Auteurs note *geen update!*

1.5K 84 7
                                    

Ik had het al vermeld, maar mocht je het gemist hebben:
In oktober en november zal ik 1 hoofdstuk per week uploaden in plaats van 2. Er zullen er heus wel twee verschijnen in sommige weken, maar dat zal minder regelmatig zijn dan nu. De vaste dag voor dit verhaal gaat zaterdag worden en gaat in vanaf zaterdag 4 oktober. Volgende week hebben jullie dus nog even 2 updates. ;-)

Maar je hebt het verhaal toch al bijna af? hoor ik jullie denken. Dat klopt, ik moet nog een paar hoofdstukken van dit deel schrijven. Op dit moment ben ik bezig met hoofdstuk 46 en ik wil eindigen op 50 (maar wellicht dat het er 1 meer of minder wordt). 

Ik post nu niet alles, omdat ik anders straks helemaal niets meer heb en dan bestaat er een kans dat jullie ergens in november niets meer te lezen hebben. Ik wil op mijn gemak kunnen beginnen aan deel 2. Voor deel 2 online komt wil ik een aantal hoofdstukken geschreven hebben, zodat ik in elk geval wat voorraad heb (en een idee heb waar het heen gaat) en dat hoop ik tijdens NaNoWriMo in november te doen. Tijdens dit event ga ik heus wel dingen delen die ik geschreven heb die maand en dat doe ik in het NaNoWriMo-boek dat je op mijn profiel kunt vinden. 

Ik heb 2 hoofdprojecten: Deel 2 van Zwart als Inkt en deel 2 van een serie waar ik al sinds 2006 mee bezig ben. Daarnaast ga ik gewoon verder met A+B=Nerd, Oui, Oui, Paris (als ik inspiratie heb) en heb ik 2 herschrijfprojecten: Een dystopisch verhaal en een tienerfictie-verhaal dat ik schreef toen ik 17 was (11 jaar geleden). In elk geval het laatste verhaal wil ik posten als het herschreven en nagekeken is. De huidige versie is... niet zo geweldig namelijk.

Wat NaNoWriMo is kun je hier vinden: http://www.wattpad.com/71919108-dutch-nanowrimo-2014-wat-is-nanowrimo

De Tijddraaiers #1: Zwart als inktWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu