1.47

5.8K 361 10
                                    

Nusižiovavau vos mums įėjus į Niall namus ir pasirėmiau į sieną.Buvau pavargusi nuo ėjimo , nesvarbu , kad ėjau tikrai nedaug , bet aš tai dariau per skausmą kurį jaučiau po Niall manęs mušimo bei prievartavimo ryte.Perbraukiau ranka per veidą ir gyliai atsidusau.

-Ar tau viskas gerai?-Niall paklausė manęs padėdamas ranką man ant peties.

-Taip.-numečiau jo ranką  ir nusiavus batus nukulniavau link laiptų.Man buvo silpna ir viskas ko aš norėjau tai tik miegoti.Lipau laiptais jausdama kaip Niall seka mane ir staiga ant paskutinio laiptelio susvyravau.Niall prilaikė mane , kad nenukrisčiau ir aš kelis kart pamirksėjus nustūmiau jo rankas šalin ir ėjau toliau.Grįžau atgal į kambarį kuriame po Niall "bausmės" verkiau ir griuvau į lovą.

-Emily?-Niall prigulė šalia manęs ir uždėjo ranką ant mano pilvo , bet aš ją greit pašalinau nuo ten.Aš vis dar ant jo pykstu , nesvarbu , kad jam manęs atvažiavus jį apsikabinau.Tai buvo tik silpnumo akimirka.-Kas yra?-nors buvau užsimerkus , bet žinojau , kad jis suraukia antakius.

-Aš pavargus , Niall.Palik mane ramybėje.-sumurmėjau apsiversdama ant šono , nugara į jį.Pajutau kaip Niall atsikelia iš lovos ir užgesina šviesa.Girdėjau kaip jis nusirengia maikę ir tuomet atsisega kelnes.Pajutau įdumbančią lovą ir tuomet kaip Niall apverčia mane ant nugaros.Jis nuėmė mano timpas , o tuomet ir megztinį man nesipriešinant.Taip , aš turėjau tai daryti , bet buvau pernelyg pavargus pati nusivilkti visus tuo drabužius.Niall numetė kažkur mano timpas su megztiniu ir tuomet atsigulęs šalia apsikabino mane priversdamas atsisukti į jį taip , kad mano veidas būtų jam į krutinę.

-Prašau , Niall.Neliesk manęs.-tyliai sušnabždėjau.Nenorėjau jo nervinti todėl gražiai paprašiau ir tikėjausi gražaus atsakymo tuo pačiu.

-Kaip suprast?-jis truputį atsitraukė ir pažvelgė į mane.Aš buvau užsimerkus , bet puikiai galėjau tai jausti.

-Aš vis dar pykstu ant tavęs , nenoriu , kad mane liestum po to ką padarei.-atsimerkus ramiai pasakiau priversdama susiraukti Niall ir šiek tiek pajuoduoti jo akims.

Tai žinoma , dabar supyk ir sumušk mane ir už tai.

-Tai kodėl tuomet leidaisi parvežama?Kodėl kai atvažiavau vietoj aprėkimo ir pasakymo , kad viską baigtumėm tu puolei man į glėbį ir atsiprašei už tai ką pasakei?-jis suurzgė ir atsitraukė nuo manęs pakildamas į sėdėjimo poziciją ir atsukdamas man nugarą.

-Nežinau.-tyliai sumurmėjau.-Aš nežinau kodėl taip padariau.

Niall gyliai atsiduso , bet nieko nesakė.Jis sėdėjo nugara į mane ant lovos krašto uždėjęs abu delnus ant veido ir tiesiog tylėjo.Apsilaižiau lūpas ir truputį pasikėliau , kad galėčiau nugara atsiremti į lovos atlošą.Nurijau gerklėje susidariusi gumulą ir užsitraukiau kaldrą ant savo kūno.Nežinojau ką jam atsakyti , kadangi pati neturėjau atsakymo.

Kodėl aš tiesiog jo neapšaukiau ir nepriverčiau parvežti mane namo?Kodėl aš vietoj to aš net nekovojus grįžau su juo čia?

Iš vienos pusės aš žinojau kodėl taip padariau , bet vis dar negalėjau pripažinti.Aš negalėjau suvokti , kad įsimylėjau jį po to kiek jis visko man padarė.Aš negalėjau suprasti kaip tai atsitiko , todėl iš kitos pusės maniau , kad tai buvo tiesiog per didelis nuovargis ir norėjimas miego.

-Niall?-tyliai pakviečiau jį , bet jis neatsakė.Aš žinojau , kad jis girdėjo , bet šiuo metu buvo per piktas su manimi kalbėtis.-Niall , aš...-Bijojau jam pasakyti ką jaučiu.Aš žinojau , kad jis to paties man nejautė todėl užstrigau ties šia vieta.

-Nesvarbu , rytoj parvešiu tave namo.Pats nesuprantu kodėl važiavau tavęs pasiimti.-jis atsistojo nuo lovos ir išėjo pro duris palikdamas mane vieną.

Susigūžiau į kamuoliuką ir užmerkiau akis.Buvo skaudu girdėti , kad Niall gailėjosi mane pasiėmęs ir greičiausiai jeigu būtų įmanoma atsukti laiką daugiau to nedarytų.Apsiverčiau ant pilvo ir paslėpiau veidą pagalvėje tyliai pravirkdama.Negana to , kad man skaudą visą kūną po rytinio sekso ir mušimo , tai dabar man skauda ir širdį.Nenorėjau grįžti namo ir keikiau save už tai vis primindama sau ką jis padarė , bet mano širdis viską neigė primindama ir geruosius jo bruožus.Nekenčiau to , kad pamilau jį nekreipdama dėmesio į jo didelius minusus.

LibertyWhere stories live. Discover now