1.40

6.3K 364 18
                                    

***Emily***

-Nustebai mane pamačius?-jis atsistojo nuo lovos ir su keista šypsenėle ėjo link manęs.

-Aš...-neturėjau žodžių.Nežinojau ką šiuo metu reikėjo jam pasakyti.Aš gi pabėgau nuo jo , o dabar jis čia.Mano kambaryje.

-Taip , taip.Aš klausau.-jis sukryžiavo rankas ties krutine ir ramiai laukė mano pasiaiškinimo.Velnias , ką man jam sakyti?

-Aš...K-Ką tu čia darai?-mano veidas staiga pasikeitė iš pasimetusio į susiraukusį.

-Atvažiavau pas tave.Nelaukei?-jis sarkastiškai nusijuokė kas privertė mane pavartyti akis.

-Deja , ne.Nelaukiau.-tai pat sukryžiavau rankas ant krutinės ir keistai pažvelgiau į jį.Mes kelias minutes stovėjome tyloje ir žvelgėme vienas į kitą kol Niall atsiduso ir sugalvojo prabilti.

-Oh gaila...-jis apmestinai numykė.-Žinai...Aš turėčiau dabar tave aprėkti , bet...-jis nuėmė rankas nuo savo krutinės ir perbraukė dešiniąją ranka per savo šviesus plaukus.

-Bet...?-paklausiau.

-Aš nežinau ką tau sakyti.Visi mano moralai kuriuos buvau sugalvojęs dingo iš mano galvos , nes viskas ką aš noriu dabar padaryti tai pabučiuoti tave.-jis nervingai nusijuokė.-Tai keista iš ties.

Ar jis kažko užvartojęs?

-Tai ko lauki?Padaryk tai.-sukandau dešinę vidinę žando pusę tam , kad tramdyčiau šypseną ir laukiau kol Niall kažko imsis.

Horan kelis kartus pamirksėjo atrodo bandydamas suvirškinti mano žodžius kai staiga priėjęs ištiesė vieną ranką ir užkabinęs mano marškinėlius jėga prisitraukė mane prie savęs.Jis pažvelgė į mane laikydamas savo glėbį mano smuklų kūnelį ir tada lėtai , bet švelniai sujungė mudviejų lūpas.Mūsų lūpos judėjo taip lėtai , lyg tai būtų mūsų paskutinis bučinys ir , kad mes nenorėtume , kad tai baigtus.Neiškentus pagrubinau bučinį ir pasistiebus įvėliau savo rankų pirštus į Niall plaukus.Jo rankos nuslydo mano nugara link mano užpakaliuko ir jį suspaudė išprašydamas iš manęs dėjonę per bučinį.Niall ėjo atbulyn kol staiga jis nukrito ant mano lovos kartu nusitempdamas ir mane.Mes trumpam atsitraukėme vienas nuo kito ir tyliai sukikenome dėl to , kad Niall buvo nepasiruošęs kritimui.Nieko daugiau nelaukus vėl sujungiau mūsų lūpas ir rankomis pradėjau nurenginėti Niall kol jis darė ta patį su manimi.Nuvilkus jo juodą odinę striukę bei jam manąją aš rankomis suėmiau Horan maikės kraštus ir nuvilkau ją jam pro galvą.Niall norėjo nurengti mano megztinį , bet aš staiga atsitraukus nulipau nuo lovos ir pribėgau prie durų.Užrakinau duris , kad mama netyčia neįeitų ir mūsų neužtiktų ir segdamasi savo kelnes nuėjau atgal prie lovos.Nusimoviau juodą medžiagą nuo kojų ir pažvelgiau į Niall kuris susidėjęs rankas už galvos gulėjo lovoje ir stebėjo mane.Nieko nesakius užlipau ant jo apžergdama jį ir nusišypsojau jam.Jo rankos atsidūrė man ant šlaunų pradėdamos lėtai glostyti jas kol mano pirštai surado Niall kelnių sagtį.Aš atsegiau ją ir slinkdama užpakaliu Niall kojomis nuslinkau jo kelnes žemyn.Grįžau atgal ant jo ir pasilenkus pradėjau mažais bučinukais kilti jo presu kol jis tiesiog stebėjo mane.Kai pasiekiau Niall lūpas nedelsiant sujungiau jas su manosiomis ir nespėjau nieko padaryti kai staiga Niall apvertė mus.Jis suėmė mano maikę ir ne tai , kad numautų , bet perplėšė ją per pusę numesdamas jos likusius skutelius kažkur į kitą kambario galą.Niall greitai atsegė mano liemenėlę ir pašalinęs ir ją uždėjo vieną ranką ant mano kruties ir suspaudė ją.Išsiriečiau išleisdama tylią dejonę iš lūpų kai ranka nuslinkau iki Niall apatinių ir suėmiau jo penį pro juos.Niall suurzgė ir greitai patraukęs mano ranką nusismaukė savo apatinius.Jis numovė ir manuosius ir įsitaisęs man tarp kojų pažvelgė į mano akis.

-Turėsi būti tyli , nebent nori , kad tavo mama išgirstu tai.-jis sušnabždėjo nenutraukdamas akių kontakto tarp mūsų.

Daug kartų linktelėjau ir laukiau to momento kai pajusiu jį savyje.Niall padėjo rankas taip , kad mano galva atsirastų jam tarp jų ir pasirėmė į jas žvelgdamas į mane iš viršaus.Niall lėtai įėjo į mane taip priversdamas mane užsimerkti ir ranka suspausti kaldrą po savimi.

-Pagaliau.-Niall judėdamas suurzgė.-Tris dienas.-jis vis greitino tempą , bet kartu ir žiūrėdamas į mano akis murmėjo.-Tris sušiktas dienas aš neturėjau sekso.-sukandęs dantis kiek garsiau pasakė.-Ir tai vien dėl to , kad nenorėjau jokios kitos tik tavęs.-jo žodžiai privertė mane būdama net užsimerkus nusišypsoti.-Tik tavęs.-jis pakartojo ir aš jaučiau , kad esu arti.Trūksta tiek nedaug.-Tavęs.-Niall sušnabždėjo paskutinį kartą įeidamas ir priversdamas mane ir jį pasiekti orgazmą kartu.

Jis sukrito ant manęs sulipindamas mūsų prakaituotus kūnus ir padėdamas galvą ant mano krutinės.Girdėjau kaip daužėsi jo širdis ir kaip jis greitai kvėpavo.Gulėjome taip apie penkias minutes ir kaip supratau Niall nesiruošė nuo manęs nulipti.

-Prižadėk man vieną dalyką.-Niall staiga pakėlė savo galvą ir pažvelgė į mano akis.

-Kokį?-dusliai paklausiau.

-Prižadėk , kad daugiau nuo manęs nebėgsi.

-Aš-

-Tiesiog prižadėk.-jis nutraukė mane ir aš neturėdama kito pasirinkimo linktelėjau.

-Prižadu.

-Gerai.-jis nulipo nuo manęs ir lovos ir nuogas pradėjo rinktis savo drabužius.

-Tu gali čia pasilikti jeigu nori.-palįsdama po kaldra pasakiau tikėdamasi teigiamo jo atsakymo.

-Aš niekur nežadu ir išeiti.Man tiesiog reikia telefono.-jis nusijuokė apsimaudamas apatinius ir tada iš kelnių kišenės išsitraukdamas telefoną.Niall griuvo pas mane atgal į lovą ir palindo po kaldra.

-Gerai.-nusisukau nugara į jį ir gyliai atsidusdama.Jam svarbiau telefonas nei aš.Žinoma , aš daugiau niekam nereikalinga , tik seksui.

Nubraukiau ašara nuo skruosto ir labiau susigūžiau į kaldrą pasislinkdama dar toliau nuo Niall kuris greičiausiai to net nepastebėjo.Telefonas ir greičiausiai susirašinėjimas su kažkokia kekšė yra svarbesnis.

-Ej , ateik čia.-išgirdau Niall balsą.-Ko tu ten taip toli.

Nejudėjau iš vietos ir tiesiog užmerkiau akis bandydama užmigti.

-Emily?-jis dar kartą mane pakvietė , bet aš toliau jį ignoravau.

Staiga pajutau kaip Niall prisislenka arčiau manęs ir atsigulęs ant šono užmeta ranką man ant liemens.Jis švelniai prisitraukė mane arčiau savo krutinės ir prilietė lūpomis mano kaklą.

-Pyksi?-jis tyliai sumurmėjo.-Aš žinau , kad nemiegi , todėl nemeluok , kad negirdi.

-Kodėl turėčiau?-kimiai pasakiau.-Aš tiesiog noriu miego , Niall.Palik mane ramybėje.

-Atsisuk į mane.-ramus balso tonas išėjo iš jo burnos ir aš nenorėdama priešintis lėtai atsisukau.

-Taip?-paklausiau užsimerkusi.

-Atsimerk.-jis paliepė.

-Kas?-suzyziau atsimerkus.

-Pyksti?-jis dar kartą manęs paklausė.

-Nu ne , sakiau jau.-pavarčiau akis.

-Neatrodo.

-Koks skirtumas.-nutraukiau mūsų akių kontaktą pažvelgdama į kambario sieną už jo.

Nespėjau sureaguoti kai Niall lūpos atsirado ant manųjų ir jo liežuvis be mano leidimo atsirado mano burnoje.Mes akimirką bučiavomes kai mums pritrūkus oro mes atsitraukėme vienas nuo kito.

-Gerai , tada.Aš tiesiog norėjau pasakyti , kad už pabėgimą be bausmės neišsisuksi.

LibertyWhere stories live. Discover now