Hoofdstuk ~35~

95 3 0
                                    

Nee, dat kon niet waar zijn.
Is hij dat echt ?
Hallo, Liz, het staat er toch onder.  Andrew Alpack, heerser van de weerwolven.  Zei Lola.
Waarom zou hij hier in staan?
Misschien is het handig als je eerst leest wat er nou aan de hand is met de heerser van het kwaad.
Slim, Lola, slim.
Ik bladerde naar het hoofdstuk "de heerser." En begon met lezen.
" De heerser is niet de heerser in de manier hoe we het verwachten. Ook zal de heerser niet één persoon zijn, hij of zijn zal bestaan uit 12 personen. Elk van een ander magisch ras of met een andere magische gave. Ook kunnen deze personen er niks aan doen dat zij de heersers zijn. In elk van hun zit een stukje van de ziel van de echte heerser van het kwaad. Dus mocht je deze heerser willen verslaan moet je uit deze onschuldige personen halen en het kwaade uit hun ziel halen. De enige wie ooit in deze taak zal kunnen slagen is zij waar de mensen et al eeuwenlang over hebben. Zij waar de profetie over is gedaan.
Om te weten hoe je het kwaad uit een ziel haalt. Ga naar bladzijde 35, hoofdstuk Kwade ziel."
Een beetje ontzet legde ik het boek op mijn nachtkastje. Ik leunde met mijn hoofd in mijn handen en een hele reeks vragen spookte door mijn hoofd. Zou dit waar zijn? Wie zijn de 12 heersers ? Hoe moet ik ze uitschakelen ? En dat zonder de personen zelf pijn te doen ? Zouden al die stukjes ziel ook nog 1 persoon vormen ? Die ik dan vervolgens weer moet verslaan ?
Ehm, Liz, op de meeste vragen staan de antwoorden al in het boek. Dus als je slim bent, let op ik zeg als, dan open je het boek en lees je er even in.
Ohw ja, dat is waar. Slim Lola, slim.
Ik pakte het boekje weer en sloeg de hele dunne fijne bladzijdes om. Ik kwam aan bij het hoofdstuk "Personen en Ras" en in dat hoofdstuk staan alle 12 de personen, althans als ik de inleiding moet geloven. Het lijkt me nogal sterk.
Ik sloeg nog een bladzijde om en daar stond een foto van Kaylo, onder zijn stond een tekst ; "Kaylo Dreka, nummer 1 van de 12, magisch ras : elf."
Op de volgende bladzijde stond nog iemand waar ik al over gehoord heb.
"Valence Darker, nummer 2 van de 12 , magisch ras : Sirene/ zeemeermin. Opmerking : heeft een tweelingbroer  Blade, ook 1 van de 12 alleen een ander magisch ras."
Zou dat de Blade zijn waar Lilium het over had? Het moet haast wel, toch?
Liz ik zeg het je nog 1 keer! Lees nou gewoon!  Zei Lola geïrriteerd.
Oh ja, ja dat zal ik maar is even gaan doen.
"Blade Darker, nummer 3 van de 12, magisch ras : Nimf. Opmerking : heeft een tweelingzus Valence, ook 1 van de 12 alleen een ander magisch ras.
Starlett Save, nummer 4 van de 12, magisch ras : heeft geen magisch ras maar heeft magische krachten, zij kan de elementen, water en lucht besturen. Opmerking : heeft twee broers, van een drieling, Sylvester en Sylvain. Ook zij zijn 2 van de 12.
Sylvester Save, nummer 5 van de 12, magisch ras : heeft geen magisch ras maar heeft net als Starlett magische krachten, hij kan de elementen water en vuur besturen. Opmerking : heeft een broer en een zus, van een drieling . Ook zij zijn 2 van de 12.
Sylvain Save, nummer 6 van de 12, magisch ras : heeft geen magisch ras maar kan net als Starlett en Sylvester 2 van de elementen besturen; hij kan aarde en lucht besturen.
Opmerking : heeft een broer en zus, van een drieling. Ook zij zijn 2 van de 12.
Maecy Move,  nummer 7 van de 12, magisch ras : heeft geen magisch ras maar heeft de gave om door de tijd te rijzen, deze gave is heel bijzonder in de hele geschiedenis van de magische wereld zijn en zullen er maar 2 personen zijn die deze gave tot hun beschikking zullen hebben : Meacy zelf en het meisje uit de profetie. Opmerking : de gave van Meacy kan heel gevaarlijk zijn als hij verkeerd wordt gebruikt. De hele wereld kan dan worden beïnvloed.
Mallory Livingstone, nummer 8 van de 12, magisch ras : heeft geen magisch ras maar heeft een magische gave, ze kan mensen en of dieren en natuurlijk mythische wezens hun keuzes beïnvloeden. Ook deze gave is heel gevaarlijk als hij verkeerd wordt gebruikt.
Chase Carrick, nummer 9 van de 12, magisch ras : Centaur. Opmerking: is extreem goed met pijl en boog en laat alle centaurs lijden onder zijn macht.
Kain Woods, nummer 10 van de 12,
Magisch ras: heeft geen magisch ras maar een gave, hij kan de natuur naar zijn eigen hand zetten, een beetje net zoals de affiniteit aarde maar dan toch net weer anders.
Isabeau Blame, nummer 11 van de 12, magisch ras : heeft geen magisch ras maar een gave, zij kan je al je zintuigen afnemen. Onderschat deze gave nooit maar onthoud doe haar geen kwaad daar kan ze niet tegen en ze zal niet aarzelen om je al je zintuigen af te nemen.
Andrew Alpack, nummer 12 van de 12, magisch ras : weerwolf. Onderschat hem nooit omdat hij alleen een weerwolf is, hij is meedogenloos en verwoest je als je iets doet wat hem niet aanstaat. Hij zal heel aardig of nors lijken maar zich niet gedragen alsof hij 1 van de 12 is, dat houd hij geheim.
Onthoud dat in elk van deze 12 mensen, personen of mythische wezens iets goeds zit en dag hun er niks aan kunnen doen dat ze zo zijn. Iemand moet deze mensen redden."
Wat?! Mijn vader is 1 van de 12? En ik moet tegen hem strijden? Ik moet tegen 12 mensen strijden zonder ze pijn te doen? Ik moet het kwade uit hun halen, maar hoe?
Dit kan niet waar zijn dit is vast nep, Stellae zal me er wel in geluisd hebben.
Nee dat heeft ze niet Liz, het is waar. Galmt Lola haar stem in mijn hoofd.

Wolf en OceaanWhere stories live. Discover now