chapter 9

2.2K 121 12
                                    

   Harleyin dom bol obrovský

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.





Harleyin dom bol obrovský. Ukázala mi všetky štyri obývačky a dve kuchyne. Vraj mali až štrnásť izieb, no do žiadnej ma nevzala, pretože v niektorých bývajú ich zamestnanci, ktorí im upratujú alebo varia. Vedela som, že Fanningovci sú bohatí, ale nie, že až takto prehnane. Toto nebol dom, ale palác. Avšak ja som sa nedokázala zbaviť pocitu, že to celé bolo len akési maskovanie a v tomto nádhernom dome čosi chýbalo. Neviem, možno láska?

"Čo vymyslíme tento víkend? Nechce sa mi sedieť doma, ale tiež sa mi nechce ísť s chalanmi do klubu plného prepotených ľudí a úchylov," premýšľala Harley, zatiaľ čo ja som si obzerala jej korkovú nástenku, na ktorej viseli rôzne fotky s Oliviou, Noahom alebo Lydiou. Nebol tam len Cedric, Darrell a bratia Clevengerovci.

"Do akého klubu?" otočila som sa k nej so záujmom, keď mi došiel význam jej slov.

Harley len mykla plecami a vyložila si bosé nohy na presklený stolík v rohu jej izby. Bola som jej úprimne vďačná za to, že napriek tomu, akých bohatých rodičov mala, stále sa správala ako úplne normálna osoba a robila také bežné veci ako vykladanie si nôh na stôl, jedenie holými rukami, pitie priamo z hrdla fľaše alebo podobné detaily, ktoré sa však mne zdali ako jej dôležitou súčasťou. Nevedela som si predstaviť, žeby sa takto správala napríklad taká Olivia.

"Vartex, poznáš?"

Pokrútila som hlavou. "Nie, kluby ma nikdy nebrali. Ale to vlastne ani párty a alkohol a všetko, čomu sa venuješ ty so svojimi priateľmi."

"S našimi priateľmi," opravila ma s úsmevom. "Neviem, ako si im počarovala, Einsteinka, ale všetci ťa milujú. Mason sa ťa snaží dostať do postele, Cedric o tebe stále žartuje, čo je mimochodom dobre, pretože ak si on z niekoho robí žarty, znamená to, že sa mu páči. No a Noah? Preboha, ten je tebou úplne opantaný! Minule sa ma pýtal na tvoje číslo."

"Viem," dostala som zo seba pridusene, no nevyhla som sa úsmevu, keď na mňa Harley vypleštila oči a začala jačať ako bláznivá.

"Moment, moment! Ty malá beštia! Hovorila si s ním a ani si sa mi nepochválila?" kričala na mňa ublíženým tónom.

"Chcela som, ale. . . potom som nejak nemala náladu to rozoberať," povedala som neveselo. Dúfala som, že Harley sa nedozvie o mojej ďalšej hádke s Arwenom, stačilo, že bola svedkom jednej.

"Nuž, tak teraz si už začala. Hovor."

"Pred pár dňami prišiel ku mne domov a ospravedlnil sa za ten výstup a to všetko na párty, veď vieš. A povedal mi, že sa mu páčim a—"

"A?" skočila mi do reči krikom.

"A pozval ma na rande," povedala som akoby nič. Teraz to už pre mňa však neznamenalo toľko čo predtým. Nemohla som mať z toho radosť, keď som vedela, že Arwen a Jessie sa so mnou nerozprávajú už niekoľko dní. Teda najmä Arwen, Jessie ma ešte občas pozdravila, alebo sme medzi sebou prehodili zopár slov, ale väčšinu času trávila s Arwenom. Myslím, že sa jej dotklo, keď som jej odmietla všetko vysvetliť a plne som to chápala, ale veľmi ma to mrzelo. Boli to moji dlhoroční priatelia, ktorí sa mali dozvedieť o mojom rande s Noahom ako prvý.

THE FLAWS OF BEING FLAWLESSWhere stories live. Discover now