2.13

6K 370 18
                                    

-Ko rei-

Niall pradėjo šaukti kai staiga nutilo.Greitai pasitvarkius plaukus išėjau iš virtuvės pamatydama prie durų Niall ir...O Dieve , tai tikrai ką aš matau?

-Lucai?-vos ne suspiegiau pribėgdama arčiau.-O Dieve , čia tikrai tu!-iš nuostabos sukrykščiau krisdama tamsiaplaukiui vaikinui į glėbį.

-Labas.-jis nusijuokė truputį atsitraukdamas nuo manęs ir pakštelėdamas man į žandą.-Kaip laikaisi?

-Užeik.-paėmiau jam už rankos prasivesdama jį pro Niall.-Nemaniau , kad taip anksti grįši iš Kalifornijos.-nusišypsojau.

Lucas buvo besižiojęs kai Niall atsikrenštė priversdamas mudu atkreipti į jį dėmesį.Nepamirškime , kad jis vis dar buvo vien tik su apatiniais.

-Am , Lucai , tai Niall.Niall , tai Lucas.-kiek nejaukiai pristačiau nužvelgdama Niall apranga.-Niall , gal tu...apsirenk?-pakėliau vieną antakį kol jis stebėjo kiekvieną Luco judesį.

-Man ir taip gerai.-Niall irzliai atšovė ir net nepasuko akių į mane.

-Niall.

-Gerai.-jis pavartė akis ir davęs piktą žvilgsnį Lucui nuėjo į mano miegamajį.

Atsisukau į Luca , kuris pakėlęs antakius žvelgė į mane ir dirbtinai nusišypsojus gūžtelėjau pečiais.

***

-Kas per šūdas yra tas Lucas ir ką jis čia veikia.-Niall įėjo į virtuvę piktai suurzgdamas.Praėjo kelios valandos po to kai jis čia atvyko ir pripažinsiu , laukiau kol Niall šito paklaus.

Norėdama šiek tiek paerzinti Niall , nieko neatsakiau , o tiesiog dariau ką darius.Pabaigiau pjaustyti agurką ir padėjus peilį šalia tiesiog dėliojau agurko gabalėlius ant kiekvieno sumuštinio.

-Neignoruok manęs.-jis atsistojo man už nugaros ir prisiekiu , kad ką tik išgirdau pirštų trakštelėjimą.

-Jis tik draugas.-paprastai atsakiau.Išėmiau kelis puodelius iš spintelės virš kriauklės ir padėjus ant stalviršio pripyliau į juos arbatos.

-Tikrai?-jis pašaipiai paklausė.-Nemaniau , kad draugai bučiuoja vienas kitą į žandus.

-Klausyk , ką tu nori iš manęs išgirsti?-greitai atsisukau veidu į jį.-Nori , kad pasakyčiau , jog mudu sieja kažkas?Ar galbūt tai , kad miegame kartu?

-Aš noriu tiesos.-jis suspaudė kumščius ir iš viršaus grėsmingai pažiūrėjo į mane.

-Nori tiesos?Gerai.Mes esame TIK draugai.Jis padėjo man kai man buvo sunku.-sukryžiavau rankas ir pakėlus antakius pažvelgiau į jį.

-Netikiu.-jis kiek abejojančiai tarė.

-Gerai , tuomet.Durys ten.-parodžiau pro virtuvės duris į buto.-Viso gero.-žiūrėdama jam į akis pasakiau ir apsisukus paėmiau sumuštinių padėklą.

Praėjau pro jį kaip pro sieną ir atsiradus svetainėje nustačiau dirbtinę šypseną.Padėjau padėklą ant staliuko prie sofos ir klestelėjau šalia sėdinčio Luco.

-Iš...Iš kur tu pažįsti Niall?-man nespėjus prasižioti Lucas pasisuko į mane prisimerkęs.Pavarčiau akis išgirdus to idioto vardą ir gyliai atsidusau.

-Ilga istorija.-kelis kart sumirksėjau.-Vaišinkis.Aš tuoj grįšiu.

Nusišypsojus Lucui atsistojau ir nužygiavau į virtuvę kur radau sėdintį , į telefoną sulindusį Niall.Prisėdau šalia jo ir pažvelgiau į telefoną kai šis staiga jį užrakino.

-Kodėl tu vis dar čia?-bandžiau pasakyti tai šaltai , bet man tikrai neišėjo.Nenorėjau , kad jis išeitų , dėl to tas sakinys nuskambėjo...rūpestingai?

-Nežinau.-jis atsiduso pažvelgdamas į sieną priešais.-Nenoriu niekur eiti.

-Niall...-pradėjau.-Tu supranti , kad tai ankščiau ar vėliau turi baigtis...

-Ne.-jis greitai atsakė.-Aš nenoriu.-jo veidas pasisuko į mane ir iš arti pažvelgė į mano veidą.

-Bet-

-Tu manai , kad tu nori to?-jis pertraukė mane.Jo akys šią akimirką žvelgė į mano lūpas.

-Tiesiog...Tu nežinai kodėl čia būni.Aš nenoriu , na , gyventi su tuo kuris nežino priežasties kodėl leidžia laiką su manimi.Niall , man ir taip yra sunku.Aš nenoriu dar daugiau rūpesčių.

Niall kelias akimirkas tiesiog žiūrėjo į mane , kai jo ranka atsirado man ant skruosto.Jis nykščiu švelniai jį glostė kai jo vienas lūpų kamputis pakilo.

-Vienintelė priežastis esi tu.-Jis sušnabždėjo taip , kad girdėčiau tik aš.-Mažute.

***

-Niall , kur mes važiuojam?-paklausiau kai Niall beprotišku greičiu lėkė Mullingar'o gatvėmis.Jis privertė mane išvaryti Luca vien dėl to , kad kažkoks pusgalvis jam staiga paskambino ir liepė atvažiuot.

Niall nieko neatsakė tik suspaudė vairą tvirčiau , kad net pabaltavo jo krumpliai.Šiek tiek išsigandau ir tvirčiau įsikibau į diržą.Jis viršijo greitį turbūt tris kartus ir atrodė kiek suirzęs , kas dar labiau kėlė nerimą.Aš tikiuosi tas kažkas turės gerų naujienų jam , nes jei ne - prisiekiu , trenksiu jam/jai į veidą.

Staiga Niall staigiai pasuko į šoną ir aš trenkiausi į langą.Su piktu veidu pasisukau į Niall ir garsiai suurzgiau.

-Jeigu tu dar kartą tai padarysi - prisiekiu , iššoksiu iš šios mašinos.-sušnypščiau kaip gyvatė.

Nežinau kodėl , bet nuotaika staiga subjuro ir pykinimo jausmas užėmė mano kūną.Užsimerkiau bandydama tai raminti kai pajutau , kad automobilis sustojo.Atsimerkiau išgirdusi kai Niall atsisega diržą ir išlipa iš mašinos.Pasekiau blondino pavyzdžiu ir išlipus iš mašinos gyliai įkvėpiau.

Paskutinėmis dienomis pradėjau jausti kūno svorio pakitimą ir nedidelį sunkumą bei didesnį vėmimo poreikį.Aš tikiuosi viskas gerai , nes aš taip ir nesugebėjau nueiti pas ginekologę.

-Kas yra?-išgirdau Niall balsą ir tuomet atsimerkiau supratus , kad kelias minutes stovėjau užmerktomis akimis.

-Nieko.Vis-kas gerai.-pasakiau susėmus vidurį žodžio už pilvo.Nežinau kodėl , bet staiga pradėjo mausti labai.Aš tikiuosi tai nesusiję su Niall greičio viršijimu ir mano išgąsčiu dėl to.O jeigu ir susiję - jis miręs.

-Eime.-Niall sunėrė mūsų pirštus ir pradėjo mane vestis link kažkokio baro vidurį laukų.Vieno aukšto pastatas buvo medinis , panašus kaip į kokią nuošalią užeiga.Nemaniau , kad tokie "svarbūs" susitikimai rengiami čia.

Niall atidarė man girgždančias duris ir praleido mane pirmą.Mane iškart pasitiko maisto kvapas kuris sužadino mano skrandį.Kelis kartus stipriai užsimerkiau bandydama nuraminti maisto troškulį kai pajaučiau kaip Niall paima mane už rankos.Jis pradėjo mane vestis pro stalus kai staiga atsidūrėme kažkokiame koridoriuje.

Nedrąsiai ėjau Niall iš paskos kol jis nesustojo.Niall tris kartus pabildeno į duris ir tuomet kartu su manimi užėjo vidun.

-Horan.-išgirdau moterišką balsą.

LibertyWhere stories live. Discover now