08.03.2020

1.9K 127 10
                                    

   Urobila som strašnú vec. V živote si to neodpustím. Ako som len mohla byť taká hlúpa? Ako som mohla dopustiť, aby sa veci medzi mnou a Darrellom tak zvrtli?
   Samozrejme, že ani jedného z nás to neospravedlňovalo, ale on bol tak smutný. . . celý čas zaryto mlčal a tváril sa neprítomne. Musela som zistiť, čo sa stalo. Darrell je jeden z ľudí, na ktorých mi záleží. Ale presne to som ja robila, nie? Ubližovala som každému, na ktorom mi záležalo a komu ešte aspoň trochu záležalo na mne. Napríklad taký Noah. Podviedla som ho, preboha!
   Začalo to len čistou zvedavosťou. Darrell bol strašne nahnevaný a neustále ma od seba odstrkoval, ale bolo mi to jedno. Darrell od seba odstrkuje každého, nebolo to nič nové. Išla som za ním, keď sa vyparil, pretože zjavne nikoho nezaujímalo, že ho niečo trápi. Lenže to bola prvá chyba. Ocitli sme sa spolu sami. Prisahám, že som to neplánovala. Ani jeden z nás. Milujem Noaha, ale Darrell. . . Darrell bol iný a niečím ma prosto priťahoval.
   Nič mi nepovedal, aj napriek tomu, že som sa skutočne snažila. Chcela som mu dať najavo, že sa oňho zaujímam. Lenže nie takto. Nie tak, ako som to urobila, keď som ho odrazu pobozkala.
   "To nesmieme," opakoval Darrell, keď ma od seba odstrčil. "Mala by si ísť, Olivia."
   Mal pravdu. Mala som ísť. Mala som ho nechať samého a odísť. Mala som byť sebecká, mala som byť taká, za akú ma každý má. Ale miesto toho som zostala s ním a ani som sa nenazdala, znova sme sa bozkávali. Chcel to zastaviť. Darrell ma od seba niekoľkokrát odstrčil a pýtal sa: "Čo to do teba vošlo, Olivia?"
   Bola som pobláznená. Stačilo, že som ho pobozkala raz a chcela som to urobiť znova a znova a znova. Ale nebolo v tom viac. Neboli v tom city. Milujem Noaha a Darrell bol len. . . atraktívny a v tej chvíli taktiež veľmi zarmútený. Citovo vypätý. A ja až príliš hlúpa.

THE FLAWS OF BEING FLAWLESSWhere stories live. Discover now