2.10

5.4K 398 29
                                    

-Kaip suprast būčiau nekoks tėvas?

Niall staigiai pasisuko į mane ir su klausiamu žvilgsniu žiūrėjo tiesiai man į akis.Nedaug pražiojau burną supratus , kad pasakiau tai garsiai.Ir kur buvo mano protas tuo metu?

-Aš...T-tiesiog t-taip pagalvojau.-sumikčiojau.

Niall truputį pakreipė galvą ir pakėlė vieną antakį duodamas suprast , kad nepatikėjo.Velnias.Už ką man taip?

-Apie tai pakalbėsim namie.-jis pavartė akis ir pasisuko į Greg.-Kaip tau negėda pasiskolinti svetimus , nekaltus vaikus tik tam , kad panaudotum savo tikslams?Pasiimk vaiką ir dink iš čia.-Niall vos tai pasakęs priėjo prie manęs ir išplėšė berniuką iš mano rankų.Jis įteikė jį Greg ir griebęs jam už rankos pastūmė jį link durų.-Viso gero.

-Niall-

-Nepradėk , Emily.-Niall suurzgė pastumdamas Greg pro duris ir garsiai užtrenkdamas jas.Jis kelias minutes stovėjo žiūrėdamas į jas ir gyliai kvėpuodamas kai atsisukęs į mane priėjo prie stalo.Jis pradėjo darinėti stalčius lyg kažko ieškodamas kai staiga nustojo ir tiesiog atsisėdo ant kėdės.Niall paslėpė rankose veidą gyliai atsidusdamas.

-Kas yra?-negarsiai paklausiau prieidama arčiau.Jis atrodė kiek susinervinęs.

-Esu tikras , kad tai viena iš Rachel plano dalių.-jis atidengė veidą ir apsilaižė lūpas.-Ką sau manei norėdama jį pasiimti?Tas vaikas net ne jo!-jis kiek pakėlė balsą , bet nedaug , kad susierzinčiau ir aš.

-Aš nežinau.Tiesiog tuo metu man taip šovė į galvą ir aš taip ir padariau.-nuleidau galvą sušnibždėdama.

-Tu negali daryti visko kas tau šauną į galvą.Kartais gali nuo to labai nukentėti.-jis pakilo iš vietos ir apėjęs stalą atsistojo šalia manęs.-Tai kas ten su tuo buvimu tėčiu?-jo akys šiek tiek sužibėjo.Kas per?

-Sakei pakalbėsim namuose , bet mes dar negrįžom tai...-bandžiau suktis iš padėties žiūrėdama bet kur tik ne į Niall.Žaidžiau su pirštais net nejausdama , sutelkiau žvilgsnį į juos ir nustojau tai dariusi.

-Ar Emily nori sugalvoti įtikinamą melą?-jis suėmė mano smakrą švelniai atsukdamas į save.Pažvelgiau į jo akis ir tada bandžiau nuspėti dabartinę jo nuotaiką.Jis atrodė ramus , bent jau kolkas.

-Ne...-numykiau prikasdama lūpą.

-Ar tu bijai pripažinti , kad galvojai apie turėjimą vaikų su manimi?-jis atsargiai paklausė.Matėsi , kad jam ši tema tai pat nebuvo lengva.

Nieko neatsakiau.Kelias minutes mudu tiesiog žiūrėjome vienas į kitą tylėdami kai Niall lėtai pasilenkė pažvelgdamas į mano lūpas.Stebėjau jį žinodama kas dabar nutiks , bet neatsitraukiau.Norėjau pajusti tą dievišką jausmą kai mūsų lūpos tobulai tinkančios vienos kitoms juda kartu.Niall išpildė mano norą , sujungė mūsų lūpas ir neilgai pajudino jas gaudamas iš manęs tą patį.Jis lėtai atsitraukė nuo manęs ir menkai šyptelėjo.

Ar tai reiškia , kad jis nori vaikų ir aš galiu jam pasakyti , kad esu nėščia?

***

Apie ketvirtą nakties arba jau galima sakyti ryto kartu su Niall grįžome į Mullingar.Vargiai atsiradę prie mano buto durų mes įėjome į jį.

Gyliai atsidusus , sunkiai uždariau duris po savęs jas po to.    užrakindama.Kaip ir Niall nusioviau batus ir patraukiau miegamo link.Man begalo skaudėjo galvą dėl to jog visą kelią link čia nemiegojau , o kalbinau Niall , kad jis vairuodamas neužmigtų.Aišku jis man siūlė pamiegoti , bet mačiau koks jis pavargęs buvo ir tiesiog nenorėjau bereikalingų problemų ryte atsikėlus suprasti , kad mes griovy.

Sunkiai bevilkdama kojas koridoriumi paskui Niall , mes galiausiai atsiradome mano kambaryje.Niall nieko nesakęs pilvu griuvo ant mano lovos taip sukeldamas didelį garsą.Jausdama kaip smegenys nebedirba nusimečiau rūbus nuo savęs palikdama save tik su juodais apatiniais.Priėjus prie Niall, sunkiai , bet su jo dar šiek tiek sąmoningo proto pagalbą apverčiau jį.Užlipus ant jo apžergiau jį kojomis bei rankų pirštais suradau jo maikutės kraštus.Nuvilkau jo marškinėlius per galvą numesdama juos kažkur į šoną ir tuomet ėmiausi kelnių sagties.

-Nori mane išprievartauti?-Niall kimiai sumurmėjo.Jis nemiegojo , tiesiog snaudė.

-Nenoriu , kad miegotum nepatogiai.-negarsiai pasakiau.Jaučiau kaip mano akys merkiasi ir bet kuriuo metu galiu tiesiog užmigti.

Atsegus jo diržą bei kelnių sagą nuvilkau jo kelnes.Aišku nesusilaukiau ir pirštu "netyčia" užkabinau už jo penio per jo apatinius.Niall nusijuokė supratęs ką padariau ir priversdamas mane sukikenti.Numečiau jo kelnes ten pat kur ir jo marškinėlius ir suradus kaldrą pasigriebiau ją su savimi.Atsiguliau ant Niall kartu užklodama mus ir padėdama galvą jam ant krutinės.Apsikabinau jo liemenį rankomis ir pagaliau užmerkiau akis.

-Jeigu man pasistos - nepyk.-Niall sumurmėjo man į plaukus.

-Aš nepyksiu.Tiesiog žinok tai , kad aš jo netvarkysiu.-Gyliai įkvėpiau pajausdama jo kvapą ir nusišypsodama.Dieve , kaip aš jo pasiilgau.

-Labanaktis , Emily.-jis sukikeno.

-Labanaktis...-nusižiovavau.-Niall...

LibertyOnde as histórias ganham vida. Descobre agora