1.28

6.8K 359 10
                                    

Mano ir Niall lūpos judėjo kartu tuo tarpu kai mano rankos buvo įveltos į jo plaukus.Pagilinau bučinį padarydama jį aistringesniu ir priversdama Niall pirštus suimti už mano maikutės kraštų.Jis sekundei atsitraukė nuo manęs , kad galėtų nuvilkti mano maikę ir vos jai dingus nuo mano kūno jis vėl sujungė mūsų lūpas.Keletą sekundžių mūsų liežuviai kovojo tarpusavyje kai staiga Niall sutrukdė tai ir lėtai atsitraukęs jis švelniais bučiniais nuėjo mano kaklu.Atlošiau galvą taip duodama jam daugiau vietos ir prikandau lūpą nuo jo lūpų švelnumo.Niall lūpomis nusileido dar žemiau kai jis netyčia suėmęs už mano šonų privertė mane garsiai suinkšti.

-Atleisk.-jis greitai sumurmėjo ir trumpam pažvelgęs man į akis pasilenkė link šonų ant kurio jau pradėjo ryškėti mėlynės.

Jis švelniai bei atsargiai lūpomis prilietė mano sumuštą šoną ir trumpam ten sustingo.Išleidau tylią skausmo dejonę kadangi , kad ir kaip jis darytų tai atsargiai man vistiek skaudėjo ir pažvelgiau žemyn į Niall.Mačiau kaip jis žvelgė į tą vietą kuri buvo sumuštą ir galiu prisiekti , kad mačiau jo veide didžiulį gailestį.Horan trumpai pakštelėjo vietoje kurioje buvo sustojęs ir tada mažais bučinukais pradėjo leistis žemiau tuo šonu.

-Auč.-suurzgiau , nes jis vėl netyčia per smarkiai suėmė man už šonų.

-Aš atsiprašau.-jis greit pasakė.

Niall galva persikėlė į kitą pusę , ant mano kito sumušto šono ir padarė lygiai tą patį ką ir darė su anuo.Nesvarbu , kad jaučiau skausmą jam vos prisiliečiant , bet tuo pačiu jaučiau ir malonumą kai jis tai darė.Neslėpsiu , kad susijaudinau nuo jo tokių prisilietimų.

Niall pabaigus "šventinti" bučiniais mano kitą šoną jo lūpos nusigavo ant mano nuogo pilvo ir pakilo link liemenuko medžiagos.Stebėjau visą jį kai jis tai darė ir staiga mano akims susitikus su Niall jis pakėlė veidą aukščiau taip sujungdamas mūsų lūpas.Atsakiau į jo bučinį kai staiga jis užkišęs ranką už nugaros atsegė mano liemenėlę.Niall pašalino ją nuo mano kūno ir atsitraukęs nuo manęs ir trumpam pažvelgęs į ją pasilenkė ir liežuvio galiuku pravedė linija tarp krutų. Niall akys žiūrėjo į manąsias kol jis liežuviu lėtai braukė linija žemyn iki mano kelnių.Norėjau išsiriesti dėl malonumo , bet per skausmą negalėjau to padaryti taigi kentėjau.Niall rankos suėmė mano kelnių kraštus kartu su apatinių medžiaga ir nusmaukė jas taip palikdamas mane visiškai nuogą prieš jį.Nesigėdijau , kadangi buvo ne pirmas kartas kai jis mane mato nuogą ir tiesiog stebėjau Niall.Jis apsilaižė lūpas ir praskietęs mano kojas atsigulė ant pilvo padėdamas savo galvą netoli mano vietelės.

-Ugh , kokia tu šlapia dėl manęs.-jis pirštu pravedė pro mano vietelę taip sukeldamas šiurpuliukus mano kūne ir pažvelgė į mane.-Ar nori , kad paragaučiau tavęs?

Prikandau lūpą dėl to kaip šią akimirką troškau to visai pamiršdama skausmą ir greitai linktelėjau jam duodama teigiamą atsakymą.

-Pasakyk tai.-jis pareikalavo manęs.

-Noriu.

-Ko tu nori?-jis toliau mane erzino.

-Aš noriu , noriu , kad paragautum manęs.-maldaudama suinkščiau.

Niall nusišypsojo pergalinga šypsena ir pasilenkęs lėtai liežuviu pravedė linija per mano vidinę šlaunį.Atlošiau galvą ir suinkščiau , kadangi jis mane erzino.Jis suknistai mane erzino.Niall nepaliko mano vidinės šlaunies vis sukiodamas ten ratus ir erzindamas mane vis labiau.

-Prašau.-numykiau.

Staiga pajaučiau kaip Niall papučia šiltą orą man į vietelę ir per mano kūną pereina tūkstančiai milijono šiurpuliukų.Greitai atsirado ir šiltas Niall liežuvis manyje ir tiesiog atsidusau iš malonumo.Jis sukiojo ratus aplink mano klitorių taip sukeldamas man malonumą kai staiga vienas iš jo pirštų atsirado manyje.

-Aš noriu girdėti tave.-Niall sukomandavo ir aš paleidus savo prikastą lūpą sudejavau.

Niall tiesiog valgė mane staiga įstumdamas dar vieną iš savo pirštų į mane kai aš jaučiau , kad esu arti.Dar keli Niall pirštų įstūmimai ir jo liežuvio pasukiojimai aplink mano klitorių ir aš pasiekiau savo viršūnę išleisdama garsią dejonę iš savo lūpų.Niall atsitraukė nuo mano vietelės ištraukdamas pirštus iš manęs ir įsikišdamas juos į burną.

-Mmm.-Niall aplaižęs juos ištraukė iš savo burnos ir prikandęs lūpą pažvelgė į mane , vis dar bandančią atsigauti nuo ką tik patirto orgazmo.-O tu skani.

Nieko nesakiau tik žvelgiau į jį ir galvojau.

Negaliu patikėti , kad net po to kai jis mane sumušė aš leidau jam mane patenkinti.

Niall nulipo nuo lovos leisdamas pagaliau suglausti man kojas ir nuėjęs už vienų durų (už kurių greičiausiai yra vonia) staiga išėjo iš jos rankoje nešdamas kažkokį tepalą.Jis užlipo atgal ant lovos užlipdamas vėl ant mano kojų ir atsukęs tepalą užspaudė truputį jo ant delno.

-Kas čia?-nedrąsiai paklausiau.

-Tai nuo sumušimų.Greičiau sugis.-jis ramiai pasakė pradėdamas švelniai trinti jį ant kairiojo šono.-Ar labai skauda?

-Iš tiesų taip.-prikandau lūpą žvelgdama koks jis susikaupęs dabar yra.-Netgi labai.Auč.

Suinkščiau dėl to , kad vos pasakius žodį "labai" Niall tepdamas tepalą netyčia paspaudė vieną iš vietų mano šone.

-Atsiprašau.-jis greit atsiprašė dėl to ir pabaigęs tepti ant šono pasuko galvą link kito.

Jam tepant mano kitajį šoną tarp mūsų buvo tyla ir galėjau puikiai matyti kaip jis apie kažką mąsto.Matau kaip jis nori kažką pasakyti man , kadangi jis vis žvilgčioja į mano akis , bet nedrįsta.

-Kas yra?-paklausiau.

-Nieko.-jis ramiai atsakė.

-Tu nori kažką pasakyti.Pasakyk.

-Aš nenoriu.Iš kur tai ištraukei.-jis susiraukė ir pikčiau pasakė baigęs tepti mano skaudančias vietas.

Atsidusau ir nieko neatsakiau nenorėdama vėl su juo susipykti.Norėjau keltis iš lovos ir pasiimti savo apatinius , kadangi jaučiausi nejaukiai dabar , bet Niall balsas mane sustabdė.

-Ei , kur eini?

-Ugh man reikia pasiimti apatinius.-bandžiau atsisėsti , bet Niall ranka pastūmė mane atgal ir pats nulipęs nuo manęs pakėlė mano liemenuką bei iš džinsų ištraukė kelnaites.

-Štai.-jis padavė juos man ir aš vis dar gulėdama užsidėjau liemenuką ir pakėlus truputį nugarą nuo patalų užsisegiau sagtį užnugaryje.

Pakėliau klubus tam , kad užsidėčiau kelnaitės ir jas užsitempus ant savęs jau buvau su pilnais apatiniais.Pažvelgiau į Niall kuris stovėdamas stebėjo mane ir pakėliau vieną antakį.

-Kas?-paklausiau.

-Nieko.-jis patrūkčiojo pečiais.

-Aš jau eisiu.-pradėjau stotis , bet Niall kaip ir prieš tai su ranka mane pastūmė ir taip privertė mane vėl atsigulti.

-Neisi.-jis griežtai pasakė.-Būk čia , tau reikia pailsėti.

-Bet-

-Jokių bet.Nenorėk vėl su manim susipykti.-jo balsas nuskambėjo piktai ir aš atsidusau suprasdama , kad jo nuotaika vėl pasikeitė.

Tai nervina iš ties.

Su kojomis sugriebiau lovos kaldra kuri buvo lovos galvūgalyje ir rankomis pagavus ją užsitempiau ant savo kūno.Kad ir kaip nenorėdama , bet atsiguliau ant šono tik tam , kad atsukčiau nugarą Niall.Užsimerkiau ir prikandus lūpą išleidau vieną mažą ašarėlę.Man skaudėjo taip gulėti , bet aš nenorėjau matyti Niall šiuo metu.Jo dažnai besikeičianti nuotaika verčia mane bijoti jo , nes nežinai kas gali tuoj pat atsitikti.Kai Niall pradėjo eiti link kambario durų aš netyčia sušniurkščiau nosimi taip atkreipdama jo dėmesį.Jis staiga atsisuko į mane ir aš greitai užsiklojau kaldra ant galvos taip paslėpdama savo raudoną veidą nuo verkimo.Išgirdau žingsnius einančius link manęs ir tada pajaučiau įdumbančią lovą.

-Emily?


LibertyWhere stories live. Discover now