Authors Note #2: Ook geen update

1.4K 85 13
                                    

Ik heb overwogen om dit onder het vorige hoofdstuk te zetten, maar dan wordt het wel erg lang. Misschien heb je het gelezen op mijn prikbord of in mijn status en misschien ook niet. Dat laatste is niet erg, daarom herhaal ik het gewoon nog even.

Voor de mensen die herhaling haten: Sorry, ga in de tijd tussen nu en het nieuwe hoofdstuk wat anders doen. Asbakken kleien of kleiduiven schieten bijvoorbeeld? :D

Nu de reden van de update:

Als het goed is, houd ik over een paar weken dit verhaal uitgeprint en in boekvorm in mijn handen! :D Het boek is niet uitgegeven bij een uitgever. Oké, technisch gezien wel natuurlijk, want het is gedrukt.

De kans is klein dat ik dit verhaal ooit echt gedrukt in mijn handen houd en dat is niet erg, want het is eigenlijk vooral voor Wattpad geschreven. Ik vind het toch erg gaaf om iets gedrukts te hebben, dus ik heb besloten om het te laten drukken bij Lulu voor zo'n 6 $ (zo'n 5 euro). 5 euro kan ik wel missen ;-).

Voor nu is het boek niet te koop, maar jullie kunnen het hier ook gewoon gratis lezen. Scheelt weer geld. Het is puur voor mezelf, omdat ik dat leuk vind. En hoe gaaf is het om je eigen cover op je eigen boek te hebben? De cover van het tweede deel heb ik uit enthousiasme ook maar meteen in elkaar gezet. Het kostte vooral veel moeite om de tekst goed te krijgen, de cover was zo gedaan. Misschien omdat ik covers maken gewoon veel leuker vind? ;-)

Helaas moest ik de cover hier op Wattpad inruilen voor een ander (aan de rechterkant), omdat die op Wattpad hier een te lage resolutie heeft en ook na het gebruik van de originele foto van het klokje bleef de voorkant te klein. Bovendien had ik geen idee wat ik met de cover van deel 2 moest en inmiddels is dat dus ook opgelost.

Misschien ga ik het ooit eens selfpublishen (publiceren zonder uitgever), compleet met ISBN-nummer. Nu ga ik dat echter nog niet doen. Deel 1 is af, maar nog niet compleet nagekeken. De laatste 12 hoofdstukken in deze uitgave zijn dan ook niet herschreven. Dat is voor mij niet erg, maar als ik het boek nu online zou zetten, zou dat zonde zijn voor jullie. Daarnaast wil ik eerst de serie afschrijven, zodat ik een idee heb hoeveel boeken het worden. Dat weet ik namelijk niet. :-)

Ja, het worden er in elk geval twee, maar misschien wordt het ook wel zo'n superstandaard trilogie met tussenverhalen. Ik heb tenslotte nog een Short story van Jamie die ik ooit hier neer wil zetten zodra ik weet wat ik ermee moet. Dat verhaal is trouwens vanuit Jamie's oogpunt. Misschien verhalen vanuit Alex, Jamie en Wouter? Ik weet het niet. Overigens vind ik het dan geen trilogie meer, maar uitgevers wel.

Of misschien wordt het een vierdelige serie. Wat is het dan? Een saga? Kronieken?

Het klinkt gek, maar ik weet niet zo heel veel meer dan jullie en dat vind ik het ook leukste om te schrijven. Zelf niet weten wat je personages doen.

Zodra ik het boek binnen heb, zal ik er foto's van maken en uiteraard op Facebook zetten. Ook al is het niet officieel uitgegeven, ik vind het alsnog heel gaaf en ik ben heel benieuwd hoe het eruit gaat zien! :D

De Tijddraaiers #1: Zwart als inktWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu