1.11

6.6K 367 5
                                    

-Žinai , ką?Eime su manimi.

Horan čiupo mane už alkūnės ir suspaudęs pradėjo temptis pro šios menės duris.Jis tempė mane koridoriumi kažkur kol vienintelis dalykas buvo mano galvoje tai tik skausmas kuris buvo dėl alkūnės kurią spaudė Niall.Buvau per daug išsigandusi dėl to kur einame taigi inkšti nebuvo laiko.Niall staiga sustojęs atidarė duris esančias kairėje ir įstūmė mane pro jas į kambarį.Aš susvyravus vos nenuvirtau ant žemės ir bailiai pažiūrėjau į Horan.

-Pažiūrėkim ką moki šitoje srityje.-jis apsilaižė lūpas ir arba man pasirodė arba ne , bet jo akys lyg patamsėjo kai jis staigiai priėjęs prie manęs stumtelėjo mane į dešinę pusę.

Niall ėjo link manęs kai tuo tarpu aš traukiausi atgal kai staiga aš atsitrenkiau blauzdomis į kažką medinio ir užpakaliu nukritau ant minkštų patalų.Horan užsilipo ant manęs prispausdamas mano kūną po savimi ir priartino savąjį veidą prie manojo.

-Grubiai ar švelniai?-jis paklausė manęs ir man nespėjus suprasti apie ką jis kalba ir apskritai atsakyti Horan nusijuokė ir iškėlęs mano rankas į viršų suėmė jas su viena ir didele savo ranka.

-Koks skirtumas vistiek darysiu taip kaip aš noriu.-jis pašaipiai tarė ir staiga jo lūpos atsidūrė man ant kaklo ir pradėjo grubiai bučiuoti.

-Pra-prašau ne-e.-sumikčiojau jausdama kai ašaros kaupiasi mano akyse.

Aš muisčiausi , bandžiau ištrūkti iš po Horan tvirto kūno , bet man visiškai nesisekė , kadangi Niall tik dar stipriau kūnu užgulė mane.Buvau visiškai bejėgė prieš jį bandydama priešintis kai tuo tarpu Niall tiesiog grubiai bučiavo mano kaklą karts nuo karto kandžiodamas odą.Aš jaučiau , kad kuo labiau priešinausi - tuo daugiau teikiau Niall malonumo.Jo šypsena man į kaklą bučiuojant jį viską kuo puikiausiai išdavė.Pasidaviau.Nustojau daryti tai ką dariau bandydama ištrūkti ir paprasčiausiai pradėjau verkti.Verkti kaip mažas vaikas negavęs saldainio.

Girdėjau kaip Niall susierzina ir suurzgia man į kaklą kai aš toliau nekreipus dėmesio tiesiog verkiau.Garsiai žliumbiau tik tam , kad sustabdyti Niall.Kiek prisimenu jam nepatinka kai merginos reiškia savo jausmus.

-Po velnių , nustok žliumbti!-Horan suurzgė pakėlęs galvą į mano veidą kai aš tuo tarpu prasimerkiau ir sušniurkščiau nosimi.

Nuleidau akis , kad nematyti jo piktų akių ir tiesiog nieko nesakydama meldžiausi , kad jis mane paleis.Bet kur tau!Jis lyg pamiršęs , kad ką tik verkiau ir bandžiau jam priešintis toliau pridėdamas lūpas prie mano odos grubiai bučiavo.Aš vėl verkiau.Vėl žliumbiau tiek kiek galėjau jausdama kai Horan suima mano megztinio kraštus ir pakelia juos aukščiau mano kūnų.Jis nuvilko megztinį man per galvą ir įsistebeilijo į mano liemenėlę.

Nekenčiu savęs už tai , kad nemėgstu po megztiniu dėtis maikučiu.

Niall nuleido savo galvą man ant krutinės ir liežuvio galiuko pradėjo braižyti aukštyn žemyn.Neneigsiu , kad tai buvo malonu , bet žinant , kad tai daro per prievartą viskas keičiasi.Horan užkišo ranką man už nugaros suiimdamas mano liemenėlės sagtį ir aš tiesiog sustingau vietoje.Nustojau verkti ir išpūtus akis žiūrėjau į Niall plaukus kurie buvo man tiesiai prieš akis.

-Mal-maldauju.-sukūkčiojau.

-Shhh.-Niall suurzgė atsegęs mano liemenėlę.

Norėjau rankomis staigiai prisidengti krutinę , bet kadangi jos buvo sukeltos man virš galvos ir laikomos blondino niekaip to padaryti negalėjau.Horan numetė mano juodai nėriniuotą liemenėlę kažkur per kambarį nepatraukdamas žvilgsnio nuo mano NUOGOS krutinės kai staiga apsilaižė lūpas.

-Nedidelė , bet daili.-jis tyliai sumurmėjo ir staiga nuleidęs galvą perbraukė liežuvio galiuku per spenelį.Sukūkčiojau dėl to , kad tai būtų tikrai malonu jei nevyktų per prievarta ir stipriai suspaudus akis išleidau iš jų kelias ašaras.

-Prašau.Prašau.-maldavau jo kai staiga jis grubiai sukando mano spenelį taip išprašydamas skausmo dejonę iš mano lūpų ir dar daugiau ašarų.

-Prašau , padarysiu , bet ką.Prašau.-verkdama murmėjau kai staiga Niall sustojo.

-Bet ką?-Niall žvilgsnis atrodė pašaipus ir jis pakėlė antakį.

-Viską be šito.-sukūkčiojus pasakiau ir Horan akimirkai pagalvojo.

-Gerai.-Jis nulipo nuo manęs.-Pašoksi man stirptizą , dabar.-jis nulipo nuo manęs paleisdamas mano rankas kurias laikė virš galvos.

Susiėmiau už riešų patrindama juos dėl skausmo , kurį pati užsitarnavau kai priešinausi Niall , nes jis tuo tarpu juos stipriai spaudė ir pažvelgiau į Horan stovintį priešais mane ir stebinti mano krutine kuri vis dar nepridengta.Greitai rankomis ją užsidengiau išprašydama juoko iš Niall burnos ir piktai pažiūrėjau į jį.Kas čia juokingo?

-Aš ką tik ją mačiau.Kam tu ją slepi?-jis juokėsi kai staiga ant galo surimtėjo.-Koks skirtumas eik šokt.Dabar.-jis priėjęs suėmė mane už alkūnės ir stumtelėjo ant kilimo prieš lovą.Jis pats atsisėdo ant lovos ir stebėjo mane kol aš suklupus gulėjau ant kilimo.

-Bet-t aš nemo-ku.-Pažvelgiau į jį bailiomis akimis.

-Man nesvarbu.Arba seksas arba stirptizas.Tau rinktis.-jis visiškai šaltai pasakė ir staiga suraukęs antakius dar pridūrė.-Išvis džiaukis , kad rinktis leidžiu.Nei vienai taip nenuolaidžiauju.

Sekso rinktis tikrai nenoriu.Nors esu vis dar NEKALTA 19-metė ir trokštu pajausti tą tikrą orgazmą taip kaip niekas kitas , bet per prievarta aš to atsisakysiu.Ne , tikrai ne. Gyliai atsidusau ir pasirėmus rankomis pakilau nuo kilimo.Nebeslėpiau nei savo krutinės tik laisvai stovėjau prieš jį ir galvojau.Galvojau kaip aš pašoksiu jam stirptizą kai nesu to niekada darius.Kaip po velnių aš tai padarysiu?Ir išviso kaip reikia tai daryti?

LibertyWhere stories live. Discover now