2.5

6K 400 12
                                    

*Niall*

Užverčiau galvą taip pažvelgdamas į dangų ir garsiai nusikeikiau.Aš nepykau ant jos dėl to , kad ji man trenkė ir aš tikrai nepyksiu , nes tai buvo mano pačio kaltė.Jeigu būčiau jos vietoj ir mane pabučiuotu netikėtai , po keturių mėnesių pertraukos , aš būčiau padaręs tą patį , todėl tiesiog pamiršiu tai.

Aš neplanavau grįžti pas Emily ir apskritai kovoti dėl jos , bet tas atsitiktinis susitikimas viską pakeitė.Taip , aš galvojau apie ją kol sėdėjau už grotų.Galvojau dieną ir naktį apie ją , bet galiausiai įtikinau save ją pamiršti ir paskutinį mėnesį galvojau mažiau.Bet tada , kai susitikome su Zayn ir nutarėme pakalbėti jo namuose aš vėl pamačiau ją.Merginą , kuri nepalikdavo mano galvos net ir tada kai pykausi pats su savimi dėl to.Kažkoks jausmas apėmė mano kūną ir nežinau kas man pasidarė , bet mano vidinis balsas pasakė : susigrąžink ją. Kad ir kaip norėjau tai ignoruoti , nes tai sukeltu man daug problemų , bet negalėjau.Žodžiai patys sprūdo iš mano burnos ir aš tiesiog negalėjau savęs valdyti.Žinojimas , kad ateityje kažkas kitas ją bučiuos , kažkas kitas su ja miegos , kažkas kitas ją vadins meiliais žodeliais mane žudė , todėl aš tvirtai apsisprendžiau susigrąžinti ją bet kokia kaina.Man nesvarbu , kad ji sukels man TIKRAI daug problemų , ir prikurs dar naujų , bet aš apsaugosiu ją.Apsaugosiu ją nuo visko.Ir jeigu labai reikės , net nuo savęs.

-Taip , aš jau čia.-išgirdau pažįstama merginos balsą.-Taip , atvažiavau tuo adresu kur sakei.Nežinau , galbūt ir yra.Patikrinsim.Mhm.Paskambinsiu kai baigsiu.Taip.Ne , tikrai ne.Gerai , viso.-pasukau galvą į dešinę ir kiek susiraukiau pamatęs pažįstamą merginą.Ji buvo apsirengusi juodai ir kišosi telefoną į kišenę tuo tarpu eidama link manęs.Greitai apsisukau , kadangi atpažinau merginą ir greitu žingsniu nuskuodžiau į daugiabutį į kurį įėjo Emily.Merginos pokalbis apie kažkokį patikrinimą man sukėlė daug įtarimų , todėl nusprendžiau dėl atsargos šiek tiek pabūti su Emily.

Įbėgau į pastato vidų ir pribėgau prie lifto į kurį ką tik įėjo Emily.Nors durys jau darinėjosi spėjau įšokti į liftą taip išgąsdindamas Emily.

-Ni-Niall?-ji sumikčiojo dėl išgąsčio.-Ką čia darai?

-Rachel.Ji čia.-pasakiau rimtai pažvelgdamas į ją.

-Kas?Kas tokia?-ji susiraukė.

-Pameni tą kalę kurią sumušei?-paklausiau.Mergina nežymiai linktelėjo.-Čia ji.Girdėjau kaip ji kalbėjosi telefonu apie kažkokį patikrinimą šitame pastate.

Emily pakėlė vieną antakį duodama ženklą , kad nesuprato.

-Man reikia įsitikinti , kad tu saugi , todėl keletą valandų pabūsiu su tavimi.

-Juokauji?-ji prunkštelėjo.-Nemanau , kad Rachel ieškos manęs.Ji greičiausiai net nepamena , kad tokia kaip aš egzistuoja.

-Aha...-pavarčiau akis.-Kiek žinau Rachel vis dar dirba kompanijai , o kekšėms iš kompanijos išeiti draudžiama.-lifto durys atsidarė ir mudu išėjome iš lifto.Mergina ėjo tiesiai nieko man neatsakydama ir tada sustodama prie vienų iš durų.Ji išsitraukė raktą ir atrakinus jas įėjo pirma.

Uždariau duris jas užrakindamas iš vidinės pusės ir tuomet nusiimdamas striukę.Nusiaviau batus ir nusekiau Emily į virtuvę.

-Ko Rachel iš manęs reiktų?-ji pasirėmė užpakaliu į spintelę ir pakėlė akis į mane.Mergina tarp pirštų laikė šokolado gabaliuką ir tuomet prisidėjusi jį prie lūpų atsikando jo.

-Nežinau.-trūktelėjau pečiais atsistodamas gana arti jos.-Galbūt nori keršyti už tai ką padarei būdama kompanijoje.

-Po tiek laiko?-ji kramtydama sumurmėjo.

Pažvelgiau į jos lūpas kurios buvo aplipusios šokoladu ir apsilaižiau savąsias.Taip ir norėjosi ją pabučiuoti ir paragauti to šokolado kurį ji valgė.Bet labiau už tai norėjau pajusti tą jausmą kuris pereiną man per kūną bučiuojant ją.

Spjoviau į viską.Į tai , kad ji man prieš 10 minučių trenkė už pabučiavimą , į tai , kad ji liepė man jos nebučiuot ir pasilenkęs suliečiau mudviejų lūpas.Emily pradėjo muistytis norėdama nutraukti bučinį , bet suėmiau jos rankas ir pritraukiau jos kūną arčiau manojo taip neleisdamas spurdėti.

-Žinau , kad tau tai patinka.-per bučinį sumurmėjau.

-Ne.-ji bandė priešintis , bet aš buvau stipresnis todėl neleidau atitraukti jai lūpų.Iš tiesų tas šokoladas daug skanesnis kai ragauju jį iš Emily.

-Taip.-pagilinau bučinį įveldamas savo rankų pirštus jai į plaukus ir taip truputį juos suveldamas.Man patiko jos blondiniški , banguoti plaukai.Jų švelnumas , bei mėtos kvapas mane varė iš proto.

Emily galiausiai pasidavė man ir atsakė į mano bučinį , bet skambutis į duris privertė mudu atsitraukti.Mergina užkišo sruogą už ausies ir nejaukiai pažvelgė į mane , o tada nuleido akis.Ji išėjo iš virtuvės ir man ją nusekus pamačiau kaip ji prieina prie durų.Emily pažvelgė pro akutę ir tuomet atsisukus į mane sušnabždėjo , kad tai Rachel.Linktelėjau , kad ji atidarytų ir pridaręs virtuvės duris pasirėmiau į sieną bandant klausytis jų pokalbio.

LibertyWhere stories live. Discover now