1.24

6.8K 354 4
                                    

-Ar dar toli?-paklausiau Niall kai važiavom jo mašina.Jau buvo praėję visa valanda kai tik įsėdome į automobilį.

-Ne.-jis paprastai atsakė.

Perbraukiau rankomis per veidą ir atsisukau į langą.Nežinau kas , bet mane kažkas viduje neramino dėl vietos į kurią važiuojam.Nežinojau ir nenumaniau kur jis apskritai mane vežasi , bet kažkodėl bijojau.

Prieš mus važiavo kita mašina kurioje sėdėjo Zayn ir Harry , o jų bagažinėje gulėjo keli iš nužudytų vyrų kūnai.Likusieji buvo pas mus.Nežymiai pasukau galvą link Niall ir nužvelgiau jį.Prikandau lūpą dėl to , kad iš tiesų jis yra KARŠTAS , bet po to nusukau žvilgsnį dėl minties kuri ką tik toptelėjo man į galvą.

Niall Horan yra žudikas.Jis nėra tik paprastas nusikaltėlis.

Mano rankos pradėjo šlapti nuo prakaito kurį jaučiau.Iš tiesų aš bijojau dėl to , kad jis gali man kažką padaryti.Kaip ryte be pasigailėjimo nužudė tuos vyrus taip ir mane jis gali , bet kurią akimirką pašalinti.Tai baisu.Ir netgi labai.Žinant jo nuotaikų kaitą nežinia kas jam kurią nors minutę susišvies.

Mašina staiga sustojo taip nutraukdama mano mintis ir apmąstymus apie Niall.Horan ištraukė raktus iš prie vairo ir akimirkai pažvelgęs į mane išlipo.Pasekusi jo pavyzdžių aš išlipau iš mašinos iš pasekiau Niall tuo tarpu žvalgydamasi aplinkui.Tai buvo tamsus miškas.Medžiai esantys aplink mane išdavė jog esame vidurį jo.Zayn ir Harry paėmus vieną kūną jie pradėjo kažkur jį nešti kol Horan ir aš ėjome paskui juos.Mums priėjus kažkokią didelę duobę jie įmetė ten sunkų kūną ir atsidusę apsisuko eiti.

-Kur jie eina?-susiraukiau.Negi jie taip paprastai atsikrato lavonais?Taprasme taip labai lengvai galima juos rasti ir susekti visą šį reikalą.

-Stebėk.-Horan nusišypsojo šypsena kuri nereiškė nieko gero ir apsilaižė lūpas.

Staiga Zayn su Harry grįžo su benzino bakeliu ir priėję prie duobės pradėjo pilti jį ant kūno.Išpūčiau akis dėl to ką jie darė , nes jau numaniau į kur tai pasisuks.Harry išsitraukė iš kišenės degtukų dėžutę ir aš nurijau gerklėje susidariusį gumulą.Jis ištraukė vieną degtuką iš dėžutės ir perbraukęs per dėžutės kraštą įmetė degtuką į duobę.Viskas užsiliepsnojo ir kūnas kaip mat pradėjo degti.Jaučiau kaip akyse kaupiasi ašaros ir aš negalėdama to matyti tiesiog apsisukau.Užsidengus veidą rankomis sukūkčiojau dėl vaizdo kurį ką tik pamačiau kai staiga dvi rankos apsivijo mano liemenį.

-Shhh.-Niall sušnabždėjo padėdamas smakrą man ant galvos.-Dabar žinosi ką galimą daryti ir ko ne norint nepakliūti čia.

-Bet aš ir-

-Čia ateičiai , lėlyte.-jis atsitraukė nuo manęs ir privertė pažiūrėti į jį.

Mano akys lakstė po jo veidą kol aš tylėjau.Mano planas pabėgti...Jis tiesiog dužo.Dužo į tūkstančius milijonų gabaliukų.Dabar dar labiau bijojau jo ir visos mano viltys tiesiog išblėso.Negi aš nebeturėsiu normalaus gyvenimo?Šniurkščiojus nosimi linktelėjau jam ir mums palikus Zayn su Harry sudeginti kitų kūnų mes nuėjome atgal į mašiną.

***

Vos grįžus atgal , kur dabar turbūt reikėtų pradėti vadinti namais aš iškart skuodžiau į savo kambarį.Šiuo metu nieko kito nenorėjau tik atsigulus išsiverkti , o vėliau ir išsimiegoti po to.Visiškai nebeturiu nuotaikos.Nors diena dar nesibaigė , bet ji jau sugadinta.

-Ej , ej.Kur bėgi?-Niall balsas pasivijo mane vos man įeinant į mano kambarį.

Velnias , visai pamiršau.

LibertyWhere stories live. Discover now