chapter 21

1.8K 120 26
                                    

   Harley na mňa po telefóne nahučala, vraj čo nám to toľko trvá a prečo si nepohneme

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.





Harley na mňa po telefóne nahučala, vraj čo nám to toľko trvá a prečo si nepohneme. Klamala som, že musím počkať na mamu, kým sa vráti, lebo ešte stále nebola doma. Hoci sa to na Harley nepodobalo, začínala som si myslieť, že sa na mňa dokonca urazila, pretože si myslí, že na ňu kašlem. Nakoniec som s prísľubom, že tam o chvíľu budeme, zrušila hovor. Darrell to našťastie pochopil a rovno sa vybral do jeho auta bez zbytočných otázok, za čo som mu podvedome ďakovala. Nebola som si totiž istá, či sa s ním chcem po tomto rozprávať.

Panebože, už len pomyslenie na jeho dotyky, na jeho silný stisk na mojom zadku alebo na jeho vlhké pery na mojom krku či dokonca na mojich perách alebo na jeho jazyk, s ktorým to určite vedel aj v iných oblastiach môjho tela, nielen v mojich ústach. Ježiši. Už len pri tej spomienke mi brní každý jeden sval na tele. Čo sa to so mnou deje? Ako je možné, že som mu to dovolila? Vlastne, čo to rozprávam, veď ja som ho k tomu naschvál vyprovokovala!

Vytesni to z hlavy, Alissa, odporučilo mi moje podvedomie, ktoré by som asi mala počúvať častejšie. Ak by som to robila už predtým, nič z toho by sa nebolo stalo.

Bože. Najhoršie na tom však je, že ja neľutujem ani sekundu. A ak by sa to malo zopakovať, nezastavila by som to. Možno by som ho dokonca na kolenách poprosila, aby vo mne ten pocit vyvolal znova. Ten pocit, ktorý som chcela, aby mi ukázal.

Potriasla som hlavou.

Nie. Prestaň na to myslieť.

Zahodila som zvyšky rozbitej šálky do koša a utrela čaj rozliaty na zemi aj na kuchynskej linke. Darrell sa, samozrejme, ani neobťažoval spýtať sa ma, či nepotrebujem pomôcť. Ale nevadí, v tejto chvíli som s ním hovoriť naozaj nechcela. Hanbila som sa. Hanbila som sa za to, že som mu dala najavo, ako moc som ho v tej chvíli chcela. Hanbila som sa, pretože bol prvý chalan na tejto planéte, ktorý mi spôsobil takýto pocit a ja som si to nedokázala rozumne vysvetliť. Nebola som doňho zamilovaná ani nič podobné, predsa som ľúbila Noaha. Ale Darrell ma v tej chvíli tak rozpálil, že by som sa nebránila, ani keby si ma chcel vziať priamo na tej prekliatej linke.

Hlasno som si povzdychla a celá roztrasená som sa vybrala do mojej izby, kde som sa vyzliekla z premočených riflí. Môj zrak automaticky dopadol na čierne krátke šaty, ktoré som si kúpila len pred pár dňami. Áno, kúpila som si ich sama a áno, kúpila som si ich dobrovoľne. A chcete vedieť, prečo som zmenila názor a kúpila ich?

Pretože som nedokázala vytesniť z hlavy Darrellov pohľad, keď ma uvidel v žltých šatách, na ktoré ma nahovorila Lydia, keď som išla na rande so Cedricom. V ten večer mi Darrell povedal, že v nich vyzerám dobre, hoci nie priamo, ale naznačil to. Nepáčila sa mu tá farba. Tak ako mne.

Darrellov pohľad bol jediný dôvod, prečo som sa rozhodla vziať si ich. Ale odvtedy som nemala príležitosť ani chuť obliecť si ich. Možno by bola teraz tá správna chvíľa, ale ak by som si ich obliekla, myslel by si, že ho chcem provokovať. A dnes som ho už k ničomu ďalšiemu radšej vyprovokovať nechcela.

THE FLAWS OF BEING FLAWLESSNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ