1.19

6.2K 358 3
                                    

***Niall***

-Ne , ne , ne!-sušukau trenkęs kumščiu per stalą.Buvom taip arti , taip arti to , bet bam būtinai kažkas turėjo jai susišviest ir atbaidyt nuo to.Nors tik trečia diena po to kai aš ją pagrobiau , bet ji jau spėjo mane išnervuoti kaip reikalas.Aš visiškai neturiu kantrybės ir net nenumanau kaip teks man ją prisijaukinti.

Apsimovęs kelnes užsisegiau diržą bei pasitvarkiau marškinius.Perbraukiau ranka per plaukus taip padarydamas juos ir vėl įprastoje būsenoje ir išėjau iš kabineto.Spėjau šiek tiek susijaudinti , bet ta kalė Emily taip paėmė ir paprastai pabėgo nuo manęs palikdama mane be nieko.Parodysiu aš jai kas čia šeimininkas , bet pirmą turiu susirasti kokia kekšę kuri pratęs Emily darbą.Nataly kaip tik kuo puikiausiai tam tiktų , bet vienas dalykas yra blogai , kad ji jau man atsibodo.Niekada neapsistoju ties viena mergina ir nesimyliu su ja per dažnai.Tai ne man.Man reikia naujovių.

Nulipęs laiptais du aukštus žemyn perėjau per koridorių kol atsidūriau merginų menėje.Apsižvalgęs nemačiau čia Emily , bet man tas per daug nerūpėjo kadangi mano akys greitai užkabino dailų užpakaliuką.

-Amanda.-pakviečiau ją ir ji iškart atsisuko į mane.Ji apsilaižė lūpas prieš tai kai atėjo link manęs ir uždėjo savo rankas man ant pečių taip apsivyniodama jomis mano kaklą.

-Taip pone Horan?-ji nustatė nekaltą veidelį ir papūtė savo dideles ir putlias lūpas.

-Tu žinai ko aš noriu.-priartėjęs prie jos ausies gundančiai sušnabždėjau ir lėtai atsitraukiau.Mergina prikando lūpą ir paėmus man už rankos išsivedė mane iš menės.

***Emily***

-Tu išprotėjai Emily!Net neban-

-Shh kažkas gali išgirsti.-užčiaupiau Carmen burną ir pažiūrėjau į jos akis.-Horan nori mane paversti kekše ir aš labai klydau prieš tai susitaikydama su tuo.Aš nenoriu būti vien tik pasitenkinimas kažkokiems seniams.Aš bėgsiu ir tu man nesutrukdysi.-lėtai atitraukiau ranką nuo jos burnos tikėdamasi , kad ji nerėks.

-Tai neįmanoma , Emily.-ji sušnabždėjo.-Jis tave sugaus ir tuomet nebeturėsi kito pasirinkimo kaip mirti.

-Nesugaus.-kažkodėl labai užtikrinai atsakiau ir nusisukau nuo jos.

-Sugaus , Emily , Sugaus.Horan pakalikai visur , be to kameros kiekvienam kampe.-atsisukau į ją vos jai pasakius sakinį.-Net ir čia.-ji tyliai , vos girdimai pasakė ir aš pažvelgiau į kambario kampą ir pastebėjau mažytę akutę.Sumanu.

-Aš vistiek kažkada pabėgsiu iš čia.-sumurmėjau pažiūrėjus į ją.-Nesuprantu kaip išvis galėjau susitaikyti su tuo , kad jis mane pagrobė ir nebeturėsiu gyvenimo.Dieve , gal man tada kažkas kažko į arbatą įpylė?

-Tiesiog Horan tau kažką padarė dėl ko tu persigalvojai.-Carmen sukryžiavo rankas ir atsisėdus ant lovos keistu žvilgsniu įsistebeilijo į mane.

-Iš kur žinai?-susiraukiau.

-Sakė Nataly.Ji matė kaip išbėgai iš Horan kambario apsiverkus.Ką jis padarė?

-Nieko.-papurčiau galvą prisiminus Niall akis kai jis klausė ar kažkam prasitariau.Nesinori imti ir tiesiog papasakoti apie tai kas nutiko tarp mūsų.Mes kelias minutės buvome tyloje ir abi įtemptai apie kažką galvojome.Carmen žvelgė į mano rankas ir apskritai apžiūrinėjo mane.Tai atrodė keistai iš tikro.

-Ne , Horan negalėjo to padaryti.Jis ne toks.Suprasčiau jeigu tai būtų Styles arba Zayn , bet tik ne Horan.-Carmen staiga atsistojo nuo lovos ir pradėjo greitai vaikščioti pirmyn atgal.

-Jis nieko ir nepadarė.-Garsiau pasakiau.

-Kas tada čia?-ji priėjus suėmė mano rankas ir atsuko riešus į mane.Ant jų labai akivaizdžiai matėsi raudonos rankų žymės.-O čia?-ji pasuko mane į veidrodį kuris kabėjo ant spintos ir parodė į kelis nasosus kurie buvo ant kaklo.Kaip aš jų ankščiau nepastebėjau?-Čia?-ji staigiai pakėlė mano suknelę ir parodė mėlynė ant klubo.Iš kur čia ji?-Ar tau sunku tiesiog pasakyt , kad jis tave išprievartavo?

-Jeigu mes mylėjomės tai nereiškia , kad tai buvo per prievartą.-gyniausi.

-Horan nepalieka nasosų ir nespaudžia stipriai rankų jeigu nesipriešini.-ji susiraukė.-Kodėl meluoji?

-Nemeluoju.-tai pat susiraukiau.Dabar mes žiūrėjome abi viena į kitą piktais žvilgsniais ir atrodė , kad tuoj viena kitą sudraskysim tik nežinau dėl ko.

-Emily , aš nenoriu su tavim pyktis.-Carmen atsileido.-Nataly sakė , kad bėgdama kelis kartus suklupai ir gulėjai ant žemės laikydamasi už pilvo.Emily , aš ne durna.Taip būna jeigu per pirmą kartą tave per stipriai paima.

-Bet...Bet...Iš kur tu viską žinai?Iš kur žinojai , kad turiu mėlynę ant klubų kai pati to net nežinojau?-buvau nustebus dėl Carmen pastabumo ir su nekantrumu laukiau jos atsakymo.

-Um pamačiau?-ji pasimėtė.Akivaizdu meluoja.

-Per suknelę?-pakėliau antakį.-Ji nėra permatoma.

-Tiesiog...Emily...Aš negaliu tau atsakyti.

-Kodėl?-susiraukiau.

-Aš nesu dar niekam apie tai prasitarus.-Vos jai pakėlus akis padariau nusivylusį žvilgsnį lyg būčiau vaikas kuris negavo saldainio taip bandydama išprašyti iš jos atsakymą.Nekenčiu to , kad esu beproto smalsi taigi man tiesiog viską būtinai reikia žinoti.

-Tiesiog...-ji pradėjo ir staiga atsuko man nugarą.-Mano pirmas kartas irgi nebuvo pagal savo norą.

LibertyTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon