Poďakovanie

1.7K 117 27
                                    

Wow... je koniec.

Takže... Bože, ja neviem kde začať.

V prvom rade ide moja veľká vďaka kamarátke, ktorá podporila môj hlúpy nápad písať sem tento príbeh. Chcela som to veľakrát vzdať, no ona ma i tak tlačila do toho aby som to dopísala. Čítavala to a mňa to veľmi tešilo, keď mi písala aby som pokračovala. Aj keby som mala písať celý tento príbeh len pre zábavu z toho, že to bude len ona čítať, určite by som tak učinila.

Takže, ďakujem @LandyxDracula !

A v druhom rade sa chcem poďakovať Vám všetkým, ktorí ste sa dostali až sem. Viem, že som tam mala plno chýb a najmä som plietla mená ale i tak ma neskutočne teší každý jeden komentár či vote keď otvorím wattpad a vidím, že niekto nový to číta. Nebyť Vás, nikdy by som neobjavila tak skvelých ľudí.

A nebyť vás by som sa nikdy nedostala na prvú priečku vo Fantasy, kde práve sídlím! Ďakujem :)

Ako ste si iste všimli koniec poslednej kapitoly. Rovno odpovedám. Áno, bude druhá časť. Kedy, to neviem povedať ale bude! Najprv potrebujem opraviť tie začiatky s tými menami a nejakými nejasnosťami. Druhá časť bude viac magickejšia ako táto, to sľubujem :D Potrebovala som sa však dostať nejako cez tie začiatky.

Aj tak tieto kecy nikdy nikoho nezaujímajú, čiže končím. Ak máte otázky, píšte :)

 Ak máte otázky, píšte :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Štyri živlyWhere stories live. Discover now