Andere verhalen

995 70 12
                                    

Wanneer ik deel 2 ga posten weet ik nog niet, maar in de tussentijd zit ik niet stil. Verhalen van mij die je ook nog kunt lezen in de tussentijd.

De ontsnapping

Filar is naar een school gestuurd waar ze om kunnen gaan met jongeren die een gave bezitten, omdat het beter zou zijn. Ze is het daar echter niet mee eens en realiseert zich al snel dat het niemand gaat om de jongeren, maar dat men bang is.

Men is bang voor kinderen die kunnen vliegen en door muren kunnen lopen. Men is bang... voor haar. Ze is alleen niet van plan om op de school te blijven en beraamt een ontsnapping voor. Het loopt alleen niet zoals gepland.

#fantasy

A+B=Nerd

Lauren is mooi, knap en ze lijkt een meisje te zijn dat alles voor de wind gaat. Een meisje waar anderen jaloers op zijn. Benjamin is op zoek naar een kamer en komt terecht bij Lauren die een nieuwe huisgenoot zoekt. Benjamin heeft meteen zijn mening klaar over haar.

De twee ontdekken dat niets is wat het lijkt en dat vooroordelen niet voor niets vooroordelen zijn. En dat het soms best handig is om een nerd als huisgenoot te hebben...

#teenfiction

My American Apparel Underwear (op @goudenconfetti)

Bailee heeft de beste zomerplannen van de eeuw: Door Europa reizen samen met haar beste vriendin Bella. Alleen de plannen lopen compleet anders wanneer Bella in het ziekenhuis terecht komt doordat ze over haar hond gestruikeld is. Bailee is vastbesloten om te gaan en gaat uiteindelijk alleen. 

Blake is op weg naar huis na een zware stage voor zijn studie in Londen. Hij heeft maanden stage gelopen en nu de zomer aangebroken is, verlangt hij terug naar kaas, drop en hagelslag en een zomer zonder plannen.

Bailee en Blake komen naast elkaar te zitten in het vliegtuig. Allebei zien ze hoe hun plannen gewijzigd worden, maar is dat nu wel zo slecht?

#teenfiction

De Tijddraaiers #1: Zwart als inktWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu