1.43

6.5K 354 16
                                    

-Nes nežinau ką be tavęs daryčiau.-staiga jis pasilenkė ir sujungė mudviejų lūpas.

Niall užgulė mane įbrukdamas į mano burną liežuvį ir taip pagilindamas bučinį.Man norėjus paliesti jo plaukus jis sugriebė mano rankas ir neleido to padaryti.Susiraukiau per bučinį vis dar būdama užsimerkus kai Niall iškėlė mano abi rankas į viršų ir tiesiog jas laikė.Mums pritrūkus oro mes atsitraukėme vienas nuo kito ir aš atsimerkus pažvelgiau į Niall.

-Kas per velnias , Niall?-pajudinau rankas viršuje , o jis tik nusišypsojo.

-Tu negalėsi manęs liesti kai mes mylėsimės.Tokia tavo bausmė ir ji prasideda nuo dabar.-jis apsilaižė lūpas , o aš išpūčiau akis.

-Aš tikiuosi tu juokauji.-rimtai pasakiau žvelgdama tiesiai jam į akis , bet jis tik papurtė galvą nulipdamas nuo manęs ir paleisdamas mano viršuje laikytas rankas.

Niall priėjo prie mano kambario durų ir užrakino jas po to nusimaudamas maikę nuo savo kūno ir parodydamas man savo presą.Jis nusivilko kelnes ir numetęs drabužius ant kedės grįžo atgal į lovą.

-Gulkis.-jis paliepė ir aš taip ir padariau.

Atsiguliau ant nugaros ir laukiau tolesnių Niall veiksmų.Jis apžergė mano liemenį ir suėmęs suknelės kraštus nuvilko ją nuo mano kūno.Niall suėmė rankomis mano suknelę ir staiga ją perplėšė pusiau taip priversdamas mane išsprogdinti akis.

-Nesijaudink , nupirksiu naują.-jis nuramino mane kai iškėlęs mano rankas virš galvos su ta pačia suknelės medžiaga surišo jas.

Niall nusišypsojo man ir tada rankos pirštais nuo mano kaklo link mano pilvo apačios perbėgo per mano kūną.Per mano kūną perėjo milijonas šiurpuliukų kai Niall pasilenkus jo lūpos atsirado ant mano pilvo.Jis mažais bučinukais kilo vis aukščiau ir aukščiau kai pasiekęs liemenėlės sritį sustojo.Niall užkišo ranką už mano nugaros ir atsegęs liemenėlę pašalino ją nuo mano kūno.Jis trumpam pažvelgė į mano krutis , bet neužsižiūrėjęs toliau tęsė savo darbą.Judinau savo viršui sukeltas rankas norėdama paliesti Niall , bet niekaip negalėjau jų išlaisvinti.Niall bučiavo mano kaklą kai kur palikdamas meilės žymes kai pakilęs iki mano lūpų sujungė jas su savosiomis.Jo ranka per mano kūną nuslydo link apačios ir automatiškai atsirado po mano kelnaitėmis.Kol mes bučiavomės Niall pirštas tolygiu ritmu sukiojosi aplink mano klitorį taip po truputį priversdamas mane sudrėkti.Laisva Niall ranka staiga atsirado ant mano kruties ir netikėtai ją suspaudė taip priversdamas mane sudejuoti per bučinį.Išriečiau nugarą kai jaučiau malonumą dėl Niall pirštų stimuliavimo mano apačioje kai staiga jis sustojo ir šiek tiek atsitraukęs nusimovė apatinius.Niall grįžo atgal prie manęs pradėdamas liežuvio galiuku sukiotis aplink mano spenelius ir savo draugužio galiuku trindamasis į mano vietelę.Suinkščiau kaip norėjau jį paliesti , įvelti savo pirštus į jo plaukus , bet prakeikta bausmė man to neleido.

-Prašau , Niall.-sušnabždėjau , kadangi jis jau gerokai ilgai mane erzino neįeidamas į mane , o tik galiuku trindamasis į mane.

Niall išgirdo mano prašymą ir nieko nesakęs greitai įėjo į mane.Jo judesiai nebuvo švelnus kaip , kad jis lietė mane , bet man grubumas netgi labiau patiko.Niall judėjo greitai ir grubiai manyje po truputį vis artindamas mudu abu prie orgazmo kol tuo tarpu mano rankos bandė ištrūkti iš stipriai surištos medžiagos.Stengiausi nedejuoti , bet būdavo kartų kai netyčia dejonė išeidavo iš mano lūpų.Staiga per mano kūną perėjo malonumo banga ir aš pajaučia kaip mano kūnas atsipalaiduoja.Niall dar kelis kartus įėjo į mane pasiekdamas ir savo orgazmą ir tuomet sukrisdamas ant manęs.Jis greitai nusirideno nuo manęs tai duodamas man oro ir leisdamas atsikvėpti.Mes gulėjome lovoje kol mūsų krutinės kilnojosi nuo greito kvėpavimo ir ką tik patirto "sporto".

-Nenoriu , kad dar kartą surištum mano rankas.-tyliai pasakiau žvelgdama į lubas.-Knisa kai negaliu tavęs liesti.

-Eh , teks pakentėti.-jis atsiduso.

-Ką?-atsisukau į jį.-Kaip suprast?

-Ši bausmė galioja visai savaitei.-jis nusijuokė.-Negalvok , kad taip lengvai išsisuksi.

-Nekenčiu tavęs.-tyliai sumurmėjau nusisukdama nuo jo ir vėl pažvelgdama į lubas.

-Nesakyk taip.-Niall atsisėdo ir prisislinkęs prie manęs pradėjo atrišinėti mano rankas.-Nėra malonu tai girdėti.Ir dar iš tavęs.-jis tyliai , vos girdimai pasakė paskutiniuosius žodžius , bet gaila aš tai išgirdau.

Jam pilnai atrišus mano rankas aš atsisėdau ir truputį pasitryniau jas kadangi jos buvo raudonos nuo veržimo.Pažvelgiau į Niall kuris sėdėjo ir tuščiai žvelgė į mane.

Be to , jis vis dar nuogas.Kaip ir aš žinoma.

-Am , gal apsirenk.Bent jau apatinius.-nežymiai pirštu parodžiau į jo penį ir jis sukikenęs pakilo nuo lovos.

Nulipus nuo lovos aš pagriebiau nuo grindų gulinčias kelnaites ir Niall maikę kai nuėjau į tualetą.Atlikus gamtinius reikalus ir apsimovus kelnaites bei Niall maikę ant viršaus aš išėjau iš tualeto jau rasdama Niall gulintį lovoje.Jis gulėjo rankoje laikydamas telefoną kol aš lėtai priėjau prie lovos.Niall pakėlė akis į mane nuskenuodamas mano apsirengimą ir jo vienas lūpų kamputis pakilo.

-Galėčiau prie to priprasti.-jis tarė padėdamas telefoną į šalį kol aš užlipau ant lovos ir palindau po antklodę.

-Prie ko?-paklausiau atsiguldama šalia jo ant šono ir pažvelgdama į jį.

-Nesvarbu.-jis šyptelėjo.-Miegok , ryt atsikėlus kai kur nuvažiuosim.

-Kur?-smalsavau.

-Pamatysi , o dabar miegok.-jis ištiesęs ranką išjungė stalinę lempą taip sudarydamas visišką tamsą kambaryje ir pasisuko ant šono.Niall rankomis surado mane ir prisitraukė mane link savęs taip padėdamas savo galvą man ant pakaušio.

-Labanaktis , Niall.-sušnabždėjau jam į krutinę užmerkdama akis.

-Labanaktis , Emily.-Jis pabučiavo mano viršugalvį sukeldamas daug keistų minčių bei jausmų manyje , bet užtat priversdamas nusišypsoti.

LibertyWhere stories live. Discover now