2.26

5.6K 372 27
                                    

*Niall*

-Tuoj nudėsiu ką nors.-sumurmėjau tuo tarpu kai vaikščiojau pirmyn atgal.Praėjo 8 valandos po to kai mano mažute pagrobė ir mes vis dar nieko neturim.Net menkiausio pėdsako kur ji galėtų būti.

Garsiai suurzgiau atsisėsdamas ant sofos.Tuoj išprotėsiu.

-Niall , nusiramink.Viskas bus gerai.Mes rasim ją.-Harry bandė paguosti mane stovėdamas prie Liam , kuris tuo metu dirbo su kompiuteriu bandydamas atsekti Abby buvimo vietą.

Mes žinojom , kad ateis tokia diena kai Emily teks šiek tiek pabuvoti pas Henry taigi prieš paleisdami Abby Harry prikabino ant jos bato blakę , kad galėtume laisvai žinoti kokioje vietoje ji yra.

Dabar Abby yra vienintelis šansas sužinoti kur yra Emily.

-Pagaliau.-Staiga Liam sumurmėjo ir aš pašokęs nuo sofos pribėgau prie kompiuterio.Žiūrėjau į ekraną su skaičiukais ir kažkokiu žemėlapiu bandydamas kažką suprasti ,kai Liam pirštu rodė į mėlyną taškelį , kuris judėjo.-Štai ji.

Pamatęs vietą, kurioje ji stovi čiupau mašinos raktelius ir pribėgęs prie durų nusikabinau savo odinę striukę.Ketinau išeiti iš namo , tačiau vaikinai garsiai surėkė liepdami man sustot.

-Niall , tu gal durnas?!-Liam užstaugė.-Čia spąstai.Ji toj pačioj gatvei kaip ir mes!Pažiūrėk!

Susiraukiau ir lėtai grįžau prie kompiuterio.Pažvelgiau į gatvės pavadinimą ir nusikeikiau supratęs , kad ji visiškai arti mūsų.Tikrai čia kažkas ne to.Tiek valandų Liam bandė ją atsekti ir viskas ką mes sužinojome tai gatvę , kurioje esame mes.Kas per?

-Kaip suprast?-paklausiau.Mano protas visiškai neveikė kadangi galvojau vien tik apie Emily ir ar jai viskas gerai.Todėl tiesiog paprastai apsimečiau durnu.Koks skirtumas ,jie vistiek mano draugai.

-Greičiausiai ji suprato , kad yra sekama , todėl pažeidė prietaisą , kad nerastumėm jos lengvai.Ir aišku numėtė ten kur pasitaikė , o šiuo atveju prie Owen namo.-Liam paaiškino ir aš pavarčiau akis.Moksliukas.

-Prakeikimas.-iš pykčio trenkiau į stalą.-Ką dabar darysim?

Vos garsiai paklausęs apie planą nuskambėjo durų skambutis.Susiraukiau suprasdamas , kad nieko nelaukėme , todėl davęs ženklą vaikinams nuėjau prie durų.Žvilgtelėjau pro durų akutę ir lengviau atsikvėpiau kai supratau , kad tai Emily draugas.Lucas ar kaip ten jis.

-Dabar netinkamas metas , Lucai.-vos atidaręs duris pasakiau.

-Kur Emily?-jis nereagavo į mano žodžius ir net neatsiklausęs įbėgo į MANO namus.-Kur ji?-jis sušuko.

-Kas tau yra?Aš pats nežinau.-surėkiau iškeldamas rankas.

Po velnių.Kas jis manosi esąs?Ir apskritai iš kur jis sužinojo , kad jos nėra?

-Aš taip ir žinojau , kad sukelsi jai pavoju.-jis perbraukė ranka per savo kaktą.-Velniava.-garsiai nusikeikė.

-Ką?-nepatikliai pažiūrėjau į ji.Jis kalbėjo taip lyg žinodamas kas aš esu.Kas jis toks?-Kodėl taip kalbi?

-Tu.-jis bedė pirštu į prie kompiuterio sėdintį Liam.-Tu programuotojas , taip?Turi sekimo programą?-jis pribėgęs prie jo žvilgtelėjo į ekraną ir liepęs pasitraukt pradėjo kažką rašyti kompiuteryje.

Visiškai nesuprasdamas kas vyksta žiūrėjau tai į Zayn , tai į be reakcijos stovintį Harry arba į Liam.Jie visi buvo nustebę lygiai tai pat kaip ir aš.

Staiga Lucas iš kišenės išsitraukė telefoną ir žvilgtelėjęs į jį kažką jame sumaigė.Jis pažvelgė atgal į kompiuterį ir tada atsuko jį į mano pusę.

LibertyWhere stories live. Discover now