieni su Niall.Sutvarkius išmėtytas pagalves svetainėje atsisėdau ant sofos ir užvertus galvą užmerkiau akis.Visas tas laikas kai bandėm išblaivyt Eleanor , Liam ir kitus ir nuvežt namo mane taip išvargino , kad viskas ko dabar norėjau tai tik miegoti.

Netikėtai pajutau sunkumą ant kelių ir šiltas lūpas prisiliečiančias prie mano kaklo.Pražiojau burną ir išleidau tylią aimaną kai Niall lūpos mažais bučinukais keliavo mano kaklu.

-Mano.-jis kalbėjo tarp bučinių.-Visa mano.

-Niall.-sušnabždėjau kai jis sustojo vienoje vietoje ir sukandęs odą pradėjo ten čiulpti.Praėjo kelios sekundės kai pajutau nedidelį skausmą ir Niall pajutęs mano įsitempimą atsitraukė.

Praėjo kelios sekundės kai pajutau nedidelį skausmą ir Niall pajutęs mano įsitempimą atsitraukė

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Baigta.-jis pasakė ir aš nesupratus šiek tiek susiraukiau.-Dabar visi žinos , kad esi tik mano.

-Niall...Jie ir taip tą žino.-nusijuokiau.-Neprileidi manęs net prie artimiausių draugų.

-Nes aš nenoriu dalintis.-jis vėl pasilenkė tik dabar jau žemiau.Jo lūpos keliavo nuo mano raktikaulio iki pečių ir atgal.

-Bet...jie...tik..draugai...-mėgaudamasi Niall švelnumu ir šiurpuliukais keliaujančiais per mano kūną protarpiais sušnabždėjau.

-Man nesvarbu.-jis paprastai atsakė ir toliau tęsė savo darbą.

Pasukau galvą į lango pusę ir pramerkus akis pastebėjau kažkokį šešėlį.Prisimerkiau bandydama įžiūrėti ar man nesivaidena ir tuomet pamačiau kaip tas siluetas nueina.Išsigandus pašokau iš vietos taip išgąsdindama ir Niall.

-Kas?Kas nutiko?-Niall sugriebė mano pečius kai aš tiesiog baimingai spoksojau į langą.

-Ten kažkas buvo.Niall.Ten tikrai kažkas buvo.Kažkas mus stebėjo.-suverkšlenau pažiūrėdama į jo veidą ir tada atgal į langą.

Niall pakilo nuo mano kelių ir tuomet priėjęs prie lango patraukė užuolaidas.Jis peržvelgė vaizdą esantį už stiklo ir tuomet atsidusęs grįžo atgal.

-Ten nieko nėra , Emily.Tau tik pasirodė.-jis atsisėdo šalia permesdamas ranką per mano pečius.Tačiau aš ją pašalinau nuo ten.

-Niall , ten tikrai kažkas buvo.Aš žinau ką aš mačiau.-kategoriškai pareiškiau ir jis tik perbraukė ranka per plaukus.

-Viskas gerai , Emily.Tu saugi.-jis prisislinko arčiau šiek tiek pakildamas savo svoriu ir užguldamas mane.-Aš tave apsaugosiu.Nebijok , mažute.

-Apie ką kalbėjotės su Zayn?-paklausiau po minutės tylos.Taip , aš jaučiausi nejaukiai ir vis žvilgčiodavau į langą už mūsų , tačiau kažkodėl turėjau nuojautą , kad tai susiję su pokalbiu.

-Tau neturėtu tai rūpėti.-Niall šiek tiek susierzino , tačiau aš nežadėjau sustoti.Man nesvarbu ar jis supyks ar ne , bet aš esu nėščia , todėl turiu viską žinoti kas dedasi.

-Bet man rūpi.-pasakiau ir jis šiek tiek pasimuistė virš manęs , bet iš veido mačiau , kad net neketino pasakyti.

-Nebandyk mano kantrybės , Emily.Jei pasakiau ne , tai reiškia NE.Supratai?-Niall balsas tapo piktesnis ir jis visiškai nulipo nuo manęs atsisėsdamas ir užsidengdamas veidą rankomis.

-Ne , nesupratau.-pakilau į sėdimąją poziciją ir sukryžiavusi rankas atsisukau į Niall.-Aš negaliu tiesiog imti ir taip paprastai sėdėti kai aplinkui kažkas vyksta.Mus ką tik stebėjo , Niall!

-Tiesiog supistai nesikišk ten kur tau ne vieta!-Niall pašoko nuo lovos surikdamas ir raudonu veidu pažvelgdamas į mane.

Krūptelėjus atsitraukiau nuo jo žingsniu ir iš reflekso rankomis susiėmiau už pilvo.Niall tai pastebėjęs atgavo veido spalvą ir žengęs žingsnį apgailestaujančiai pažvelgė į mane.Ištiesiau ranką taip sustabdydama jį ir papurčius galvą pražiojau burną:

-Aš išeinu.-ramiai pasakiau ir apsisukus nukulniavau link durų.

LibertyWhere stories live. Discover now