2.25

5.2K 344 33
                                    

*Emily*

Sunkiai pramerkiau akis.Ryški šviesa šviečianti tiesiai man į veidą apakino mane , todėl greitai užsimerkiau.Palenkiau galvą šiek tiek žemiau ir tuomet atsimerkus kelis kart sumirksėjau.Mano akyse išryškėjo nepažįstama vieta , tačiau manęs tai nei kiek neišgąsdino.Puikiai prisimenu viską kas atsitiko prieš man atsirandant čia.

Pasukinėjau galvą apžvelgdama vietą.Aplink mane pilna visokiausio dydžio dėžių sukrautų viena ant kitos, na, o aš pririšta ant medinės kėdės.

Pabandžiau pajudinti ranką , kuri buvo kelis kartus aprišta šviesiai ruda virve , tačiau šiurkšti medžiaga įsirėžė man į odą priversdama šiek tiek paraudonuoti mano ranką ir pajusti silpną skausmą joje.Suinkščiau dėl to , tačiau nesilioviau ir bandžiau judinti kojas , bei apskritai visą kūną kol išgirdau garsą panašų į durų atsidarymą.Pakėliau galvą apsidairydama ir ieškodama durų , tačiau niekur jų nemačiau kai staiga prieš mano akis išdygo keliais metais už mane vyresnis jaunas vaikinukas.

-Malonu , kad neužlenkei kojų , lelyte.Ganėtinai ilgai gulėjai be sąmonės.-jis lėtai apėjo aplink mane kelis kartus paliesdamas mano plaukus.

-Kas tu?Ir kodėl aš čia?-paklausiau jo kai jis sustojo prieš mane ir pasilenkęs į priekį pasuko mano veidą lyg apžiūrėdamas jį kaip kokį meno kūrinį.

-Tu čia , nes tavo bernužėlis prisižaidė.-jis prisimerkė nužiūrėdamas mano dešinį skruostą , bet tada greitai atsistojo pasiremdamas į klubus.-Tiksliau jis pamiršo , kad mes nežaidžiam žaidimų.

-Gerai...Bet prie ko čia aš?-paklausiau.Jei tai Niall reikalas kokio velnio jie grobia ir gąsdina mane?

-Matai...-jis numykė.-Tavo vaikiną labai sunku prisikviesti , todėl panaudosim tave kaip masalą.-jis apsisuko ir iš už vienos dėžės atsitempė dar vieną tokia pat kėdė ant kokios sėdėjau aš.Jis pastatė ją prieš mane ir atsisėdo ant jos uždėdamas koją ant kojos.

-Jus žinot, kad jums geruoju nesibaigs , taip?-ramiai pasakiau.Žinant Niall...Jis taip ramiai nepaliks visko.Arba nušaus visus arba...nušaus.Vienu žodžiu , nėra pasirinkimo.

-Tau ir Niall geruoju nesibaigs.-jis pradėjo juoktis kas mane suerzino ir privertė šiek tiek pasimuistyti.

Emily , viskas gerai.Tiesiog išlik rami.Niall jau pakeliui.

-Taip taip , juokis kol dar gali.-sarkastiškai pasakiau.-Niall ne tik nupjaus tau penį , bet dar ir liežuvį išraus.-pašaipiai nusišypsojau.-Nežinai su kuo prasidėjai.

-O žiūriu Niall patinka drąsios.-jis pakilo nuo kėdės ir priėjęs prie manęs pirštais suėmė mano smakrą.-Pažiūrėkim ar visur tokia drąsi.-iš pykčio jis šiek tiek suspaudė jį ir tuomet paleidęs pradėjo segtis kelnes.

-Ką tu da...-pradėjau sakinį , tačiau kai jo kelnės nukrito ir prieš mane atsivėrė jo baltų apatinių vaizdas supanikavau.-Ne.Ne.Tik ne tai.Prašau ne.-užverčiau galvą ir pradėjau muistytis kai pajutau kaip jis suima mane už plaukų ir palenkia galvą taip , kad pamatyčiau jo penį.

Man pasidarė taip šlykštu , kad net nepajutau kaip mane suvimdė ir visas turinys buvęs mano pilve atsirado tiesiai jam ant penio.

Vaikinas kelias sekundes stovėjo nejudėdamas , šoko būsenoj kai greitai paleidęs mano galvą kelis žingsnius svyruodamas paėjo atgal.Jis pažvelgė į savo penį ir tada į mane kai pats pradėjęs žiaukčioti pasilenkė ir apsivėmė.

Nusišypsojau sau kai supratau , kad tai mūsų su Niall vaikelio darbas ir pažvelgus į pilvą tyliai padėkojau.

Staiga į kambarį įbėgo keli vyrai ir pažvelgę į apvemtą vaikiną ir balą , kurioje jis stovėjo susiėmė už nosies ir pasuko galvas , kad patys neapsivemtų.Garsiai nusijuokiau dėl to taip atkreipdama visų dėmesį.

-Dabar žinosi ką reiškia lysti prie to kas yra Niall.-nusišypsojau pažvelgus į mano apvemtą vaikiną ir tada į kitus , kurie šokiruoti žiūrėjo į mane.

-Tu.Maža.Kale.-tas vaikinukas sugniaužė kumščius ir ignoravęs tai , kad yra apvemtas greitai atsirado prie manęs.Jis jau ruošėsi imti man už kaklo kai kiti vaikinai jį sustabdę atitraukė nuo manęs.-Paleiskit mane , šunsnukiai jūs!Ta kalė apvėmė mane!-jis pradėjo šūkaut ,o aš tik garsiau juoktis.Niekada to nepamiršiu.

Galiausiai du vaikinai laikantys tą vėmalą išvėdė jį iš čia ir vienas pasilikęs pradėjo mane atrišinėti.Įdėmiai stebėjau jį kol jis bandė atrišinėti mano kojas.Staiga jis pakėlė akis į mane ir aš prisimerkus nusišypsojau.

-Tik manęs neapvemk , gerai?-jis paprašė ir aš nesusilaikiau nenusijuokus.

-Pagalvosiu dar.-atsakiau kai jis pabaigė rišti mano kojas.Pajudinau jas pagaliau pajusdama laisvę ir tuomet žiūrėjau kaip atrišamos mano rankos.-Kodėl mane atriši?

-Turiu tave nuvesti kai kur.-jis paprastai atsakė.

Vaikinas buvo panašaus amžiaus kaip pastarasis , tačiau iš kalbėjimo malonesnis.Jis turėjo mielus veido bruožus , šokolado spalvos plaukus bei gražias rudas akis.Simpatiškas visai.

Pabaigęs mane rišti vaikinas nestipriai paėmė mane už alkūnės ir atsargiai išsivedęs iš to sandėlio tempėsi mane kažkokiais tamsiais koridoriais.Ėjau dėl viso pikto bandydama prisiminti kelią kai staiga buvau įstumta pro duris į kažkokį kambarį.Nepatenkinta pažvelgiau į vaikiną , kuris mane vedė , tačiau jis tik patrūkčiojo pečiais ir uždarė duris po to jas užrakindamas.

LibertyTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang